arrowofgod Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Witam. Na gunfire kupiłem replike i wybrałem przedpłate oraz przesyłkę kurierską GLS.Okazuje się że straciłem ok.680 zł ponieważ powiedzieli że nie mają takiej repliki.Moim zdaniem najlepiej trzymać się od Gunfire.pl z daleka!!! Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 (edited) Wtf?Jaja sobie robisz?Jeżeli nie mają repliki na stanie to zwracają ci pieniądze na konto.Doinformuj się następnym razem,zanim jakieś bzdury napiszesz.A przede wszystkim dorośnij. Edited June 27, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
arrowofgod Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 była dostępna na stanie Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 (edited) Co za problem zadzwonić i wyjaśnić sprawę,zamiast się żalić na forum? Edited June 27, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
arrowofgod Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 nie odbierają -.- Quote Link to post Share on other sites
GERALT Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 ale odbiorą, jeszcze masz maila, skype, facebooka Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Na pewno Cie okradli. Dzwoń do dzielnicowego odpowiedzialnego za ich miejsce przebywania. Quote Link to post Share on other sites
arrowofgod Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 mail wysłany , więc zobaczymy co będzie Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Ale dlaczego sądzisz, że nie oddadzą Ci pieniędzy, ani też nie zaproponują innego rozwiązania? Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Kolejne dziecko na forum... Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Chyba się naczytał o airsoftextreme, a o gunfire już nie... Quote Link to post Share on other sites
arrowofgod Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 Jeszcze raz zadzwoniłem i dowiedziałem się że replika była USZKODZONA.Skoro mówicie że to dobry sklep i oddadzą kasę to już chyba nie ma więcej do mówienia w tym temacie Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 To tylko dobrze świadczy o sklepie, że po pierwsze uczciwie nie wysyłają uszkodzonego towaru, a po drugie, że naprawdę robią przegląd przed wysyłką. A kasę oddadzą, chyba, że zaproponują Ci inna replikę, albo sam sobie poszukasz podobnej, wszystko jest do ugadania. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 (edited) W takich dużych, znanych sklepach na takich małych przypadkach zazwyczaj klient wręcz zyskuje bo często sklep, w ramach rekompensaty wręcza gratisy itp :D żeby tylko był zadowolony. Edited June 27, 2012 by dexterkrak Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Ja nic od nich nie dostałem,jak się okazało,że glock od army im na przestrzelaniu padł ;p,a był to ostatni na magazynie :(.Nie mniej jednak plus za to,że kilka razy dzwonili,i tego samego dnia mi inną replikę wysłali. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Kolego, proszę zapoznać się z regulaminem forum i dorośnij emocjonalnie. Kolejne tego typu wyskoki mogą być przyczyną bana. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts