ninjax Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Witam. Od jakiegoś czasu posiadam sprężynową replikę Spas 12 od ASG. Byłem na paru strzelankach, i chyba zdecyduje się na zakup repliki elektrycznej. Czytałem że podobno CM 28 jest bardzo dobrą repliką, szukałem również jakieś eMki. Znalazłem M15A4 Sportline od ASG. Obydwie repliki są w podobnych cenach. Widziałem też snajperki po 450 FPS za ok 250~300zł i to też wydawało się nawetspoko. Ale mam pytanie: Co kupić? Snajperkę czy może jakiś karabin? Dodam, że mało mnie obchodzi jak i z czego strzelam. Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Replikę. CM.028 , G36 JG (możesz pomyśleć nad G36 Boyi,ale przeczytaj temat o tej replice w "replikach elektrycznych). Na "snajperkę" to nie masz kasy. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Nawetspoko jest też RK Boyi. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Dokładnie,to zależy od tego jaki masz budżet i ile możesz ew. dozbierać jeszcze. Quote Link to post Share on other sites
olek98 Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Osobiście polecam Rk-03 Quote Link to post Share on other sites
mmmlllopg Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Albo fajny jest AUG od JG. Quote Link to post Share on other sites
kisielowy Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 cm.028 lub g36 od pj - sprawdzone i polecane na początek. M4, no cóż, nie opłaca się kupować żadnych chińczyków. AUG jest też dobrą repliką. Co do snajperek - swd od a&k lub L96 - ale snajperstwo to w ogóle inna bajka... Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Polecam G36k Jg, albo jak masz większy budżet MP5 [CM.041] Cymy lub jakieś Rk Boyi Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 cm.028 lub g36 od pj Nie ma G36 PJ, chyba chodziło ci o JG, Boyi lub Cymę. SWD A&K to średnia replika do strzelania, lepiej nadaje się na paradę w dzień zwycięstwa. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 I to jest kolejny przyczynek żeby nowi nie doradzali nowym bo głupoty wychodzą. Niniax daj choc wskazówkę jakego rzędu kasą dysponujesz na replikę (pomijam sprzęt ochronny bo jak czytam już się strzelasz troszkę). Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 (edited) @ Ninjax, na wstępie odpuść sobie "snajperkę", w zależnościco Ci się bardziej podoba i czy zamierzasz iść w kierunku jakiejś stylizacji a także od Twojego budżetu: - MP5SD6 http://www.taiwangun...g/jg067-jg.html - G36K http://www.taiwangun...g/608-2-jg.html - AK74S http://www.taiwangun...metal-boyi.html. Edited January 3, 2013 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts