APOSTEL Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Zombie mod jest słaby, większość map na niego jest zbugowana o wiele lepszy jest mod zoombie master, zoombie panic i hiden source Quote Link to post Share on other sites
gercu Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 CS 1.6 ma swój niepowtarzalny klimacik :) Source to już nie to, dlatego już nawet kijem tego nie tykam ;) Quote Link to post Share on other sites
junek Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 co do zombie to biohazard wymiata ^^ na servie ster zombie gram i tam sie dzieje czasem taka rzeznia :D ogolnie gralem na bardzo wielu modach ale w sumie wole grac na team play Quote Link to post Share on other sites
wija99 Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Zombie mod jest słaby, większość map na niego jest zbugowana o wiele lepszy jest mod zoombie master, zoombie panic i hiden source To ja polecam Left4dead. Kosztuje tyle samo co cs 1.6 więc to nie jest wielki pieniądz. Quote Link to post Share on other sites
Fragile Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 :-F nie graj w zadnego . ta gra to badziew ^^ Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Fragile - !00% racji... Potem biega taki <noob> i na widok FA m.a.s'a wrzeszczy "bullpump"! "ale to tylko system bezkolbowy..." "NIE! ta broń się nazywa bullpump!" :wink: Quote Link to post Share on other sites
LaY Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 A co dopiero jak zobaczy AWP albo autokampa (czy jak się to pisze). :lol: Po chwili ma on staty 0 do 5 i zaczyna wyzywać wszystkich od botów. Za chwilę odzywa się admin (serwer to botownia) i drze się dziecięcym głosikiem (może 12 lat ma chłopczyk) "przestań bo dam ci kika" a pozostali gracze drżą przed jego obliczem. :wink: Nie muszę chyba przypominać że wspomniany admin lubi korzystać ze wspomagaczy (aimbot, speedhack itd. nazwy mogły mi się przekręcić). :killer: Powyższy tekst to nie wymysł mojej fantazji a jedna z opowiesci kumpli którzy grają czasem po serwach w CS'a. Co zrobisz, debile są wszędzie. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 :-F nie graj w zadnego . ta gra to badziew ^^ Dokładnie tak! Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Warlock Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 I wszystko na temat... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Amya Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 ja gram w source ponad 2 lata i jakoś nie narzekam ;P Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 A ja przez tą grę za dużo czasu straciłem, na Steamie jak i NS'ie. Pół roku już ponad tego nie tykam. Quote Link to post Share on other sites
volf13 Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Ja lubię czasami popykać w Combat Arms. CS 1.6 wcale (nie przez grafikę) nie zrobił na mnie ciekawszego wrażenia. Grałem tydzień no i stwierdziłem, że lipa. A tak teraz to lubię pograć w Red Alert 2 (Offtop) przyjemny RTS z ciekawą fabułą :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Pro-Style Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Zdecydowanie polecam 1.6 ;D gram juz w niego dobre 2 lata ;p Quote Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Ja znowu polecam Sourca przynajmniej mnie oczy nie bola jak na niego patrze ;) Quote Link to post Share on other sites
kubek22 Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 moj nick na steamie banderosa Quote Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Mój nick - cojack007, co więcej mam na sprzedaż konto z sourcem miedzy innymi ;) Pozdrawiam i wesołych świąt! Quote Link to post Share on other sites
zezol1 Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Ja gralem i w 1.6 i w sourca :) Polecam sourca bo nie lubie oglądać pikselozy :D a w source jest jej mniej 1.6 według mnie już powoli umiera bo wiekszość wiary przesiedla sie na source. Jak nie grałeś nigdy w csa to bierz SOURCE chyba że pc słaby to 1.6 (do source potrzeba przyzwoitego sprzetu, aby na wysokich normalnie grać ) Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Ja gralem i w 1.6 i w sourca :) Polecam sourca bo nie lubie oglądać pikselozy :D a w source jest jej mniej 1.6 według mnie już powoli umiera bo wiekszość wiary przesiedla sie na source. Jak nie grałeś nigdy w csa to bierz SOURCE chyba że pc słaby to 1.6 (do source potrzeba przyzwoitego sprzetu, aby na wysokich normalnie grać ) 1,6 umiera? nadal bardzo wiele ludzi gra a turnieje nadal są ale jak już z 1,6 przechodzic to nie na sourca ale na inną grę Quote Link to post Share on other sites
Dziadek71 Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Witam Wszystkich. Drodzy przedmówcy, w swoich rozważaniach pomięliście bardzo ważną kwestię. Główna różnica pomiędzy Source a poprzednimi odsłonami to nie grafika, a mechanika gry. Zupełnie inna fizyka granatów, inna fizyka materiałów, a także nieporównywalny rozrzut, a także inne drobne szczegóły, jak przerzucanie granatów nad różnymi elementami map. Która część jest lepsza? Odpowiedź jest prosta - tak która bardziej się podoba. Ja osobiście grałem we wszystkie odmiany, począwszy od 1.2. Obecnie gram od dość dawna w Source, jest to całkiem przyjemna gra na parę chwil codziennie. W razie pytań służę pomocą, Pozdrawiam, Dz. Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 ZAPRASZAM NA SERWERY !!! http://cs-wloclawek.eu/index.php ZAPRASZAM NA SERWERY !!! ZAPRASZAM NA SERWERY !!! http://cs-wloclawek.eu/index.php ZAPRASZAM NA SERWERY !!! ZAPRASZAM NA SERWERY !!! http://cs-wloclawek.eu/index.php ZAPRASZAM NA SERWERY !!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts