FLC Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 No, prawie jak Predator :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 (edited) I BFa gratis zrobię Słowo się rzekło, kobyła u płotu! W ciągu dwóch tygodni zrobię downgrade na M120 :icon_wink: A gratisowy BF byle nie w Dąbrówce, chyba, że odremontowali pole ;) Edited August 19, 2012 by Afrati89 Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Ale Chemiczna pasi? Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Ale Chemiczna pasi? A kiedy? Bo my tam w sumie planowaliśmy jakoś w listopadzie drugą edycję So Much Cocaine! zrobić... Ale cichosza. Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Się dogadamy Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 A kiedy? Bo my tam w sumie planowaliśmy jakoś w listopadzie drugą edycję So Much Cocaine! zrobić... Ale cichosza. Hehe dzięki za info :) Quote Link to post Share on other sites
Malvin Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Hehe dzięki za info :icon_smile: Nie wierz za bardzo Afratiemu. To przyszły polityk. :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Podczas ostatnich wyborów na rynku w Ostrowie Wlkp. stał jeden z lokalnych polityków i rozdawał przechodniom kiełbasę. Zapewne nie zrozumiał metafory użytej przez swoich speców od PR. Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Nie wierz za bardzo Afratiemu. To przyszły polityk. :icon_lol: Ja w polityce? Jako chaotyczne zło nie dałbym się wtłoczyć w żadne struktury partyjne w naszym kraju ;) Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Podczas ostatnich wyborów na rynku w Ostrowie Wlkp. stał jeden z lokalnych polityków i rozdawał przechodniom kiełbasę. Zapewne nie zrozumiał metafory użytej przez swoich speców od PR. Obecnie zwrot funkcjonuje jako metafora ale na początku było inaczej: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kie%C5%82basa_wyborcza Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Wspaniały filmik GR Betonu oraz cytat zachęcający do wstąpienia "ko chce wstąpić w te szeregi niech pamięta że go to czeka bez pierdolenia ale z tego co wiem to były próby jak by to wyglądało czyli w miarę na lajcie ale będzie gorzej :) Gr Beton góra gr Beton góra" Quote Link to post Share on other sites
Malvin Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Ale tak bez Browninga strzelającego serią nad głową i świńskich wnętrzności ? Bez zapachu napalmu o poranku ? A tak serio, to całkiem ciekawie to wygląda. :cool: Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Zarzucę linkiem bo myślę, że naprawdę warto: Gra theHunter: http://www.thehunter.com/pub/ Zawsze lubiłem DeerHuntera i to jest jego duchowy następca. Można grać za darmo(dostępny jeden rezerwat i licencja na jeden gatunek jeleni), ale po wykupieniu abonamentu - miód, cudo itd. Wyśmienita grafika, dźwięk, zmienne warunki pogodowe itd. Sporo sprzętu, zwierzaków i 5 całkowicie różnych terenów łowieckich (sporych - można chodzić godzinami rzeczywistego czasu). 3,5h tropienia niedźwiedzia, żeby nawet nie oddać jednego strzału, a tylko na chwilę zobaczyć zwierzę w celowniku - tutaj to norma. Wiadomo, że prawdziwe polowanie to nie jest - ale jest blisko (na tyle by to wciąż była grywalna gra). Quote Link to post Share on other sites
xirek Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Wspaniały filmik GR Betonu oraz cytat zachęcający do wstąpienia "ko chce wstąpić w te szeregi niech pamięta że go to czeka bez pierdolenia ale z tego co wiem to były próby jak by to wyglądało czyli w miarę na lajcie ale będzie gorzej :icon_smile: Gr Beton góra gr Beton góra" oj tam oj tam :) dobrą zabawę mieliśmy :) zrób coś sam a potem komentuj innych... pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Frank Castle powraca :icon_mrgreen: ciekawe czy faktycznie butelka Jacka jest tak twarda? :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Czy aż tak to nie wiem ale dość twarda, jak wywalałem pustą to zbiła w pojemniku dwie inne i sama przeżyła :icon_cool: Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Dziś byłem na "Niezniszczalnych 2" - jak dla mnie pozycja obowiązkowa dla tych co się wychowali na kinie z lat 90tych Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 (edited) coś z innej beczki: http://youtu.be/wOqYxP79xrU Edited September 4, 2012 by Ivo_Meleskevic Quote Link to post Share on other sites
~FOX~ Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Ktoś zrobi ankietę na sobotę, bo mi się nie chce?! Quote Link to post Share on other sites
Blondiseba1 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Panowie nowy karabinek polskiej produkcji! Zapowiada sie ciekawie. Zobaczcie filmik. http://technologie.gazeta.pl/internet/12,125298,12427301,Zobacz_nowoczesny_karabin_MSBS__ktory_juz_niedlugo.html?bo=1 Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 (edited) Panowie nowy karabinek polskiej produkcji! Jak nie przerobiona kopia kałacha w wydaniu beryla, to przerobiona kopia masady w wydaniu msbs. Jak trudno jest samemu coś stworzyć :maniak_luzik: Edited September 8, 2012 by -Bosman- Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Niestety nie mogę się zgodzić. Podobieństwo zewnętrzne faktycznie istnieje (podyktowane względami ergonomicznymi), ale w środku znajduje się zupelnie co innego. Równie dobrze możemy pisać, że Masada to wybajerowany klon AR-15. Zresztą o MSBS istnieje dość długi wątek na forum i temat znany jest nie od dziś, ani nie od wczoraj. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Co polskie to od razu zerznięte od scara, masady czegokolwiek byle pojechać. Aż wstyd być czasem Polakiem.... http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Polak Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 @Bosman, to co powiesz na czeskiego Brena (nie mylić z Brenerem :icon_wink: ) Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 @Wacol Nieruchome suwadło i regulowany przepust gazów prochowych? O to Ci chodzi? Z tego co wiem w masadzie poza lufą oraz elementami spustowymi, po dawnym AR-15 niewiele zostało śladu. Ja wiem, że ergonomią się teraz wiele tłumaczy podobieństw w przedmiotach - sporo aut osobowych w ogólnym zarysie sylwetki wygląda bardzo podobnie i jak zajrzymy pod maskę to w wielu przypadkach zobaczymy podobne, a nawet te same jednostki napędowe. Jakbyś zauważył, napisałem "przerobiona kopia masady". Nie mówię, że będzie zła, bo nadal msbs jest w fazie testów. Chodziło mi jedynie o drobny szczegół: niezależne wzorownicto + innowacyjne bebechy = rozpoznawalna marka. Fajnie byłoby po prostu mieć w kraju coś, co ma to "coś" innego niż koledzy zza wschodniej lub zachodniej granicy. @FLC Zupełnie jakbym po pijaku składał jeden karabin z tego co mam w domu :maniak_usmiech: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts