TheOne Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Witam! jestem zainteresowany co sadzicie o tym zestawie znalazłem jedna opinie ze kupa ktoś ma używa? Jesli tak to jaki przebieg na jakiej spręzynie/rofie. Zdrówka Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Wystrzelane około 50k kulek, rof 21k/s, fpsów 480. Wyciszać nie wycisza ale kompresje trzyma. Quote Link to post Share on other sites
TheOne Posted May 10, 2013 Author Report Share Posted May 10, 2013 podklejałeś gume? Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Mam głowicę tłoka z tego zestawu i jest to straszna kupa, jakościowo wypada tragicznie, w porównaniu z markowymi głowicami wygląda raczej jak część do zabawki. Testowałem szczelność na wszystkich oringach jakie miałem i z żadnym nie chciała działać prawidłowo, wyjąłem ten syf z repliki zaraz po tym jak go do niej wsadziłem i od tej pory gdzieś się wala w szufladzie. Zdecydowanie odradzam. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 O ile dobrze kojarzę, to te głowice PJ to nic innego, jak Element. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 . Testowałem szczelność na wszystkich oringach jakie miałem i z żadnym nie chciała działać prawidłowo, wyjąłem ten syf z repliki zaraz po tym jak go do niej wsadziłem i od tej pory gdzieś się wala w szufladzie. Zdecydowanie odradzam. Kupiłem to ze 3 lata temu i zrobiłem to samo. Nie wiem czy coś sie od tego czasu zmienilem ale ja już sie ich nie tykam. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Wychodzi na to, że nie, ja swoja kupiłem jeszcze w tym roku, nie wiem czy 3 czy 4 miechy temu. Jakby ktoś chciał to mam nówkę do sprzedania ;P Quote Link to post Share on other sites
TheOne Posted May 10, 2013 Author Report Share Posted May 10, 2013 ja mam ten zestaw w rozliczeniu dostałem z ciekawości bo po poprawieniu oringa szczelnosc na wzorowym poziomie ;] Ciekawi mnie jak z wytrzymałością ;] Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Podaj wymiary oringa . Quote Link to post Share on other sites
TheOne Posted May 11, 2013 Author Report Share Posted May 11, 2013 standardowy rozciagniety na cylindrze i podgrzany zaplaniczką ;] Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Polecam ten sposób. Działa bardzo dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Polecam ten sposób. Działa bardzo dobrze. Tak czy siak po jakimś czasie wróci on do swojego orginalnego rozmiaru bo podgrzewanie i rozciąganie go nie przekroczy temperatury jego plastyczności na tyle aby zapamiętał nowy rozmiar. Quote Link to post Share on other sites
TheOne Posted May 11, 2013 Author Report Share Posted May 11, 2013 jeśli dobrze podgrzejesz czyli zeby puściła dymek owszem skurczy sie ale odrobinę ;] ja od pół roku w ICSie mam tym sposobem zrobione i jest strzykaweczka ;] Quote Link to post Share on other sites
TheOne Posted May 20, 2013 Author Report Share Posted May 20, 2013 (edited) Zamontowałem ten zestaw w ICSie na m130 guardera jest 506 fpsów na 0.20. 80m zasiegu (korpus człowieka kulki 0.28) z erhopem* całkowitego troche jeszcze, preca systemy. Komora ICS przerabiana na szerszy dystanser Gumka dociskowa Systema E Gumka zewnętrzna zielona G&G Dustanser custom o dziwo szczelność znakomta mimo nie uszczelnionej dyszy ale bardzo dopasowanej będę szukał doszczelnionego zamiennika ;] Edited May 20, 2013 by TheOne Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts