blaze1 Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Taka ciekawostka: w poniedziałek Facebook zaktualizował swoją politykę dotyczącą handlu bronią w tym (wg nich) replikami airsoftowymi i podobno zbanował już wiele grup z ogłoszeniami sprzedaży replik i sprzętu, m.in. asg. https://www.facebook.com/help/1225342300814365 Kilka linków: Post na Reddit Jakiś artykuł Tymczasowe rozwiązanie na użytkowników ;) W sumie nawet dobrze. Jeszcze powinni zabronić tworzenie niekomercyjnych imprez asg i wmasg może by odżył :teethh: Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Matko jak tu cicho... Dzieję się w ogóle coś w Poznaniu i okolicach? Chciałem wrócić po kilkuletniej przerwie ale tu pusto. Są jakieś cykliczne, większe mordobicia w okolicy?? Gdzie cotygodniowe ankiety? Ktoś się jeszcze w pń strzela? Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Ankiety, Pyry, Luzaki, WZA. Te trzy ostatnie to na FB. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Bida z nędzą w takim razie. No trudno spróbuje sie jakoś wpasować tam : ] Dzikusy już nic poza GMV nie robią :-) Quote Link to post Share on other sites
GROMPL Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 I jak zwykle nikt poza Dzikusami nic nie robi :icon_razz: Aż tak nędznie nie jest :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Jako iż nie powstała w tym tygodniu ankieta, to proponuję wybrać się na WZA - Chemiczna ściany. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Cóż pozostaję się dopasować :-) Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Chętnym poznańskim Wmasgowiczom proponuję wybrać się na strzelanie na WZA - Fort VIa. W tym tygodniu nie powstała u nas ankieta, więc zachęcam do postrzelania się z nimi. Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Hyyym, dawno się nie logowałem i z tego co widzę to trochę tutaj jak na NK ;-) Quote Link to post Share on other sites
wojciech109 Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 jako, że nie było wcześniej czasu sprawdzić czy jest ankieta, a okazało się że kolejny raz się zdarzyło, że jej brak mam tylko takie formalne pytanie czy tradycja sobotnich strzelanek już umarła czy jest jedynie w stanie agonalnym i potrzebuje reanimacji? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 9, 2016 Report Share Posted April 9, 2016 Zakładaj ankiety i wrzucaj. Nie zauważyłem by nieodbywały się weekendowe strzelania. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Piotrass Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Witam, zna ktoś dobrego chirurga do zdjęcia paznokcia z dużego palca stopy ? :icon_confused: Szukam w Poznaniu. Bieganie w ciasnych butach to jednak nie dla mnie. Mam nadzieję że nie umrę w bólu... :icon_neutral2: Quote Link to post Share on other sites
GROMPL Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Ja mam w szufladzie szczypce, kombinerki i takie tam, ponadto co nie co słyszałem o technikach wyrywania w latach 39-45 - możemy się zgadać :icon_wink: A tak na serio to do zdjęcia głupiego paznokcia potrzebujesz jakiegoś hiper-uber chirurga?? Takich rzeczy nie ogarnia rodzinny? (nie znam się, ale wydaje mi się to banał więc pytam) Nie wiem czy wchodzi to w zakres chirurga ortopedy, ale jakby co, to takowym jest jeden z Dzikich - szpital w Obornikach i prywatna w Suchym Lesie. Jak chcesz do mogę dać bliższy kontakt przez PW. Quote Link to post Share on other sites
Piotrass Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 (edited) @Grom Jeśli masz jeszcze Duct Tape'a =WCHODZĘ w to :icon_exclaim: :teethh: Kto wie, czy to nie tylko uleczyłoby moją stopę ale też służbę zdrowia. 5.05 odbieram błyskawicznie skierowanie; z chirurgami będą miał styczność prawdopodobnie na ul. Druskiennickiej. Terminu nie znam ponieważ jeszcze w piątek będę zjeżdżał z trasy. Tak, trzeba mieć skierowanie (i pewnie do masy innych rzeczy też...) od rodzinnego...Jako że rzadko odwiedzam lekarzy zaznaczyłem że skoro mają takie obłożenie pacjentów to niech zatrudnią więcej lekarzy :icon_idea: Spytałem też czy nikt nie planował wzorem Johnego Kaczynskiego podesłać paczki na adres NFZ-etu?.... :maniak_strach: Dziękuję za odzew -jeśli nie powiedzie się misja o kryptonimie "Czarny Paluch"- odezwę się na PW. Edited May 4, 2016 by Piotrass Quote Link to post Share on other sites
wish Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Słuchajcie, takie nietypowe pytanko, na Mieczewie auta zostawiamy na parkingu po drugiej stronie drogi czy można próbować wjechać i zostawić auto na starym parkingu, tam gdzie parkowaliśmy 5-6 lat temu. Pytam bo dawno nie byłem i nie wiem jak to teraz wygląda, a planujemy w niedzielę mały spacer po terenie. Quote Link to post Share on other sites
M1styk Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 Od czasu do czasu jesteśmy na Mieczewie i parkujemy w środku, jak na tą chwilę nikt się nie czepia. Quote Link to post Share on other sites
wish Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Ok dzięki za info. Głośno nie będziemy więc może nas nie przegonią. Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Ostatnio była jakaś heca podczas strzelania, gdyż przyjechał właściciel. Kilka osób rozmawiało z nim, ale co i jak dokładnie z tego wynikło to nie wiem. Wiem, że pozwolił na dalsze strzelanie. Podobno ustalono, iż on poda numer telefonu i zostawi go tam na miejscu, by można było się z nim kontaktować w sprawie imprez (?). Mniej więcej tak to zrozumiałem słysząc od innych, gdyż sam nie byłem przy rozmowie z właścicielem. Quote Link to post Share on other sites
perez81 Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Zero ankiety na sobotę? Cóż to się dzieje? :( Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 up Fort VIa - WZA znów robią scenariusz. Quote Link to post Share on other sites
perez81 Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 A można do nich podbić? Coś więcej o scenariuszu? Rozumiem, że na ankietę nie ma co liczyć? Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Można do nich wbić. Scenariusz opiera się na walce dwóch drużyn + jednej ekipy "niezależnych najemników", gdzie trzeba wykonać jakieś cele w postaci "przenoszenia dzwonu". Wszystko w otoczce fabularnej w postaci wojny domowej usa. Co do ankiety to nie mam pojęcia. Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Mały przerywnik muzyczny Quote Link to post Share on other sites
Cement Posted June 15, 2016 Author Report Share Posted June 15, 2016 Ma ktoś może dostęp do mundurów wz93? Albo wiecie gdzie można je kupić? Ważne aby byly to kontrakt, chyba mon127 o ile dobrze pamiętam, a nie "współczesne" ripstopy. Będę potrzebował kilka par. Do tego buty desanty Do kamuflażu jutro zadzwonie ale może ktoś ma idywidualnie dojście to proszę o kontakt 608 300 614 pzdr. Quote Link to post Share on other sites
ZłyDuch Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 (edited) Ankiety z tego co widzę na tą sobotę nie ma, więc zapraszam na WZA. Tryb rozgrywki nie jest jeszcze znany, co do miejsca, to w ankiecie na Facebook'u wygrywa Fort 6A, kilka głosów za nim są Złotniki. Gdy dzisiaj wieczorem zostanie wybrane miejsce strzelanki, zaktualizuję swój post. Pozdrawiam, Duch. Edited June 16, 2016 by ZłyDuch Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts