OFF Posted March 31, 2013 Author Report Share Posted March 31, 2013 Tak, padają co jakiś czas :P Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 3 winy :) Darmo orły, tego nie można ominąć :D Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 OFF, dzięki za podpowiedź z ruskimi. Wystarczyła Chaika aby mi kopara opadła :D Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 OFF, dzięki za podpowiedź z ruskimi. Wystarczyła Chaika aby mi kopara opadła :icon_biggrin: Też tak miałem. Badając all nacje stwierdzam że ruskie i brytole i amerykance to najlepsze nacje do grania. Japonczycy i niemcy nie mają startu. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 31, 2013 Author Report Share Posted March 31, 2013 Chaika jest niezła, ale Yak 9T to dopiero.. :D Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Ruskie gniotą - 18 zestrzelonych i 5 nazienmych:D Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 31, 2013 Author Report Share Posted March 31, 2013 Tylko te bombowce to strata kasy, więc odradzam kupno :icon_razz: Mnie dzisiaj parę razy Chaika zestrzeliła :F Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Bomberów nie tykam, w porównaniu do głupiej Cataliny wypadają wręcz żałośnie. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 31, 2013 Author Report Share Posted March 31, 2013 Za to SU-2 polecam jak coś :D Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 I dupa 5 winów i tylko 100 orłów. Quote Link to post Share on other sites
Deadmaster Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 To ja będę oryginalny i powiem, że jeśli chodzi o przedział do 7 poziomu, to lepiej mi się lata szkopami niż herbaciarzami i hamburgerami ;) Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Ruskie op z tym yakiem 9t :) Jeszcze tylko 100tyś kasy i to op ścierwo moje jest :D Quote Link to post Share on other sites
Deadmaster Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Mój boże.... to przerażające xD Nie wchodźcie na nową "nację" bo spadniecie z krzesła :D Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Co to nowa nacja? aaaa prima aprilis joke? ide obczaić :D Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 1, 2013 Author Report Share Posted April 1, 2013 Little ponies :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Fajne, ale nudne 2 bitwy i zostawiam ;) Quote Link to post Share on other sites
Deadmaster Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Za podstawę robi chyba Me 163 B Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 (edited) Mam po 7 tierze u niemca i hamburgera. Reszta to 4 tiery. Niemieckie samoloty fakt nie są super uzbrojone ale są dość zwinne.Chyba że mówimy o Dornierze który ma po 4x 20mm i 4x 7.92mm. Japończycy mają niezły balans siła ognia jest dobra,wytrzymałość i prędkość również. Brytyjczycy za to na 4 tierach koszą,mają po 12 karabinów na hurricanach :icon_smile:. Aircobra ma to do siebie że po 2 strzałach z "trzydziestki-siódemki" nikt nie będzie w stanie dalej polecieć,czymkolwiek (chyba że jakiś bombowiec mocny). F4U klasyczny corsair jest słaby,wolno zakręca i w ogóle,natomiast wildcat i hellcat to inna bajka. Do tych,którzy mają problem z kittyhawkiem,zmieniajcie klapy pod przyciskiem F przed zakrętami i po zakręcie dajecie na podniesione żeby przyśpieszyć,przydało by się też na zakrętach zwalniać bo jak lecicie na 107% mocy i próbujecie zakręcić to nawet was catalina dogoni. To ja będę oryginalny i powiem, że jeśli chodzi o przedział do 7 poziomu, to lepiej mi się lata szkopami niż herbaciarzami i hamburgerami :icon_wink: BF109 F-4? Edited April 2, 2013 by kjujiczek Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 (edited) Niemieckimi samolotami po prostu trzeba umieć grać. Znając ich silne i słabe strony przy zastosowaniu odpowiedniej taktyki Bf-109 i FW-190 niszczą, mam tu na myśli oczywiście Arcade bo w HB niemcy i bez tego mają olbrzymią przewagę. Polecam wszystkim granie HB, dopiero tam zaczyna wychodzić przewaga jednego samolotu nad drugim, bo w Arcade sianie laserami bez ograniczeń dla mnie jest dość słabe :icon_wink: . Edited April 4, 2013 by Nanteris Quote Link to post Share on other sites
Deadmaster Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 BF109 F-4? Bardziej przypdał mi do gustu E-3 ;) , ale nie tylko. Przy umiejętym lataniu np ciężkimi myśliwcami też można sobie nieźle radzić. DO - 217 szczególnie mi się spodobał :D Przydała by mu się troszkę większa moc (niektóre bombowce potrafią zwiać), ale dopuki nie ładujesz się w sam środek akcji dodadkowo robiąc ciasne skręty i wytracając prętkość, to jest dobrze. Idealny samolot do taktyki typu: uderz i uciekaj ;) No i bombowce mają całkiem niezłe (szczególnie jeśli chodzi o bombardowanie z niskiego pułapu z np: ju88 a-4) Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 (edited) Przy technice Boom and Zoom BF-109 pokazują pazurki. Polecam poszukać filmików na YT jak wygląda ta taktyka i wprowadzić ją u siebie :) . Edited April 4, 2013 by Nanteris Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Dornier 217 niszczy wszystko i wszystkich :),na history battles jest genialnie,gram bardzo często,częściej niż arcade. Czasami lubię pograć herbaciarzami,mają fajne te hurricane'y. Quote Link to post Share on other sites
rusek159 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Obecnie Bf109 wyskillowałem i nie umiem latać niczym innym, kittyhawk to tortury. Bawi mnie zjawisko, gdy ktoś wybiera japońca H6K albo cataline to magicznie wszyscy zaczynają kierować się w jego stronę :D nie rozumiem co kieruje ludźmi, którzy latają japońcami mając świadomość, że ich samoloty są z bambusu i padają szybciej niż tupolev w brzozy Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Kocham działka ponad 30mm strzelanie z nich to poezja :) Quote Link to post Share on other sites
Deadmaster Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Swoją drogą jakich taśm amunicyjnych używacie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts