Okruch Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Kozak, poczekaj na PP-25.... Quote Link to post Share on other sites
mwist Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Widać, że producent to Rothco, wiec kamuflaż powinien generalnie być podobny do oryginalnego, bo ich kurtki co do kolyrstyki są niczego sobie. Co do wykonania to nie mam pojęcia. Dzięki Procent :D chociaż za tą wiadomość. Ponawiam pytanie: Wie ktoś może jak jest z wykonaniem i funkcjonalnością? pozdro Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 No ja uzywam PP25 w panterze i uwazam, ze jest to jeden z najlepszych plecakow z jakimi dotad mialem do czynienia. A uzywalem juz duzo. Sporo on juz przezyl a caly czas sie super trzyma... polecam wlasnie jego :] Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Dolaczam sie do przedmowcy,mimo iz uzywam go dosyc krotko to jest naprawde bardzo fajny,wygodny i seksowny :) gdzies tu dawalem jego foty na forum ale musze poszukac :wink: Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Jeśli chodzi o mnie to posiadam plecak LUBAWY wzór 976/MON O rany boskie!! Człowieku, żyjesz w błogiej nieświadomości... plecaki lubawy to jedna z największych porażek wśród wyposażenia wojska polskiego. Zwłaszcza wzór 976/MON. Jak będziesz miał możliwość przetestowania naprawdę dobrego plecaka to szybko zmienisz zdanie na temat lubawy. Jeśli chodzi o duże plecaki to polecam Zasobnik piechoty górskiej 100L produkcji Alpinusa (nie wiem jak z wytrzymałością tych produkcji Konfekcjonera, więc co do nich się nie wypowiadam). Jest pojemny, posiada bardzo dobry system nośny, przemyślana konstrukcja, poprostu cud malina. Jedyne wady to nylonowe klamry, czarne taśmy i nienajlepszy materiał. Ale reszta naprawdę wyśmienita! Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 camelbak BFM rox all the way. i siatka plastikowa z biedronki ofkoz Quote Link to post Share on other sites
Rzez Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Kozak, poczekaj na PP-25.... http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=12429&start=30 A tyl dalej plaski... Z wygladu praktycznie to samo co PS20, tyle ze ma odpinane raczki i ten panel. Czy rozni sie wnetrzem? -- Rzez Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Nie wiem jak miał PS20, ale ten na przedniej, wewnętrznej ściance ma przegródkę na pierdoły no i na tylnej komore na camelbaka. Quote Link to post Share on other sites
Kozak Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 A gdzie można dostać ten PP25 ? Bo na stronie Janysportu go nie ma. Rzeczywiśnie wydaje się lepszy od PS20 ze względu na możliwość troczenia wiely rzeczy. Szkoda, że nie jest oliwkowy. Prawie połowę rzeczy w "cywilu" mam w jakimś kamo, jednostajny kolor byłby jakąś odmianą Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 http://www.scout-tour.com.pl/ Popytaj tutaj. Mają dużo sprzętu JanySporta, ale trzeba często sprawdzać, bo dużo się zmienia. PP25 też sie zdarzają. Quote Link to post Share on other sites
Rzez Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Na stronie Janysport'a nie ma gdyz... "Uprzejmie informujemy, że zawieszamy działalność naszego sklepu internetowego do czasu utworzenia nowej witryny, zaktualizowania oferty i dopasowania zasad funkcjonowania sklepu do aktualnych wymogow technicznych i prawnych." Zas jezeli chodzi o kolor to pewie kwestia dogadania sie (PS 20 byl w parunastu kolorach/kamuflazach i zrobiony z wybranego materialu). -- Rzez Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 kozak, pp25 moze byc olivkowy. Moze byc jeszcze czarny i piaskowy. No i oczywiscie w kilku roznych camo. Aczkolwiek te jednolite widzialem tylko kilka razy i to tez na zdjeciach... Powiedzmy sobie szczerze PP25 jest dziwnym trafem dosyc ciezko dostac... Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Plecak jest latwy do zakupienia ale trzeba wiedziec gdzie i kiedy. Jak ja kocham tą konspire :roll: . Możesz się podzielić wiedzą? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Dam tez kontakt, ale wieczorkiem. ul. Marymoncka 34 skr. pocztowa 14 (teren AWF) 01 - 813 Warszawa, tel.fax. (0-22) 669-09-92 janysport@plecaki.pl :P Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 No nie robcie sobie jaj. Oczywistym jest, ze poza siedziba Janysport :) Quote Link to post Share on other sites
Michu Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 http://www.4zywioly.pl/index.php?do=produc...vi=05,01&id=716 Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 http://www.4zywioly.pl/index.php?do=produc...5,01&id=716 komus udalo sie tam zalogowac?? :D u mnie logowanie ani w IE, ani w Firefoxie nie dziala (a moze to ja cos krzywo wpisuje) Quote Link to post Share on other sites
Mateo Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Ja kupiłem na AWFie u producenta. poza tym pogadałem sobie z producentem :-). Szyje np kamizelki dla Lublińca. Do plecaka robi dodatkowe zasobniki. A kieszeń na camelbaka jest kieszeń wewnątrz plecaka i specjalny otwór na wężyka. Obecnie u producenta dostępne sa plecaki w dpm-ie, francuskim kamuflażu i chyba zielone. W razie czego mogę pośredniczyć w zakupie :-). Tylko nie w ilościach hurtowych :-) Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Ja kupiłem na AWFie u producenta. poza tym pogadałem sobie z producentem Wypasiona maja siedzibe no nie? :P ...sam producent tez niczego sobie :) Kumpem ma pas 3 punktowy od Janysa,calkiem spoko...nawet nie wiedzialem ze takie bajerki tez robi Quote Link to post Share on other sites
makary Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 A czym się różnią ps 20 od 25? Wielkością? Tylko? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Porownaj zdjecia i to co napisano wyzej. Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 A czym się różnią ps 20 od 25? Wielkością? Tylko? Tak po swojsku mowiac,po prostu 25 jest lepszy :wink: Quote Link to post Share on other sites
The Gambler Posted May 24, 2005 Author Report Share Posted May 24, 2005 DObra i kupilem;) Plecak od alicji medium i jest zarabisty polecam ale bez syelaza ja na 1 wyprawe mialem ze stelazem i bylo fatalnie ale bez jest extra Quote Link to post Share on other sites
sas Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 http://www.campus.com.pl/index.php/125/24510/19919 ja ten polecam jest bardzo niedrogi i fajny. Dziś go w sklepie oglądałem i go sobie kupie. Quote Link to post Share on other sites
grzechu Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 A mnie kumpel nakręcił na Karrimora Sabre 60/100 albo Sabre 80/130. Jest to plecak wykorzystywany przez SASowców! Cena jest powalająca ale jeśli kasiorka w wakacje wpadnie to chyba się pokuszę! Pozdro g. P.S. A co do CAMPUSów wszelakich - odpuśćcie sobie ten szmelc! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts