PretorianNH Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 http://gunfire.pl/pr...a-BI-3281-.html Mam do kupienia tą repke za 150zł, nie używana. Czy opłaca mi się ją kupić ? I potiuningować ? Link to post Share on other sites
PretorianNH Posted March 1, 2013 Author Report Share Posted March 1, 2013 Prosił bym o krótkie uzasadnienie. Link to post Share on other sites
zuczek Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 (edited) To jest szmelc. Za 150 chodzą repliki z 10 razy pękniętym gearboxem. Edited March 1, 2013 by zuczek Link to post Share on other sites
PretorianNH Posted March 1, 2013 Author Report Share Posted March 1, 2013 (edited) Ale ona nie była wogule używana, bo nie wiem co robić. A to od znajomego. Edited March 1, 2013 by PretorianNH Link to post Share on other sites
Dymitr Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Ale bojce mają straasznie słabe bebechy. Duużo byś musiał wydać na nią żeby jako tako działała. Poza tym to jest full abs nie metal. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Jak nie używana to za 150zł bym łykał jak młody pelikan. Ale coś nie wydaje mi się, żeby to tak było z tym "nieuzywana". Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Używki czy też repliki z drugiej ręki nie są polecane nowym użytkownikom. Za 150zł to albo wielka okazja, albo wielkie G. Link to post Share on other sites
PretorianNH Posted March 1, 2013 Author Report Share Posted March 1, 2013 raczej to pierwsze buniek :) Bo to od kolesia co mu rodziece daja dość dobre "kieszonkowe". A mu to leży w szafie i zagradza. A co do tiuningu to w każda repkę chińską musisz włożyć kase jak chcesz coś osiągnąć. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 To już nie mój wybór. Zawsze możesz kupić i wydać ~30zł na serwisanta. Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Jak nie używana to za 150zł bym łykał jak młody pelikan. Ale coś nie wydaje mi się, żeby to tak było z tym "nieuzywana". +1 Link to post Share on other sites
PretorianNH Posted March 1, 2013 Author Report Share Posted March 1, 2013 Dzięki za rady, jak chcecie jeszcze swoje 5 groszy wcisnąć to proszę bardzo. Link to post Share on other sites
arend Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Nie opłaca się. Repliki szybko tracą na wartości. Sensowniej zainwestować w złoto lub ropę. Ta replika ma : a) kiepskie body które się połamie na pinach po kilku rozłożeniach. b) kiepski gerbox który rozsypie się w zasadzie jakiejkolwiek próbie tuningu mocowego c) sensowną cenę (ale tylko dla sprzedającego) bo warto grata wypchnąć za parę groszy Inną sprawa jest to że wpisanie symbolu repliki w szukajkę wyświetliłoby sporo o niej informacji. Link to post Share on other sites
Mixon Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 (edited) w tej cenie polecam g36 jg mam i bardzo chwale :icon_smile: :icon_smile: Doczytaj temat. Autor ma okazję kupić od kogoś, za 150. Jeśli chodzi o mnie, to 150 piechotą nie chodzi i nawet tyle bym nie wydał na tego bojca :P Ale kto co lubi. Edited March 1, 2013 by Mixon Link to post Share on other sites
PretorianNH Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Dzięki dylemat już jest rozwiązany. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts