Buniek92 Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Witam. Co sądzicie o o tym użytkowniku allegro? Czy ktoś miał z nim do czynienia? Jak wygląda jakość części wykonanych przez ten sklep? Niektóre ceny naprawdę kuszące, zwłaszcza http://allegro.pl/mosiezne-lozyska-slizogwe-6mm-lodz-i1778629410.html oraz http://allegro.pl/dysza-mosiezna-na-zamowienie-scar-masada-g36-i1795808249.html . Przepraszam za posta pod postem ale nie sądziłem iż transakcja przebiegnie tak szybko. Po zakupie łożysk doszło do szybkiego kontaktu i natychmiastowej wysyłki. Zero opóźnień, wszystko tak jak opisane na allegro. Sam produkt oceniam bardzo dobrze. Główną zaletą jest cena (26zł razem z wysyłką), otwory na osie zębatek są równo a same łożyska siedzą stabilnie w szkielecie GB. Zastanawia mnie jedynie trwałość, choć BE produkował repliki z mosiężnymi łożyskami. Czas pokaże. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
vandal7 Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 (edited) coś tam u nich kupowałem kiedyś, no i jestem zadowolony jak pamiętam Edited September 19, 2011 by vandal7 Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Nie wiem może przeoczyłem. Warto tam zamawiać? Czy przesyłka zostanie dostarczona? Jest płatność przelewem i jestem na to uczulony gdyż kiedyś zamawiałem w jakimś sklepie i paczka niestety nie dotarła a w tym sklepie będę zamawiał po raz pierwszy i dlatego się pytam czy ten sklep jest spoko. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Przecież przez allegro masz brać - zapłać przez PayU i po sprawie.. czasem wystarczy ruszyć łepetyną. np. poczytać komentarze. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Zamawiałem w zeszłym roku bore up do m16. Nigdzie nie był dostępny. Po kilku mailach z tym sklepem, skompletowali mi borka, zapłaciłem przelewem, paczka przyszła, wszystko w porządku. Szukałem części do glocka. Maila wysłałem do kilu sklepów, jakoś wieczorem, po 30minutach odpisali a była już 22. Tak więc są ok. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Sklep jest jak najbardziej w porządku. Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Ok dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Z nieco innej beczki opowiem o serwisie tej firmy, nie o sklepie, ale da to pogląd o tym jak traktują klienta. Na początek: jestem bardzo zadowolony. Moja replika została rozłożona. Po oględzinach zaproponowali mi tuning podsyłając linki z częściami z ich konta Allegro. Wybrałem części JBU. Poskładali. Odesłali i wszystko cacy. Fakturka za usługi i części wystawiona. Każdego klienta traktują indywidualnie i służą pomocą. Nie naciskają na wybór jakiś produktów bo im się to bardziej opłaca. Wszystko tłumaczą i nie robią nic na własną rękę. Polecam na 100%! Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Współpracuje z nimi już od prawie roku. Jeśli szuka ktoś serwisu w Łodzi to gorąco polecam !!! :D Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Super sklep, klienta traktują jak dobrego kolegę (szczerze doradzą, nie wciskają kitu itp.). Jak na sklep są bezinteresowni. :D POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Wczoraj napisałem maila do serwisu ok. 23:50 z paroma pytaniami odnośnie tuningu, wiadomość zwrotną otrzymałem w sobotę o godzinie 00:11 i muszę przyznać, że ich podejście do klienta jest rewelacyjne :) Polecam! Quote Link to post Share on other sites
bananiak Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Dawno nie spotkałem się z tak dobrym podejściem do klienta i tak fachowym. Na każde pytanie wyczerpująca odpowiedź naprawdę super. No i ceny bardzo ciekawe. Polecam bardziej niż niektóre "wielkie" sklepy internetowe. Szybko, tanio, fachowo. Quote Link to post Share on other sites
mlody96 Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Ja dostałem przejściówki "T-shape" 2 w cenie 1, wysyłka szybka, więc w sumie mogę powiedzieć, że polecam. Quote Link to post Share on other sites
Qlas Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Jeżeli chodzi o polecenie serwisu to zdecydowanie ASG Revolution : http://asgrevolution.pl/ jest to jedyny serwis w Polsce który podjął się naprawy mojej repliki oraz jej tuningu... znowu mogę dodać, że jako jedyny serwis sprowadził mi komore aluminiową HU do Masady (magpul licensed) a byłem nawet w Pradze po nią (tam była plastikowa) Naprawdę serwis godny polecenia ... robią na czas , nie owijają w bawełnę . Efekt jaki otrzymasz będzie na pewno zdumiewający. Ludzie tam pracujący służą też dobrą radą. Nie wciskają shitu. Pełna Kultura! Pozdrowienia z Dolnego_Śląska :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Zarówno sklep, jak i serwis godny polecenia. Każdy klient traktowany jest jak VIP, choćby kupował coś tylko za przysłowiową "złotówkę". Pełny profesjonalizm. Przyczyna - właściciel jest aktywnym Maniakiem ASG, uczestniczy w imprezach, wie jak funkcjonują repliki z autopsji, w pełni wyczuwa potrzeby użytkownika. :maniak_OK: :maniak_OK: :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Zamówienie w poniedziałek, wtorek przedpłata w banku i dziś (czwartek) do rąk własnych. Duży + dla tego sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts