NooBSaiboT Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Siema! Mam pytanie czy łatwo założyć tę gumkę co w temacie? Właśnie dzisiaj będę ją montował do kałacha boya. Miałem do czynienia z gumkami firmy guarder przezroczystymi podobno najtrudniej ją zamontować ale dałem radę więc z tą nie powinno być problemu nie ? Czy też jest taka delikatna? Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 (edited) Jest przyjemnie mięciutka ale też nie do przesady, spokojnie dasz sobie rady ;) W ogóle nie wiem co to za tendencja wmawiania ludziom, ze niedoświadczeni spiepszą sobie przezroczystego guardera, przecież to wystarczy trafić w rowek, delikatnie nasunąć na lufę, nasmarować z wierzchu smarem sylikonowym, wsunąć do komory i tyle. Edited June 23, 2012 by eMBeKa93 Quote Link to post Share on other sites
SyncMaster Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Lepiej daj komuś kto umie to zrobić oraz wyregulować (jeżeli masz kogoś w pobliżu). Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Regulowanie hopka nie jest czynnością do której potrzeba pomocy. Zakładanie gumy też jest czynnością, którą każdy mężczyzna powinien umieć samodzielnie zrobić. W razie problemów, są odpowiednie filmiku które pomogą w doprowadzeniu sprzętu do odpowiedniego stanu i ułatwiające założenie gumy. :) Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 Spokojnie dałem radę i leci ładnie ;p Mówiłem już powyżej że zakładałem guardera i jakoś dałem radę i myślałem że tego podobnie się zakłada ale było o wiele łatwiej, praktycznie gładko wszedł w komorę i szczelnie wszystko się trzyma i podkręca bdb na kulkach 0,25g g&g pozdro ;p!! Quote Link to post Share on other sites
Matejklb Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 @NooBSaiboT O ile podniosła CI osiągi ta gumka? Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Źle mi się jakoś to wszystko kojarzy, a z każdym postem stan mojego monitora się pogarsza. Prawie się udławiłem. :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
warat Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 A to ja myślałem,że jestem zboczony... Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 (edited) Prawie się udławiłem. :icon_biggrin: Czyli jednak partner nie założył tego przezroczystego guardera? Edited June 24, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
FilipBB Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Ja właśnie zamontowałem moją gumkę w AK, nie miałem większych problemów, a robiłem to pierwszy raz :D Jutro zobaczę jak to kręci i czy w ogóle dobrze założyłem ;). Quote Link to post Share on other sites
dade Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 hahahaha :D Ja jutro rano będę zakładał zieloną G&G, ciekawe czy da jakieś mocniejsze wrażenia. :D Quote Link to post Share on other sites
ravkill Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 hahahaha :D Ja jutro rano będę zakładał zieloną G&G, ciekawe czy da jakieś mocniejsze wrażenia. :D Zależy, na co założysz... Na lufę wchodzi, ale jak szukasz wrażeń, to wciśnij na instrument.. Quote Link to post Share on other sites
Wojtasasg Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Zakładanie gumki jest prostą czynnością. Jak ciężko wchodzi można posmarować czymś np. wazeliną. Quote Link to post Share on other sites
maciu Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Kolego odkopałeś 3 miesięcznego posta... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts