senkuPH Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Witam, przeszukując forum znalazłem o tym parę tematów, jednak w żadnym z nich nie znalazłem odpowiedzi. Interesuje mnie : Walther p99 / nowocześniejsze wariacje Colt'a / Glock. Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam SenkuPH. Quote Link to post Share on other sites
Cruzer69 Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Colt 1911 WE Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 Mógłbyś napisać coś więcej na jego temat? Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Zerknij sobie do działu replik gazowych - tam znajdziesz bardzo dużo informacji na jego temat. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Ogólne techniczne" do "Airsoftowe przedszkole -> Jestem zielony". Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Colt 1911 WE Haha, chyba mnie zaraz skręci. Gdyby za głupie rady dawano bany, to mielibyśmy jednego użytkownika mniej. POD ZADNYM POZOREM nie bierz nic z WE/Socom Gear. Szukaj TMa, ewentualnie za granicą najnowszej generacji Bella (testowałem już wiele sztuk, jest tani i bije na łeb TMowskie klony). Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Mieć 600zł i kupić WE- bezcenne. Quote Link to post Share on other sites
Aztek Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Z budżetem 600zł możesz przebierać w pistoletach Tokyo Marui. Quote Link to post Share on other sites
facek20 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Ja od roku mam SC Colt 1991 i jestem zachwycenie zadowolonu bo jak gazik w zime działa to jest to coś. Celna i realistyka działania mnie zachwyciła a jak ludzie na strzelankach z zachwytem na mnie sie patrzą Kolejny post napisany w ten sposób pójdzie do piachu. /LgN Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 SC? 1911? A w ogóle to w jakim języku jest ten post? :D Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Ja od roku mam SC Colt 1991 i jestem zachwycenie zadowolonu bo jak gazik w zime działa to jest to coś. Celna i realistyka działania mnie zachwyciła a jak ludzie na strzelankach z zachwytem na mnie sie patrzą Jak ten post zobaczy moderator - to przetłumaczy go z polskiego na nasze . Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Czy ktoś orientuje się, gdzie mogę dostać repliki od TM'a ? Specshop wyprzedał chyba wszystko. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 WGC, Redwolf. Sporo tego jest. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Dzięki Dex, a coś w PL ? Od razu zapytam, jak ze zmianą np zamka na metalowy ? Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 (edited) Można kupić metalową konwersję od Guardera do DE, M9/M92, MEU.45, Detonics .45. Zamki ogólnie do Beretty i Glocków od G&P i KWA na Specshopie. Edited November 5, 2011 by Christophy Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Dziękuję za info Christophy :) Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Tylko, że zamki od Glocków KWA i KWA/KSC są w innym systemie niż TM. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Na Allegro wisi właśnie jakaś hi capa TM do kupienia. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 W sumie przemyślę zakup zza granicy. Serdecznie dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
BlackShaman Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 (edited) Widać TM rządzi lecz co jeżeli nie ma owych pistoletów na rynku,a nie mam zamiaru kupować za granicą.Jaką konkretnie firmę byście polecili w zamian.Oczywiście w grę wchodzi tylko Polski rynek i cena 600zł.Najlepiej jakieś M9 lub COLT 1911 Forum przeleciałem kilka razy lecz zrobił Mi się lekki mętlik. Co do tego "Redwolfa" Ile trwa wysyłka i ile mniej,więcej kosztuje.Bo widzę sporo tych Tokijskich Mruczków w dość fajnych cenach i na dodatek honorują PayPala. Edited November 6, 2011 by BlackShaman Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 http://www.madonion.eu/index.html Co jakis czas robia zamowienia z zagranicy, najblizsze sa WGC Shop - 20 listopad 2011. Pozdrawiam, G^. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 BlackShaman, jak nie masz zamiaru ściągać niczego zza granicy to od razu odpuść sobie to hobby. Prędzej czy później każdy z nas jest zmuszony do kupna sprzętu za granicą bo w Polsce go zwyczajnie nie ma (zwłaszcza firmowego). W zamian za TM polecę... w sumie nic. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 A KWA PTP? Miałeś może z nimi do czynienia? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 W zamian za TM polecę... w sumie nic. Quote Link to post Share on other sites
Anka Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 (edited) W zamian za TM polecę... w sumie nic. Niesamowite w TMach jest to, że jeżeli nic konkretnego w nich nie zmienisz, nie psują się w ogóle. Jedyne czego bym z TMu nie polecała to kolimatory. Jeżeli dalej chcesz kupić sobie pistolet gazowy, mam do sprzedania glocka 26 z TM (mały glock). Edited November 12, 2011 by Anka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts