Klawy94 Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Witam, szukam, szukam i znaleźć nie mogę bojówek w kamuflażu amerykańskim, khaki lub ewentualnie beżowych, delikatnie zwężanych do chodzenia na co dzień. Znacie jakieś fajne modele ? Bojówek szukam tak do 250zł, bardzo proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Polecam spodnie 5.11. Helikon też wypuścił ostatnio dobre ponoć spodnie UTP,popatrz na nie. Może spodoba Ci się układ i liczba kieszeni. Sam mam spodnie 5.11 i są rewelacyjne :) Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Cena Helikona IMHO sporo za wysoka. Za tyle (ok. 200) można normalnie kupić Blackhawka i Tru-speca. A 5.11 za 155zł kupi :-P Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Cena Helikona IMHO sporo za wysoka. Za tyle (ok. 200) można normalnie kupić Blackhawka i Tru-speca. A 5.11 za 155zł kupi :-P W mojej opinii też cena tych UTP jest duża,ale ludzie jednak kupują i sobie chwalą ;) 5.11 za 150-160zł są,ale nie we wszystkich rozmiarach niestety,przeważnie po 230-249 chodzą już teraz,ale są świetne i warto w nie zainwestować. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Mam UTP - noszę dwie pary 'na co dzień'. Nie piorę ich, muszą wytrzymać tak długo jak się da - poprzednią parę szlag trafił po praniu :D Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Mi jedynie z niekamuflowanych bojówek odpowaidaj LA Police Gear. Tanie i dobre. http://www.lapolicegear.com/basic-operator-pant-elastic.html Problem tylko z dostępność w PL. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 VertX - świetna jakość, fajny projekt no i cena znośna. Poszukaj, w Polsce ma je RWS Cetus. Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ja w takim celu kupiłem combaty od currahee. Mam je już znacznie ponad rok, nic się nie przeciera, a i nie uświadczyłem jeszcze wyłażących nitek. Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ale polecacie... Przecież najprostszymi spodniami są przecież normalne BDU dostępne na allegro w dowolnym rozmiarze i kilku kamuflażach. Ceny od 20PLN za używane z demobilu do 150 za kontrakty nówki sztuki... Quote Link to post Share on other sites
Then Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ja tam piorę UTP w 32 stopniach i płynie do ciemnych ubrań dość często od ponad pół roku i jest spoko. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 http://allegro.pl/spodnie-bojowki-bundeswehr-moleskin-khaki-13-i2429775042.html a jest może jakiś użytkownik tego 'specjału' ? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Oryginalne moleskiny to były jedne z lepszych spodni jakie miałem. Tyle, że było to jakieś 15 lat temu. Ale tak to pamiętam. Kancik, płaskie kieszenie cargo i wysoko umieszczone, wytrzymały materiał nie łapiący brudu, krój normalnych spodni (bez wysokiego stanu). Mniód. Aż się podjarałem zarzuconym linkiem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts