otix96 Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Witam Mam pytanie chciałbym kupić snajperkę do kwoty 700zł. Jaka firma była by najlepsza i czy warto? P.S Mój kumpel ma well'a i chwali sobie i nawet dobry zasięg 70-90m. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Prowokacja? Jeśli nie, to 3 i 6 linijek niżej masz 2 identyczne tematy. Quote Link to post Share on other sites
SniShot Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Well i 70-90m ? chyba sobie żartujesz xD. Nie ma opcji... Well to wgl buble produkuje, sypią się po kilku strzelankach. Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted October 13, 2012 Author Report Share Posted October 13, 2012 Hahhah podać ci kontakt do kolegi ? Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Well i 70-90m ? chyba sobie żartujesz xD. Nie ma opcji... Well to wgl buble produkuje, sypią się po kilku strzelankach. Jak się nie znamy to się nie wypowiadamy. @Otix, te 90m to oczywiście zasięg mierzony? Quote Link to post Share on other sites
SniShot Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Nie się nie znamy tylko się wypowiadam bo wiem... Wy chyba Well'a na oczy nie widzieliście skoro myślicie że to może wgl jakoś sprawnie działać przez dłużej niż rok... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 :D rzekłeś. Właśnie jeden u mnie wisi na ścianie. O ile pamiętam- czteroletni. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Nie się nie znamy tylko się wypowiadam bo wiem... Wy chyba Well'a na oczy nie widzieliście skoro myślicie że to może wgl jakoś sprawnie działać przez dłużej niż rok... Panie szpecjalisto, nie pitol Pan trzy po trzy. Za pisanie głupot również można mieć nieprzyjemności. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Nie się nie znamy tylko się wypowiadam bo wiem... Wy chyba Well'a na oczy nie widzieliście skoro myślicie że to może wgl jakoś sprawnie działać przez dłużej niż rok... No nie. Muszę zadzwonić do kolegi i powiedzieć mu,że jego kilkuletni Well to jakieś oszustwo bo już dawno nie powinien działać :icon_rolleyes: Quote Link to post Share on other sites
dade Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Pewnie mu jakiegoś TM dali... Co raz więcej oszustów na tym świecie :( Quote Link to post Share on other sites
krissente Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Przy próbie rejestracji - CAPTIHA w formie testu IQ przepuszczający dalej od 100. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts