Kusza Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Sie ma Lambert! Na spokojnie na luzaka - idea się reaktywuje i na grilla przybędziemy. Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Też czekam na nowe wytyczne bo tak jak już pisałem chętnie przybędę jeśli tylko termin mi nie będzie z niczym kolidować ;) Quote Link to post Share on other sites
Gaara Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Wpadnę na pewno nie wiem czy będę uczestniczył w części praktycznej z powodu operacji kolana ale w części procentowo-poznawczo-pogadawczej jak najbardziej ^^ Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Lambert, to jak, reaktywujemy imprezę? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted May 24, 2013 Author Report Share Posted May 24, 2013 Reaktywujemy! :) Tym razem jednak poproszę Was o sugestie terminowe. Przy czym kwestia zasadnicza sprowadza się do odpowiedzi na pytania: - czy przed wakacjami? - czy po wakacjach? - a może latem ( lipiec, sierpień )? Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Może jakoś w sierpniu? żeby było trochę czasu na organizację. A ciepło powinno jeszcze być. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Głosował bym za terminem na samiuśkim początku wakacji bądź w ostatnich dniach wakacji. Albo zanim sie ludziska porozjeżdżają albo jak juz wrócą. Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 nie godzisz wszystkim, więc nawet nie próbuj - uczniowie wolą pod koniec sierpnia, uczniowie pod koniec września, a pracujący w lipcu... :) Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Jestem pracujący, ale przez lipiec mam wyjazdy, we wrześniu biorę ślub więc preferuję sierpień, a jego końcówkę temu, ponieważ wydaje mi się, że większość osób już wtedy jest po urlopach. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Wakacje? Jakie wakacje... Preferuję dowolny weekend w tym roku :D Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted May 28, 2013 Author Report Share Posted May 28, 2013 (edited) Panowie! ..i Panie! :icon_smile: Po rozmowie z właścielem terenu propozycja terminowa ( najbliższa ) brzmi: 28-30 czerwca 2013r. Lipiec w zasadzie odpada ( teren zarezerwowany oraz okoliczności prywatne ). Następne terminy zaczynają się od sierpnia oraz dając więcej czasu i większą elastyczność - bo teren jest już gotowy tylko my musimy się zorganizować. Piszcie co o tym myślicie. Pozdrawiam, Lambert Edited May 28, 2013 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Ja odpadam. (S_ _ _ A) :) Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Bedzie - w sensie, że termin mi jak najbardziej odpowiada. Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Odpadam Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Też odpadam... Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted May 30, 2013 Author Report Share Posted May 30, 2013 Odpuśćmy zatem do "powakacji" - wrócimy wówczas do tematu. Czy są jacyś chętni by uskutecznić pomysł? Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Ja jestem chętny żeby przyjechać :P Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 A ja dodam,że w łódzkim ,Karolew odpadł,wyszła napinka na naszym forum ,i właściciel zawiesił teren. Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 A nie można tego zrobić "na dziko"? Na co jakiś wynajęty teren i cywilizacja? Z tego co widziałem osób nie będzie tak dużo... Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Jeżeli tak,to stary poligon wojskowy brus,kawal fajnego terenu :] Jeżeli mówimy o miejscówkach niedaleko Karolewa,a w/w brus jest w Łodzi. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 24, 2013 Author Report Share Posted November 24, 2013 Teren w Karolewie jest dostępny i oferuje więcej niż poprzednio. Poza tym Panowie ( i Panie.. ) - nie o teren chodzi. Dajcie krótkie info czy ustalać nowy termin spotkania piknikowego. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Hmm, 6-7 grudnia :] Dobra,z telefonu nie zrobie edycji powyższego posta,jasne Lambert,czekamy ! Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 ZA! okres wiosenny byłby fajny - kwiecień, maj... Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 W kwietniu będzie BW6 oraz zapewne któryś ze stalkerów, ciężko będzie się z terminem wstrzelić. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 I jak Lambert, odgrzewamy coś w maju? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts