T.J. Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Gdzie i za ile mozna po najniższych cenach dostać ten pierdolnik do mocowania na fritzu noktowizora? Jak na fotce: http://media.militaryphotos.net/photos/82n...ivision/b_82a03 albo choćby tylko płytkę jak na: http://media.militaryphotos.net/photos/Gul...ions/infantry83 Link to post Share on other sites
DariuszM Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 najtaniej to nigdzie :) była niedawno na allegro, troche chyba uszkodzona nawet, za 400zł wywoławcza...inne źródło to ebay, ew ktoś kto sprowadza z magazynów US Army Link to post Share on other sites
Foka Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Yurik90 (z allegr) mial ostatnio takie montaze za 600zl. Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 sam montaz, bedzie kosztowal w sumie niewiele, ten "adapter" do NVG jest najdrozszy. sa calkiem mile kopie na wgc. Ja mam nadzieje miec oryginal soon :wink: Link to post Share on other sites
Franc Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Yurik90 (z allegr) mial ostatnio takie montaze za 600zl. Być może to nieistotne ..... ale to YuriK80 :wink: i z tego co sie orientuje to nadal dysponuje tymi montazami mozesz sie z nim skontaktować przez GG Pozdrawiam Franc Link to post Share on other sites
Pitek Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Hyhy, rozumiem, że każdy z Was posiada AN/PVS-7 i tylko montażu brakuje :> Nie mogłem się powstrzymać; złośliwy jestem ;) Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Hyhy, rozumiem, że każdy z Was posiada AN/PVS-7 i tylko montażu brakuje :> Nie mogłem się powstrzymać; złośliwy jestem ;) hehehe, tru tru... w tamiem razie, po cholere wszystkim AN-PEQ/2 :D Link to post Share on other sites
DariuszM Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 ilu ma oryginalny AN-PEQ/2? :) A jak ktoś ma replikę, to głównie do schowania baterii albo/i lasera...:) A montaż pod noktowizor jest raczej tylko dla "ozdoby" :) Kobiety kładą na głowe jakieś opaski kolorowe czy coś, a co poniektórzy montaż do NVG :D Link to post Share on other sites
Pitek Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Plastikowa replika AN/PVS-7 też jest i na szczęście mali onaniści z Japonii nie wpadli na szatański pomysł, żeby zrobić z niej np. granatnik, jak to już z AN-PEQ/2 uczynili ;) Link to post Share on other sites
dzikki Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Plastikowa replika AN/PVS-7 też jest i na szczęście mali onaniści z Japonii nie wpadli na szatański pomysł, żeby zrobić z niej np. granatnik, jak to już z AN-PEQ/2 uczynili ;) A szkoda , wielka szkoda. Wtedy przysłowie "strzelić oko" nabrałoby nowego znaczenia. Link to post Share on other sites
anonim Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Sorry za offtopic ale nie chcialem zakładać nowego tematu.Mam takie male pytanko od pewnego czasu zastanawiam się nad zrobieniem atrapy(czegoś podobnego:D) do noktowizora z rurek nakrętek i inych rupieci i zastanawia sie czy to wogóle ma sens? Link to post Share on other sites
izi Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Jak wsadzisz sobie jeszcze piorko w dupe, to bedzie mialo sens... Link to post Share on other sites
Pitek Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Obejżyj zdjęcia byle jakiego noktowizora, potem spójż na garść nakrętek i rurek i odpowiedz sobie na pytanie ile byś musiał się nasrać, za przeproszeniem, żeby to wogóle coś przypominało. Może jakiś zdolny modelarz by potrafił :P Pomijam kwestię sensowności samej atrapy NVG. Link to post Share on other sites
Bulva Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 sens jest bo jak będzie na główce więcej to i może samej główce coś przybędzie 8O Link to post Share on other sites
T.J. Posted March 21, 2005 Author Report Share Posted March 21, 2005 Sens może by i był, jeśli by to ładnie wyszło i służyło do rekonstrukcji z prawdziwego zdarzenia...ale jak znam życie to ani jedno, ani raczej drugie nie wyjdzie. A nawet jeśli, to noktowizor się upier.... przy pierwszym gwałtownym ruchu głową w pobliżu grubszej gałęzi :lol: Link to post Share on other sites
DariuszM Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 może anonim chce kupić montaż pod NVG za 600zł, a potem w ramach oszczędności - same NVG zrobić z rurek PCV i nakrętek (w srodek walnąc zielonę folie przezroczystą)...? :D Link to post Share on other sites
Procent Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=45853884 A macie :D Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Sorry za offtopic ale nie chcialem zakładać nowego tematu.Mam takie male pytanko od pewnego czasu zastanawiam się nad zrobieniem atrapy(czegoś podobnego:D) do noktowizora z rurek nakrętek i inych rupieci i zastanawia sie czy to wogóle ma sens? o kuzwa muahhaAHaHAHAHAHahAHahAHAH :lol: :lol: :lol: :lol: Link to post Share on other sites
K.A.B Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 No Kapral, przyznaj się, pomysłu zadrościsz :P 3 nakrętki z Big Łyka i Sam Fisher jak się patrzy... Link to post Share on other sites
T.J. Posted March 21, 2005 Author Report Share Posted March 21, 2005 Procent... 400 zet?!? aż takim ortodoxem armii Wuja Sama nie jestem :wink: Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 No Kapral, przyznaj się, pomysłu zadrościsz :P 3 nakrętki z Big Łyka i Sam Fisher jak się patrzy... rozgryzles mnie manos... :roll: :D Link to post Share on other sites
anonim Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 aha odpowiedz była jasna 8O Ps:Tylko tak sobie pomyślałem :) Link to post Share on other sites
Franc Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Pytania retoryczne 8) ------> bezsensowne posty :? nic nie znaczące ... zupełnie tak jak ten mój :) Chociaż anonim ... musze pryznać że mnei zainspirowałeś ja skleje kilka rolek po papierze toaletowym podczepie pod M4 i już mam M203 jak sie patrzy :D Sorry za mały offtop Link to post Share on other sites
K.A.B Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Kapral, a Ty się śmiałeś z NVG z nakrętek ;p Za niedługo będą repliki z Big Łyków... Link to post Share on other sites
Recommended Posts