Wallas Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Włąsnie , gdzie sie spotykamy w piatek ?? Jakies konkretne miejsce i czas. Quote Link to post Share on other sites
PA Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Jesteście ze mnie dzielni? :lol: Tak, cokolwiek by to nie znaczyło :P I też się cieszymy :) Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 Włąsnie , gdzie sie spotykamy w piatek ?? Jakies konkretne miejsce i czas. Na miejscu zlotu? :) Spróbuję wydzielić dla nas miejsce i zrobić jakąś autonomiczną bazę ogrodzoną drutem :D ------------------------------------------------------------------------------------- Organizatorzy Zlotu Pojazdów Militarnych proszą nas o pomoc jeśli doszło by to jakiejś bójki z miejscowymi (w razie czego). Na zlocie prawdopodobnie będę czarnym Jeepem Cherokee - jego szukać. Woda - będzie z tego co mi wiadomo. Kible Toi Toi. Osoby niezmotoryzowane mogą mieć problem z dojazdem do Kłomina - organizatorzy nie zapewniają transportu. Proponuję dogadać się z ludźmi od bus'ów z Szczecinka. W razie problemów spróbuję pomóc. Quote Link to post Share on other sites
Wallas Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Jakby co to ja tam będe w sumie od samego ranka. Będe mógl pomóc. Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 Chyba będę tam kilka dni wcześniej bo chcę przygotować nasz sektor. Chcę to jakoś ogrodzić i zaimprowizować bazę. Jeśli nie będzie to dla Was problemem poproszę o zrzutę (5 - 10 zł) na pokrycie części kosztów (paliwo, materiały potrzebne na zlot). Nie jest to wielka suma i mam nadzieję, że nie będzie to dla Was problemem. Oczywiście jeśli ktoś nie da - nic się nie stanie, ale brak środków może zakłócić w jakiś sposób zlot. Quote Link to post Share on other sites
Shaman Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 QBS podaj jakis nr konta na datki :D Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 :) Datki to na miejscu - początkowe koszty wyłożę ze swoich, ale nie stać mnie na całkowity sponsoring takiej imprezy. W zamian przywioze trochę sprzętu - aby życie na terenie zlotu było dla nas łatwiejsze. Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Mam pytanko co do strony zlotu: kiedy pojawią się na niej jakieś konkretniejsze informacje oprócz listy uczestników ? Myślę że bardzo pożądane byłoby opublikowanie scenariusza... Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Jako webmajster od strony zapewniam, ze scenariusz jak i opis terenu zostanie umieszczony jak tylko bedzie gotowy. Nie bylo go do tej pory poniewaz nie bylo wiadomo czy bedziemy mieli do dyspozycji Klomino czy nie. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 Scenariusz będzie wystarczająco wcześnie abyście zdążyli się z nim zapoznać. Zapewniono mnie, że powinien być gotowy do końca lipca. 2 tygodnie czasu to wystarczająco aby wykuć go na pamięć :) Quote Link to post Share on other sites
Mycha_SPAT Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 A ja mam kolejne pytanie: jak będą dzielone zespoły... Na przykład nam ze Szczecina, tj SPAT, STReFA i kilku niezrzeszonych chcielibyśmy zagrać razem ze względu na to, że co tydzień gramy przeciwko sobie i jest to jedna z niewielu sytuacji, w których mamy szanse zagrać razem... (to taka moja mała prośba, choć nie znam jeszcze szczególów scenariusza) Zabieramy (właściwie ja) paru niemców ze sobą, więc się QBS jakoś oznacz jako organizator żeby Cię można było łatwo znależć Sorry że piszę tu, ale Szczecin w większości przyjeżdźa w sobotę i zostaje do niedzieli. Co do zrzuty to przekażę to info wszystkim jadącym na zlot maniakom edit:tym ze szczecina of korz Chwała Ci QBS za Toi Toi'e :wink: I na samym końcu: Boshe, jak dobrze że będą budynki!!! HURRA[/i] Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Tak, tak, QBS powienien być w jaskrawo pomarańczowej kamizelce, coby go można było łatwo trafić :D Quote Link to post Share on other sites
Shaman Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Podobnie Gęsiory w miare możliwosci chciałyby by być po jednej stronie :D Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 Myślalem o kombinacji: Kapral + Wrocław + 3city + GWNh + FST + Toruń + Bydgoszcz + BucNaz + Pluton + BlackHawk Wałcz + Skorpion - Miłosław Szczecin + niezrzeszeni + Dzikie Gęsi + Green Pigz + Gorylas z Poznania (zrzeszamy bractwo nieludzi) + BRT + reszta squadów Co myślicie o takim układzie? Quote Link to post Share on other sites
Mycha_SPAT Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Mnie pasi :D Se pogram z tymi, z którymi miałam ochote zagrać :wink: Quote Link to post Share on other sites
Shaman Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 jak dla mnie to bajka :D zrobimy przeciwnikom animal blitzkrieg :P Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Oh nie, będe przeciwko Kapralowi. Gdzie są moje różowe stringi ze słoniem ? Układ pasuje (szczególnie mi bo dzik trafi między gęsi i goryle ). Quote Link to post Share on other sites
SPAT_rzuk Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Witam! Bardzo zadko sie loguje na tym forum z pewnych powodów. Chcialem jednak powiedziec że bardzo sie ciesze na ten zlot,ogromnie doceniam wysilki organizatorów i moge zapewnic że SPAT stawi sie zbrojnie jesli bedzie potrzeba przepedzic miejscowych, lub zaoferuje inną pomoc jesli zajdzie taka potrzeba. over and out Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 Dziękuję. Możliwe, że będziemy musieli pomóc jeśli zajdzie taka potrzeba. Quote Link to post Share on other sites
Mycha_SPAT Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Na marginesie niezłe kozaki musiałyby z tych miejscowych być, gdyby się odważyli robić jakąś zadyme :lol: Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 W zeszłym roku była młucka miedzy miejscowymi a oddziałem SS, oczywiscie rekonstrukcyjnym. Potem przyłączyli się sowieci, reszta aliantów, ochroniarze i policja. Generalnie poszło o jakiś głupi text o grupie rekonstrukcyjnej. Co do podziału to FST chętnie stanęło by po jednej stronie z Gorylami bo troche już się znamy, potrafimy się dogadać i działać razem. Zobaczymy jeszcze co oni powiedzą ale mam nadzieje, że będziemy w jednej drużynie. Pozdrawaim! Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Z tego co wiem BD zamierza grac z Bucnazem i chyba niejedna juz osoba sie w tej sprawie do Ciebie, QbS, odezwala. Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 No to sie zaczyna, temu pasi temu nie pasi, moze po prostu podzielimy sie według umundorowania co? RAI podział pasuje, zresztą jest to raczej mało istotne. 8) Quote Link to post Share on other sites
PA Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Jak macie zamiar się dzielić i łączyć, marudzić itp to może Qbs określiłby termin do którego ostatecznie ten podział się dokona, gdyż dla piszących scenariusz jest to dość istotne. Podział według mundurów miałby sens gdyby nie to, że tych mundurów i kolorów, różnych ubiorów nie będących mundurami jest masa, ale może coś z tego by wyszło. Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Może w kwesti wyjasnienia powiem, że FST i Goryle są z Poznania i dlatego chcielibyśmy grać razem. Pozatym Goryli jedzie aż dwóch więc raczej nikomu nie zrobi różnicy jesśli się do nas przeniosą. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts