Foxtrot29 Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 która? A tak w ogóle, jak chyba zdążyłes się już zorientować, w airsofcie używamy REPLIK, które wyglądają i działaniem naśladują PRAWDZIWE karabiny, więc możesz mi proszę wyjaśnić, skąd mamy Ci wytrzasnąć automatyczne (chyba półautomatyczne miąleś na myśli) R700 i L96???? Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 Sorki że nie dałem linka http://gunfire.pl/product-pol-1152190490-Szyna-montazowa-do-M14.html . O R700 pytalem sprezynowke ale mniejsza juz i tak wybralem m14. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 która? A tak w ogóle, jak chyba zdążyłes się już zorientować, w airsofcie używamy REPLIK, które wyglądają i działaniem naśladują PRAWDZIWE karabiny, więc możesz mi proszę wyjaśnić, skąd mamy Ci wytrzasnąć automatyczne (chyba półautomatyczne miąleś na myśli) R700 i L96???? Przeczytaj proszę jeszcze raz pierwszy post tylko ze zrozumieniem, autor tematu nie prosił o automatyczne R700 lub L96. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Nie żebym się z modem kłócił, ale: "chcialbym sobie kupic snajperke typu remington 700 na sprezyne lub jesli znajdziecie automat" "Bardzo podoba mi się l96a1 i nie wiem czy jest może jakas automatyczna ponieważ nie wiem czy sprezynowy to dobry wybór ponieważ cechuje się niska szybkostrzelnoscia" W cytatach używaj opcji cytowania. Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 17, 2012 Author Report Share Posted November 17, 2012 (edited) Chciałbym się jeszcze zapytać jaki to ma tubus 25 mm , bo chce pierścienie kupić . http://gunfire.pl/pr...a-3-9x40-E.html A i od razu możecie się o lunecie wypowiedzieć czy dobra :icon_wink: Edited November 17, 2012 by Ghost Sniper1 Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Nie jest dobra. Polecam na początek postrzelać z mechanicznymi przyrządami i obczaić co i jak. Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 17, 2012 Author Report Share Posted November 17, 2012 Obczaiłem , i mechaniczne przyrządy są do d**y . Trudno się z nich strzela , i prawie się ich nie używa bo nie ma czasu . Jeśli ta luneta jest zła , to może polecicie jakąś dobrą firmę lub dacie do niej linka . Z Góry Dzięki ! :) Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Chłopie, jeśli mechaniczne Ci nie pasują "bo nie ma czasu", to po pierwsze z lunetą będzie jeszcze gorzej, po drugie z czymkolwiek co ma przypominać karabin wyborowy się zajedziesz. Kup sobie normalną szturmówkę i kolimator. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Foxtrot26, ja zrozumiałem to na zasadzie, że autor chce kupić sprężynowa snajperkę np. Remington 700 lub jakiegoś dobrego AEGa, skopiuję cały cytat, Ty go troszkę okroiłeś: Siemka !!! Jestem świerzakiem i chcialbym sobie kupic snajperke typu remington 700 na sprezyne lub jesli znajdziecie automat ( ps. nie sr 15 itd.) moj budzet to 1000 zł. Tak więc, autora interesuje snajperka, np Remington 700 lub jakiś automat nadający się na snajperkę, podkreślił, że nie interesuje go SR15 więc można z tego wywnioskować, że nie chodziło mu o elektrycznego Remingtona lecz o AEGa poza SR15, przynajmniej ja tak to zrozumiałem, mogłem się mylić. Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Obczaiłem , i mechaniczne przyrządy są do d**y . Trudno się z nich strzela , i prawie się ich nie używa bo nie ma czasu . Jeśli ta luneta jest zła , to może polecicie jakąś dobrą firmę lub dacie do niej linka . Z Góry Dzięki ! :icon_smile: Trudno Ci się stzrela z mechanicznych przyrządów? Nie używa się ich bo to strata czasu? Powodzenia przy używaniu lunety... Quote Link to post Share on other sites
SniperV2 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Jeśli coś w stocku to to: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=895 http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=23 http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_48&products_id=892&name=Tokyo_Marui_-_VSR-10_Pro_Sniper Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Same niedostępne. Quote Link to post Share on other sites
SniperV2 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Same niedostępne. to polskie sklepy ja mam M24 i kupiłam w hiszpańskim sklepie może gdzieś znajdziesz Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 Tylko sie jeszcze zapytam jest jakiś elektryk szturmowy z blow backiem ??? Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Ano istnieją repliki EBB. [video=youtube] Edited November 18, 2012 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 Nie znajdę raczej porządnej M14 EBB ??? :) Quote Link to post Share on other sites
Zoltyy Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 TM robi m14 z ebb ale raczej będziesz musiał ją sobie sprowadzić a 1000zł niestarczy ci na nią Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Szkoda bo blow back to bardzo fajna rzecz , a szturmiakami nie jestem za bardzo zainteresowany , ponieważ każdy ma M4 , AK-47 a ja chcę się wyróżniać :icon_wink: . Chyba że macie jakąś mniej powszechną i ładną replikę :icon_smile: ale nie sądze . Edited November 18, 2012 by Ghost Sniper1 Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Powszechną* Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 TM robi m14 z ebb ale raczej będziesz musiał ją sobie sprowadzić a 1000zł niestarczy ci na nią Podaj link, bo jakoś pierwsze słyszę o takim czymś... Quote Link to post Share on other sites
wilkosz Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Szkoda bo blow back to bardzo fajna rzecz , a szturmiakami nie jestem za bardzo zainteresowany , ponieważ każdy ma M4 , AK-47 a ja chcę się wyróżniać :icon_wink: . Chyba że macie jakąś mniej powszechną i ładną replikę :icon_smile: ale nie sądze . to kup sobie barretta m82 :) Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 (edited) O ile wiem to kosztuje trochę więcej niż 1000 zł . Edited November 18, 2012 by Ghost Sniper1 Quote Link to post Share on other sites
Zoltyy Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Podaj link, bo jakoś pierwsze słyszę o takim czymś... Awww... musiałem pokręcić coś dobrze pamiętałem, że to była m14 i miała blowbacka, równie dobrze mogła to być m14 od we :/ Sorry za wprowadzenie w błąd Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Wybaczamy, ale na przyszłość sprawdź np. w google jeżeli nie jesteś czegoś pewien ;-) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 M14 od WE niestety na snajpę się nie nadaje, a na szturm tylko dla podniety związanej z GBB. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts