napoleon2222 Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 A możecie zrobić coś w tym stylu? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 wg mnie lepiej by było bez beretów na głowach :) Ew. czapki, kapelusze, jakieś hałerki. Quote Link to post Share on other sites
rade32 Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Moim zdaniem film tak samo dobry jak pozostałe ,jak dorosne to chce być taki jak wy. :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 "wg mnie lepiej by było bez beretów na głowach :) Ew. czapki, kapelusze, jakieś hałerki. " Berety nie mają godła i oznaczeń rangi (chyba ,że nie dowidziałem) więc czemu nie. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 chodzi mi o to ze beret nie nadaje sie do walki. To nie lata 80 w usa czy innych filmach :) nie chodzi mi o orzełki. Quote Link to post Share on other sites
TAS Posted March 5, 2012 Author Report Share Posted March 5, 2012 berety po 2zł do fotek i filmów :P co do samego zastosowania beretów w boju to czemu nie, jedynie kolor może psuć kamuflaż ale mamy dość widoczną naszywkę http://wmasg.pl/pl/team/show/73618 i nie mamy większych problemów, wręcz przeciwnie łatwiej się rozpoznać co do samych beretów to zielone się sprawdzają, Napoleon raczej nie, choć w naszych planach na przyszłość jest miuzikal, ciężko ocenić czy uda się zrealizować choć powstają pierwsze zwrotki :D Najbliższy odcinek chcemy poświęcić Lansowaniu się w Airsofcie :) Quote Link to post Share on other sites
Radziul Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Najbliższy odcinek chcemy poświęcić Lansowaniu się w Airsofcie :) Ooo... mam nadzieję, że dobrze odzwierciedlicie chodzących snobów w tym pięknym sporcie :) Quote Link to post Share on other sites
TAS Posted March 11, 2012 Author Report Share Posted March 11, 2012 Lesio on mówi "Cieniasy są bez szans":) Quote Link to post Share on other sites
epaGamer Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Przed chwilą właśnie je znalazłem wpisując "wielka bitwa asg" na youtubie i oglądnąłem większość z nich, a teraz wchodzę na MWMASG a tu pierwszy post w dziale to wasze filmiki xD Jedną rzeczą która mi się podoba najbardziej w nich to praca kamery, jest po prostu genialna :D no i jeszcze moja rodzina pochodzi z Dąbrowy Górniczej to ogląda mi się jeszcze ciekawiej :) Quote Link to post Share on other sites
TAS Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 ASG movies by F.E.A.R. 13 - zdjęcia zakończone Quote Link to post Share on other sites
Kowal9 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Czekam z niecierpliwością na 13. filmik :P Mam nadzieję że znowu będzie się można przy nim pośmiać. Quote Link to post Share on other sites
TAS Posted April 10, 2012 Author Report Share Posted April 10, 2012 Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 W tym filmiku padły tylko dwa zdania, ale to pierwsze mnie rozbiło... ; D Quote Link to post Share on other sites
mozzart Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 świetna realizacja, genialne efekty, bardzo dobra muzyka tylko pointa jakaś słaba :/ lans mi osobiście kojarzy się z noszeniem na strzelankę rzeczy o wątpliwej przydatności np: replik noktowizorów w dzień, bieganie w UCP po lesie, noszenie granatników bez granatów.....a u was jedynym elementem jest ta druga replika ;) u gościa z m249. Lansiarze często tez nie potrafią się dobrze obslugiwać tym co mają ;) Po prostu myślałem że jakoś inaczej podejdziecie do tematu..... ahhh i niestety nie rozumiem co ten gościu na końcu mówi :/ Quote Link to post Share on other sites
Gisher Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 IMO powinno się zakończyć kwestią lanserów 30s po wejściu do gry "Ała dostałem" :biggrin: Fajnie zrobione, szczególnie technicznie coraz lepiej, z odcinka na odcinek przyjemniej się ogląda :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Montaż magia. Czapki z głów ;) Sam pomysł też bardzo fajny. Tak jak ktoś zauważył szkoda że na końcu po pewnej chwili nie padł tekst "Dostałem" ;) Quote Link to post Share on other sites
bradley3542 Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 ahhh i niestety nie rozumiem co ten gościu na końcu mówi :/ Over nine thousand !!! Co po polsku znaczy Ponad dziewięć tysięcy !!! :) Quote Link to post Share on other sites
artuu89 Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Zaadaptowanie sceny z Dragonball'a :) Quote Link to post Share on other sites
bananiak Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Haha! Też od razu mi się skojarzyło! Mistrzostwo świata! Swoją droga, za dużo tam tego macie!;) Quote Link to post Share on other sites
mozzart Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 (edited) angielski znam.... po prostu nie zrozumiałem ;) aluzja rzeczywiście genialna ;D Edited April 12, 2012 by mozzart Quote Link to post Share on other sites
TAS Posted April 13, 2012 Author Report Share Posted April 13, 2012 Gdyby na końcu padło "Ała dostałem" było by banalne, sorry musimy trzymać poziom :P A tak swoją drogą jako over 9000 czasem się zastanawiam po co to wszystko, wątpliwie przydatny sprzęt ale któż nie czeka do niedzieli żeby móc się trochę polansować :D reszta chodzi na akcje tylko z repliką i okularami Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Ja myślałem, że będziecie się lansować tak długo, aż wszyscy wrócą do domu. Ale i tak super film :). Quote Link to post Share on other sites
TAS Posted April 23, 2012 Author Report Share Posted April 23, 2012 czytałem na wsmagu że tak podobno wyglądają strzelanki pod Warszawą :P Quote Link to post Share on other sites
TAS Posted April 27, 2012 Author Report Share Posted April 27, 2012 kolejna, 14 cześć kultowego cyklu Quote Link to post Share on other sites
Evilmass Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Fajny reportażyk ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts