Lambert Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Ja również odradzam G&G. Ale jeśli uda Ci się zrobić takiego guna to zabiję! Obiecuję.. ;) http://zapodaj.net/7b9db2adcd3c3.jpg.html Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 ^ No to trzymam za słowo. :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert'a Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 (edited) Czy chcesz przez to powiedzieć, że mam zbyt długą już listę do odstrzału? P.S. Na tym forum..? :icon_razz2: Pozdrawiam, Lambert Edited February 28, 2015 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
kubabedzin Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Spotkaliścię się kiedyś z przypadkiem snipera wybiegającego przypadkiem w sam środek bitwy :D Quote Link to post Share on other sites
Kalmar Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 (edited) Lambert - Może nie do końca takiego złożę, preferuję starszy typ loża Z tym, że pewnie w oliwce będzie. Natomiast tłumik i szyna od nowszej wersji którą wskazywałeś. Dla klimaciku starej M14, zamierzam dać tradycyjną, bakelitową, brązowa, górną nakładkę :icon_wink: Edited February 28, 2015 by IvanAssassin Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Ona jest najlepsza. Mam w koszyku od paru lat ale oczywiście gdy robię zamówienie zawsze niedostępna. Samej nie warto sprowadzać. Zatem, moja wizja M25 to test na wytrzymałość Marui i moją ceirpliwość.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
BBombello3 Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 kubabedzin u nas był taki "snajper" co wiedział, że ma większy zasięg od wszystkich i na chama wychodził na środek otwartego pola i do wszystkich walił :P Quote Link to post Share on other sites
Indywidualista Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Hej. Nie wiem, czy nie przegapiłem gdzieś wcześniej. Chodzi o deszcz. Tak sobie myślę: jest np pogoda zmienna. Pada a potem przestaje, lub zaczyna padać nagle... Mam targać ze sobą strój chemiczny jak niektórzy doradzają? To 4-6 kg wg Allego. Skłaniam się ku 2 wersjom: 1. Zestaw gore-tex (spodnie+kurtka) z demobilu. Nie chcę tego targać bo też waga a przede wszystkim - ogromna przestrzeń w plecaku, ale daje to przewagę w np czołganiu. Za 150 zł kupię flek`a 2. Ponczo w moim CamoGromie. Lekkie, można pod min ukryć broń, plecak, zdjąć i ukryć rannego czy jakiś sprzęt, ... Ale czołgać się w tym gorzej. Ale ponczo mogę nosić ze sobą zawsze. W 1 i 2 i tak będę doklejać jutę/liście, ... lub zrobię "ghillie-narzutę" Jak wy radzicie sobie z deszczem? Plusy / minusy... Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Zazwyczaj radzimy sobie z deszczem moknac pod drzewem, krzakach bez czegoś p-deszcz Quote Link to post Share on other sites
Yautja Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Zazwyczaj radzimy sobie z deszczem moknac pod drzewem, krzakach bez czegoś p-deszcz Ja osobiście używam przerobionego poncho, mil-tecu bodajże, zakładanego na mundur. Możesz zdjąć/założyć w ciągu kilku sekund. Mieści pod sobą mały 1 dniowy plecak, w którym noszę przeciwdeszczową kurtkę. Jak zaczyna ładnie lać (bo przy małym deszczu nie warto się bawić) zdejmujesz w jakimś ustronnym miejscu poncho, wyciągasz kurtkę z plecaka, zakładasz ją, potem plecak i poncho. Wszystko zajmuje jakieś 2 minuty, a ty możesz latać dalej. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=C1kPZKeFHpc Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Mendi, stare. Śmieszne w tym filmie jest to, że wcale nie przedstawia weekendwarriorów. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Tak, wiem to komandosi specjalnej troski. A stare, nie stare, wszystko jedno, ważne, że zawsze jak to widzę to od razu humor lepszy mam. Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Przypominam że mamy zamiar zrobić piknik snajperski 10-12 kwietnia. Jest w temacie o pikniku wiec rezerwować weekend :P Żeby potem nie było że każdy chce ale niema gdzie i kiedy :D Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Od pierwszego spojrzenia wiedziałem, że nada się na ghillie: Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 :) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
ShayBuS Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 A jak tam Wasz pierwszy dzień wiosny drodzy snajperzy pola Airsoftowego? :P Moja przygoda może niedługo się zacznie, na tą chwilę nazwę się snajperskim sympatykiem :) Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 (edited) Mend i/a trafiła na gunfajera :icon_razz: Edited April 8, 2015 by Black93 Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 budzimy się już lato idzie :) jak tam wasze snajperskie poczynania misiaczki :D Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Skręcam kolejną snajpe! Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Yautja Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Skręcam kolejną snajpe! Pozdrawiam, Lambert Skoro zacząłeś to już musisz dokończyć... :) Co za cudo? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 (edited) To nie cudo, eMka Panie, tyle że dziwna - pokażę, gdy skończę. Miałem nadzieję, że dziś to zrobię ale wczoraj nie dotarł do mnie selektor ognia. Więc nima sensu bo ten dzyndzej idzie jako pierwszy do lewera.. :icon_wink: To wygląda: http://www.landwarri...pre-order-p4257 Tylko cena mrozi. Tym bardziej, że całe wnętrze do wymiany przy naszych potrzebach.. Pozdrawiam, Lambert Edited June 4, 2015 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Yautja Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 To nie cudo, eMka Panie, tyle że dziwna - pokażę, gdy skończę. Miałem nadzieję, że dziś to zrobię ale wczoraj nie dotarł do mnie selektor ognia. Więc nima sensu bo ten dzyndzej idzie jako pierwszy do lewera.. :icon_wink: To wygląda: http://www.landwarri...pre-order-p4257 Tylko cena mrozi. Tym bardziej, że całe wnętrze do wymiany przy naszych potrzebach.. Pozdrawiam, Lambert Fakt, zabawka zacna. Tylko jak policzyć koszty bebechów to można się za głowę złapać :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 No, jak dotychczas to najdroższa skorupa jaką widziałem.. Tymczasem w domowym zaciszu ;) : - http://zapodaj.net/b32c712b686df.jpg.html - http://zapodaj.net/697405c02b543.jpg.html Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
KorczO Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 (edited) Witajcie, Panocki mam sprawę. Doradźcie jakąś gumą do gaziaka ~600 FPS. Coś dobrego, sprawdzonego i dającego rezultaty. Mam nówkę Systemę, ale chyba chcę coś innego. Dlaczego? Bo mogę. :icon_biggrin: Pozdrawiam, Korczu. Edited June 28, 2015 by KorczO Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts