Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wz.93 i woodland

Recommended Posts

Witam!

Mam pytanie. Jak będzie się prezentował wz.93 i woodland?

Chodzi mi o to czy mundur wz.93 i np kamizelka woodland będą do siebie pasować.

Ewentualnie co można by zrobić aby woodland pasował do wz.93 (obrzucić piaskiem albo cuś)

Polecacie może jakiś inny szpej który pasował by do wz.93?

Z góry dzięki za odpowiedź ;)

• 6 months later...

Nie, nie będzie pasować. Kiedy założysz je na siebie, kolory się ze sobą pogryzą i przegrany zróżowieje...

Co to jest? Pocieniało? Forum zmieniło adres na wizaż-homo.pl? Masz i jedno i drugie, to zobacz czy Ci odpowiada, sprawdź czy w Twoim otoczeniu (gdzie strzelasz) pełni swoją funkcję (maskuje) - i tyle. A nie na forum pytaj, czy innym facetom będziesz się podobał, w takiej kreacji. ;-) Podoficer!

Edited by Kuba

Oj tam.

Na początku swojej przygody nosiłem spodnie w.. kwiatki zrobione tak że wyglądały na wojskowe :icon_biggrin: Kupione w sklepie militarnym, ogolnie kolory lekko ciemniejsze od woodlandu, ale z bluza woodland się nawet fajnie komponowaly..

Wgl, nie wiem w czym problem. Jakbyś miał spodnie w desert camo i bluzę w panterę, wtedy można by było obawiać się że coś jest nie tego. Ale woodland tak jak i wz.93 to camo leśne więc.. Nie mówię że będzie wyglądać szpanersko, ale jak już masz tylko to to noś :icon_smile:

Na allegro można kupić komplety za 20zł (?), tak słyszałem tutaj na forum, więc nawet jak Ci się camo nie podoba to 'tanio' możesz mieć inne :icon_biggrin:

@Edit: Wojna93 - nie, nie będzie pasować, toć wróg Cię wykryje z 3km z takim kontrastem!

Człowieku, ludzie noszą czarną bluzę/spodnie a do tego cirasy i wszystko w desertcie, i jakoś grają. Toć wiadomo że jakbyś miał wszystko w tym samym camo wyglądałoby to lepiej, ale nie ma co rozpaczać :)

Edited by maniakwp

Po pierwsze nie przeklinaj, bo jak mama zobaczy, to Ci na tydzień komputer wyłączy. Po drugie, nikt tu nie będzie się domyślał o co może Ci chodzić. To Tobie zależy na uzyskaniu odpowiedzi, więc to Ty powinieneś precyzyjnie sformułować pytanie.

Pomijając jego bezsensowność. Do tej pory kamizelka maskowała OK. A z innym mundurem już nie będzie? Kolor ze złości zmieni? Ale skoro masz wątpliwości a już jedno i drugie posiadasz - to idźże dziecino do tego lasu, pola, czy gdzie tam strzelasz i sprawdź to w tzw. realu! Zamiast na forum rzucać "no weźcie i zróbcie coś z tym"...