syriusz192 Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 W nicku masz rocznik? Więc jak długo się strzelasz? Rok? Szturmowiec Ci się znudził? Gwarantuję, ża "snajperstwo" znudzi Ci się 3 razy szybciej. Jeden listek, jedna gałązka i du*a blada, "szturmowiec" zasypie Cię kulkami z jakiejś Cymy. Jak przedmówcy się wypowiedzieli: Najlepsze co możesz zrobić z takimi funduszami to tuning giety. Chyba, że chcesz się zrazić do AirSoftu. To tylko luźna propozycja. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Jeśli chodzi o taśmę mierniczą to si e nie martw bo ja z kupnem repliki podchodzę bardzo poważnie wiem ile to 80-100m . Po prostu chcę posmakować czegoś innego szturmowiec mi się znudził :D http://gunfire.pl/product-pol-1152191971-MB01AUPV.html Taką samą ma brat kolegi na sprzedasz tylko z minimalnym tuningiem , opłaca się brać? Ma lufę precyzyjną , sprężynę ma wymienioną i coś tam jeszcze jego snajpa osiąga 663,7FPS 663,7FPS... A zaokrąglił drugie miejsce po przecinku w górę, czy w dół? Już widzę tego Wella z taką prędkością wylotową, BEZ wahań fps i tak dalej... A skoro wiesz ile to 80m, to TERAZ wiesz już też, że na taką odległość NIE postrzelasz. A potem słyszy się takie dzieci w tramwaju "no a ja go z dragenofa trafiłem na 140 metrów w środek okularów i się odbiło i trafiło jeszcze jednego". Link to post Share on other sites
wiedzmin1994 Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Lesio na serio coś takiego słyszałeś? Strzelec, posłuchaj rad innych a nie idź w zaparte. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 tak, to jest cytat, choć nieprecyzyjny, bo zamiast "dangerofa" mogło być delikatnie inne zniekształcenie Dragunowa, a liczba była na 100% powyżej 100 metrów. ;) Także - sposób mierzenia "na oko dwunastolatka" naprawdę nie jest do końca precyzyjny. Link to post Share on other sites
syriusz192 Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Ta historia Lesia to fake, w Bielawie nie ma tramwajów. :P P.S. Wiem wiem, głupie żarty. Sory za OT, nie mogłem się powstrzymać. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 W Bielawie są trzy autobusy i dwa psie zaprzęgi, tramwaju się dorobimy, jak tylko ktoś asfalt wyleje, spokojnie. Link to post Share on other sites
Dread Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 W Bielawie jak mieliście asfalt, to powódź go zmiotła, ale całe szczęście pod spodem była porządna hitlerowska kostka brukowa, która wytrzyma pewnie jeszcze trzecią wojnę i kolejny wysyp młodocianych snajperów :) Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Szczerze mówiąc, to w Bielawie tylko relikty Trzeciej Rzeczy jakoś się trzymają, i nie mam tu na myśli emerytów z niemieckobrzmiącymi nazwiskami. ;p Mam nadzieję, że temat poleci, bo zbyt wiele "tajemnic wsi" zostało odkrytych. Szkoda, że autor tematu zamilkł, chciałbym poznać szerszy opis tego WELLa 663,7FPS (nie zapominać o 7 po przecinku!). Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Ten temat wielkimi krokami zbliża się do zamknięcia. A propos autentycznych cytatów - w opisie mojego profilu jest jeden :). Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Chłopie, to jest publiczne forum, więc zachowuj formę choć bym nie wiem co pisze się "choćbym" Pro po ładne opowiadania piszesz , napisz książkę :D "Pro po"???!!! na Świętą Ludmiłę* Matkę wszystkich snajperów! - co to jest "Pro po"? jeśli chodzi Ci o "à propos" z francuskiego to możesz ewentualnie użyć formy "a propos" (nikt Cię nie zgani za brak francuskiej czcionki), ale nie jakieś "Pro po". Przepraszam, za OT ale mnie zęby zaczęły boleć po lekturze Strzelca95. *Ludmiła Pawliczenko Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Lesio, z tego wella da się wycisnąć sporo więcej niż 663,7fps :D ale to tak tylko przy okazji wspominam. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Lesio, z tego wella da się wycisnąć sporo więcej niż 663,7fps :D ale to tak tylko przy okazji wspominam. wiem to, jednak na pewno tuning nie polega wtedy na "ma lufę precyzyjną, sprężynę i coś tam jeszcze". :P Swoja drogą, tobie tez udało się wycisnąć rozrzut fps tak mały, że mogłeś podać wartość po przecinku? :D Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Nie wiem, błąd pomiaru chrono (nawet firmowego) wynosi około 0,5%-1% więc ja nie wierzę nawet nikomu kto mi podaje, że ma rozrzut 2fps :p Link to post Share on other sites
Recommended Posts