Maza94 Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Zazdroszczę Ci, ale w MW3 zagram tylko dla misji z SASem, jak znowu widzę "AK47" i hindy w trailerze to aż się rzygać chce.. Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Ale i tak wam powiem że BTF 3 powali Cod'a na łopatki :D Quote Link to post Share on other sites
fifibezon Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 (edited) Chłopacy co do MW3 znalazłem GAMEPLAY'A!!! Fajna opcja eotech+lunetka dedykowana. Edited July 12, 2011 by fifibezon Quote Link to post Share on other sites
bender Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Byś poczytał temat, to byś wiedział, że już są gejmpleje z dwóch misji od jakiegoś czasu w necie. Quote Link to post Share on other sites
$limak Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 (edited) Zupełnie mnie nie interesują przepychanki między fanami COD i BF, ale czy ktoś już odwiedział taki adres: www.modernwarfare3.com Ciekawe jak później rozwiązuje się spór o takie domeny. Edited July 13, 2011 by $limak Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 (edited) Filmik z przecieków pokazujący bronie z jakich będzie można postrzelać w MW3: P.S. na 1:44 min jest niejakie "M4 IW5", słyszeliście kiedyś o takiej? Albo chociaż w jakiej wersji M4 najbardziej wam to przypomina ? :> P.S. 2 jak widać wiele broni się powtarza z poprzednich części MW, jest tyle fajnych pukawek na świecie, nie można było ich umieścić w grze tylko iść na łatwiznę kopiując z wcześniejszych MW...? ;> Edited July 13, 2011 by matheews Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 To chyba jasne, że wiele broni się powtarza i poszli na łatwiznę, a Ty czego oczekiwałeś? CODy zdechły już dawno temu, tutaj podtrzymują warzywo podłączone do aparatury szpitalnej, a i tak dużo osób się na to rzuci. Stary silnik, stare uzbrojenie, stare akcje w singlu (tona wybuchów i dwie tony skryptów), poszli już dawno zadeptaną ścieżką. Na grę wydadzą pewnie grosze, na reklamy i marketing miliony, jak zawsze. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Magpul chyba branduje tą grę, lol ;D. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 To moderna też ?:D W Transformersach 3 ludzie biegali z całym Magpulowskim osprzętowaniem, lecz to film. btw. ja i tak kupie MW3, bo urzeka mnie ta specyficzna dynamika gry :cool: HEJTEROM MÓWIMY NIE ! Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Strona o mw3 www.modernwarfare3.com Quote Link to post Share on other sites
Spoon8 Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Filmik z przecieków pokazujący bronie z jakich będzie można postrzelać w MW3:http://www.youtube.com/watch?v=5HRcebMTMJc&feature=relatedP.S. na 1:44 min jest niejakie "M4 IW5", słyszeliście kiedyś o takiej? Albo chociaż w jakiej wersji M4 najbardziej wam to przypomina ? :>P.S. 2 jak widać wiele broni się powtarza z poprzednich części MW, jest tyle fajnych pukawek na świecie, nie można było ich umieścić w grze tylko iść na łatwiznę kopiując z wcześniejszych MW...? ;> To chyba jest chyba m4 sir, ale z ohydną kolbą mag pull (:wink:) i dziwnie wyglądającym w m4 krótkim magazynkiem z jeszcze koszmarniej na tym magazynku wyglądającym oczkiem na końcu :l Jak będzie dodatek 'większy magazynek to sobie dodam' :happy: no i jeszcze dziwna różnica wysokości szyn jak na sir (zwykle są na tej samej lub ta pierwsza niżej a tu jest odwrotnie kilk) A co do samej gry kupię ją gdyż ma NAJLEPSZY SILNIK GRAFICZNY DO FPS'a* na jakim kiedykolwiek grałem, w bo już tego nie ma... __________________________________________________________________________________________________________________________________ *Dla mnie jest najlepszy ale ja jestem dziwny :wink: Quote Link to post Share on other sites
HotelSix Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Na moim komputerze w folderze gry, jest tylko Call of Duty, mam wszystkie części, tylko MW2 pirat niestety. Czekam na mw3, w dzień premiery spale gumę (na rowerze) pod media markt. Fajnie by było, gdyby w fabule pokazali co stało się z McTavishem i Price'm z MW2. W trailerze, sam atak Rosji na USA wygląda zaj.... Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Fajnie by było, gdyby w fabule pokazali co stało się z McTavishem i Price'm z MW2. Zapewne będą dalej ścigać Makarova, nie trudno się domyśleć. Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Znowu będą mieli nową ekipę, a tylko oni przeżyją... Quote Link to post Share on other sites
Interceptor Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Znowu będą mieli nową ekipę, a tylko oni przeżyją... Heh, będą mieli z czego wybierać ludzi heheheh , akcja będzie w Francji, Niemczech, Rosji, W.Brytanii i bodajże włoszech (a polska ?!) Na końcu fabuły mw2, jeszcze przez "Shepharda" został wydany list gończy za McTavishem i Pricem, działając tak na czarno, można się spodziewać ciekawych rzeczy :D Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Noo, np. ciekawego, 3,5 godzinnego singla lub ciekawego, idiotycznego multi. :F Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 (...) Kolejny, który zerżnął mój avatar :sciana: ZERO oryginalności, Rej niestety nie miał racji... :bialaflaga: @Mati: Popieram. Quote Link to post Share on other sites
Rogi Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Jakby niektórzy szli na całość to by z tych 3,5 godzin singla (chyba na amatorze) zrobiło się minimum 3 razy więcej na weteranie ;P Lepiej się pomęczyć i przejść grę na maksimum. Co do dwójki bohaterów z MW2 to sadzę , że Price jest ``nieśmiertelny`` :icon_confused: i z Soap`em oraz Nikolajem po cichu będą wykonywać swoje cele. Quote Link to post Share on other sites
Interceptor Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Price jest wiecznie młody, czy to CoD2 czy jakieś 70 lat później mw2 xDD wiciok@ myślisz, że jak masz taki awatar, a ja mam podobny, to zerżnąłem go od Ciebie ? :D Quote Link to post Share on other sites
Tanaj Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Z Soap`em oraz Nikolajem po cichu będą wykonywać swoje cele. "Po cichu" w kontekście tej gry i tak skończy sie masową rozwałką. :icon_neutral: Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 wiciok@ myślisz, że jak masz taki awatar, a ja mam podobny, to zerżnąłem go od Ciebie ? :D Oczywiście. No chyba, że nie ode mnie, tylko od tego ciemniaka, który zrobił to pierwszy. Wybacz, ale jak od czasu mojego zarejestrowania się na forum (10 mies.) nie zauważyłem takiego avatara u żadnego użytkownika, a ze 2-3 tygodnie po ustawieniu go u siebie już 2 kolejne osoby mają prawie identyczny, to coś tu chyba jest nie tak. Quote Link to post Share on other sites
Interceptor Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Nie masz się czego czepiać, jak nie chcesz mieć takiego jak ja to sobie zmień ; ) Robisz z igły widły Quote Link to post Share on other sites
monsta Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 (edited) dla mnie to ejst odgrzewany kotlet na maksa , wszystko to same nowe rzeczy w multi kontynuacja kampani grafa ta sama , skrypty, bronie, dzwieki bleeeee ile można. Ja stanowczo mówie nie , lepiej przyczaić się na battlefielda 3 bo to bedzie spektakularne ... Edited August 4, 2011 by monsta Quote Link to post Share on other sites
Akacha Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 A ja mam singla gdzieś xD trzeba przejść bo tak wypada ale dla mnie liczy się tylko kokszenie online i zabijanie noobów z tubą ;D Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Z tego co widziałem to może być pierwszy dobry CoD po 4, ale jeśli dalej pójdą tą sama formułą, czyli krótka i debilna kampania oraz bezmyślna sieka w multi, to niestety przegrają konkurencję z BF3 - zwłaszcza, że wychodzi on wcześniej i jeśli będzie dobry, to sporo ludzi, którzy kupią, nie będzie czuć potrzeby kupowania MW3. Chciałbym wierzyć, że Activision zdaje sobie sprawę z siły konkurencji i pokaże coś przełomowego, co przyciągnie graczy, ale podejrzewam, że znów powielą ten sam schemat licząc na rynek konsolowy, gdzie mają już spory fanbase, który i tak kupi. Pożyjemy zobaczymy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts