warat Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Witam Zgodnie z tematem:dorwałbym używanego elektryka (pewnie cm.028) z dobrym wnętrzem za 200zł? Z góry dzięki za odpowiedź Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Nie masz możliwości dołożenia paru dych? Dziś ostatni dzień promocji na GunFire i warte uwagi elektryczne repliki zaczynają się już od 250 złotych. Link to post Share on other sites
warat Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 Raczej kiepsko,zresztą kupuje dopiero za miesiąc,i taki mam odgórny limit. Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 To niestety ale nie warto. Szczególnie, że używki odpadają, bo na serwis i części kasy w budżecie u Ciebie nie widać. Ewentualnie możesz próbować kupić mp5k galaxy, ale raczej będzie to już wyeksploatowana repliczka i niestety ale prawdopodobnie będzie wymagać nowego aku. Tak więc, poczekaj i dozbieraj, naprawdę wyjdziesz na tym lepiej. Link to post Share on other sites
warat Posted January 14, 2012 Author Report Share Posted January 14, 2012 Ok,udało mi się dobić do 350 zł i chcę kupić cm.028. Ale czy ta replika jest nadal dobrym wyborem? Nic nie skiepszczyli? Przepraszam,że pisze ty,ale nie ma po co zakładać nowego tematu Link to post Share on other sites
Stalker Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 CM 028 lub 031 to najlepszy wybór jeśli nie masz więcej kasy. Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Jak wyżej, nic lepszego od CM.028 w tej cenie nie dostaniesz. Jest to replika godna polecenia. Link to post Share on other sites
warat Posted January 14, 2012 Author Report Share Posted January 14, 2012 Ok,kupuje Cymę. Temat do kasacji. Link to post Share on other sites
Jabol Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> AEG/EAG -> II klasa -> Opisy i informacje" do "Airsoftowe przedszkole -> Jestem zielony". Link to post Share on other sites
Recommended Posts