Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ASG Urban Sniper

Recommended Posts

^Up nie wiem jakim cudem powiedziałeś, że rk boyi ma zasięg wyższy niż snajpa która ma 450fps :D

"Mocna sprężyna nadaje kulce prędkość początkową 443 fps co w połączeniu z długą lufą i regulowanym systemem Hop Up daje nam świetny sprzęt dla snajpera."

W każdym razie na snajperkę trzeba sporo wydać... 443 fps... no... w każdym razie lepiej kupić tak jak wyżej mówi RK boyi albo coś podobnego do 500zł, W tej cenie jest sporo replik, sam za niedługo kupuję rk boyi 0-2 I też ci to polecam, a jeśli chcesz być snajperem za 500zł to powodzenia :)

^Up nie wiem jakim cudem powiedziałeś, że rk boyi ma zasięg wyższy niż snajpa która ma 450fps :icon_biggrin:

"Mocna sprężyna nadaje kulce prędkość początkową 443 fps co w połączeniu z długą lufą i regulowanym systemem Hop Up daje nam świetny sprzęt dla snajpera."

W każdym razie na snajperkę trzeba sporo wydać... 443 fps... no... w każdym razie lepiej kupić tak jak wyżej mówi RK boyi albo coś podobnego do 500zł, W tej cenie jest sporo replik, sam za niedługo kupuję rk boyi 0-2 I też ci to polecam, a jeśli chcesz być snajperem za 500zł to powodzenia :icon_smile:

Chyba nie ogarniasz tematu. Bojacz będzie o wiele skuteczniejszy i celniejszy.

^Up nie wiem jakim cudem powiedziałeś, że rk boyi ma zasięg wyższy niż snajpa która ma 450fps :icon_biggrin:

Boyi na pewno będzie miał większy zasięg niż ta "snajpa".Kurde nawet tm z 250fps będzie lepiej walił niż to

Edited by nicknitro
  • 1 month later...

Jako że nie chciałem pisać nowego tematu, piszę w tym i znowu zwracam się do was z prośbą.

Przez dłuższy czas szperałem i czytałem w sieci i mam kolejne pytanie ( znowu o karabin snajperski :icon_biggrin: ).

Jak uważacie czy ta snajperka http://gunfire.pl/pr...-i-dwojnog.html + http://gunfire.pl/pr...ezyna-M190.html da coś w miarę dobrego ? Jeśli nie ( a pewnie tak jest :icon_lol: ) to jaką snajperkę polecacie na bazę ? A jeśli tą która przesłałem można jakoś podpicować to piszcie co mogę jeszcze kupić :icon_biggrin: .

Z góry dziękuję.

Po pierwsze, to sobie tej sprężyny do tej repliki nie wsadzisz w ogóle. A nawet jak by Ci sie udało (lol) to otrzymasz świetną kupkę połamanych części którą możesz wysypać w ogródku jako np nawóz (acz nie polecam, są lepsze i tańsze nawozy).

Co do reszty pytań to chyba pomyliłeś działy, powinieneś napisać w dziale "jestem leniem i nie chce mi się szukać, zbanujcie mnie od razu". A nie, sorry, takiego działu NIMA.

Taniej jest zrobic kb.wyb z aega niz snajperke ze sprezyniaka....

Jak tu juz wspomnieli: snajperki, w mysl dzialan asg ( cos co przebija zasiegiem i celnoscia aega, ktoremu zasiegiem aegowi, juz obecnie do snajperki niewiele brakuje ) to koszta rzedu > 2k zl... czyli drogo.

W Uk za znajperke uznaje sie cos co ma +450fps ( przy aegu 350 ) . Przy takich proporcjach, nawet chinskiego szajs-gonga mozna przerobic na snejprke niewielkim kosztem ( wszak dobra lufa bedzie kosztowac tyle, lub nawet wiecj co sama szajserka.. )

Niestety w Uk sie nie strzelasz tylko w Pl, a tutaj wg niespisanych norm, standardem jest te +600fps dla snajpera i zasieg ok +70m.

Snajperstwo jest cholernie drogie. Watpie w to, abys uzbieral z kieszonkowego czy od urodzinowych od babki ,te wymagane minimum +2k zl na sprzet. Nawet ludzie ktorzy pracuja ( maja staly zrodlo finansow ) odpusczaja sobie snajperstwo wlasnie z tego powodu - cena i koszty.

nie bierz snajperki gdyż każdy z zwykła Cm.028 cie ustrzeli strzelajac z biodra. A zanim ty załadujesz kolejna kulke i weźmiesz poprawke na ruch człowieka,to on zdarzy cie ustrzelić i wio na respa.A jeśli chcesz juz być snajperem to Sr-25 od PJ.Zawsze możesz przełaczyć na auto zmienić lunete na kolimator i szturmować :).Dziekuje Dobranoc. Myśle że pomogłem.