Potfurr Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Strzelał ktoś z kulek ze strony http://www.bbs595.com ???? Jeśli ktoś miał okazje proszę podzielić się wrażeniami. Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Hmmm ciekawe... a może producenta idzie jakoś wyczaić ? Czy to czasem nie jakieś przesypywane Rocketsy czy cuś... jak ktoś przetestuje to chętnie poczytam wnioski... Quote Link to post Share on other sites
Gugagg Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Te kulki stały się bardzo popularne w środowisku ASG Kraków, jak dla mnie jakość porównywalna do G&G i atrakcyjne ceny. Ja od siebie polecam nie miałem z nimi na razie żadnych problemów... Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Na głównej jest artykuł o tych kulkach http://wmasg.pl/pl/news/show/454283 I nie, nie są różowe, tak jedynie w podświetleniu wyszły. Quote Link to post Share on other sites
bronix Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Z całym szacunkiem ale ja nie zauważyłem tym atrakcyjnych cen. Quote Link to post Share on other sites
akakak Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Hmmm ciekawe... a może producenta idzie jakoś wyczaić ? Czy to czasem nie jakieś przesypywane Rocketsy czy cuś... Niw wydaje mi sie aby bbs959.com mial wlasna fabryke, lub chociaz wlasny pomysl na robienie swoich wlasnych kuleczek, tak wiec wg mnie na 100% sa to kulki typu taiwangun czy tak rocketsy. Na testach do ktorych link podal Ci Mandi masz wszystko opisane, a tam - sama prawda (warto tez przeczytac komentarze :P).. Nie wydaje mi sie ze 595 beda jakas rewolucja, sa to zwykle skosnookie kulki :) A cena.. no nie wiem, do precki wlozylbym co innego, a do spring'ow.. Moze i nawet bym sie skusil. Nie wiem :P Quote Link to post Share on other sites
Guest dante44 Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Cena taka sama jak G&G więc nie ma o czym mówić. Pewnie pojawią się pozytywne komentarze od kolegów i znajomych właściciela firmy, ale z tą ceną rynku nie zwojuje. Poważnie myślałem, że cena rocketsów :) A tu niespodzianka, jakość rocketsów a cena G&G :) :) :) Quote Link to post Share on other sites
Gugagg Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Ja tam nie jestem jakoś wrażliwy na niuanse lotu kulki, z moich obserwacji lata ładnie, a cena 35 zł nie jest bardzo atrakcyjna, aczkolwiek ja po strzelance w Krakowie dostałem za 30 zł i w takiej mniej więcej cenie można dostać, a to już myślę że odpowiednia cena. W cymowskich mid capach się nie tną, w lufie precyzyjnej też ładnie lecą, więc dla mnie są ok. Może nie jestem specem, ale mi więcej od kulek nie potrzeba. Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 My już po testach kulek na strzelnicy :) Miłe zaskoczenie. Co by może się nie rozpisywać, niebawem będzie filmidło na YT - to będzie wszystko na tarczy ;) Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
matrigs Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Znalezione w worku 5.95 o wadze 0,30 gr. Osobiście czegoś takiego nie widziałem jeszcze. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Co to jest? Wygląda jakby kilka połączonych kawałków plasteliny :D. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 ... albo ślimaki w zalotach :). Quote Link to post Share on other sites
bbs595 Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Witam, Kulki 5,95 to kulki precyzyjne sprzedawane w tzw. doypackach. Proszę o podanie na priv informacji gdzie Kolega nabył ów worek, a my sprawdzimy czy pochodził z oryginalnej dystrybucji. pozdrawiam zespół 5,95 NO COMPROMISE Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Do poczytania http://gearinferno.eu/test-kulek-595/ Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Używam kulek 0.25g już od dłuższego czasu. Ogólnie jestem z nich bardzo zadowolony, są porównywalne z G&G (w moim odczucie ciutkę lepsze, ale to może być kwestia placebo). Ostatnio miałem jednak z nimi nieciekawą sytuację: załadowałem magazynek (mid-cap Amoeby) i wystrzeliłem serię w poduszkę. Po sprawdzeniu repliki okazało się, że kilka kulek rozleciało się na co najmniej kilka kawałków (największy kawałek to ok. 1/4 kulki). Zdarzyło mi się to dwa razy, po czym wszystko wróciło do normy. Kulki pobrane z worka, z którego kulki pobieram już od dłuższego czasu, magazynek wcześniej nie wykazywał żadnych problemów. Poza tym incydentem całkowicie polecam kulki. Lecą ładnie, nie gryzą się z mid-capami Boyi, Amoeby, KA czy Specny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts