samuraj13 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Był cały arsenał od mk18 mod1 przez mod0 i zwykłem eMki, aż po te z granatnikami i żadna O DZIWO nie była z ASCU. Po prostu przegapiłeś. Quote Link to post Share on other sites
Rechot Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Na bank nie było mk18, bo sam na nią czekam. Dzwoniąc ostatnio dostałem informacje że jakaś dostawa ma być pod koniec lutego, ale nie wiadomo które modele przyjdą. Trochę tego nie rozumiem, jak można nie wiedzieć jaki towar sprowadza się na sklep. Quote Link to post Share on other sites
filip0107 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 teraz koniec lutego -.- na pewno nie bylo dostawy bo sam sprawdzalem codziennie praktycznie.. Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Trochę czasu minęło więc zapytam ponownie o to jakich magów używacie. Czy po za magami boya (które trza podkleić rzepem) i pmagów Beta project ktoś używa innych ? Quote Link to post Share on other sites
samuraj13 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Na bank nie było mk18, bo sam na nią czekam. Dzwoniąc ostatnio dostałem informacje że jakaś dostawa ma być pod koniec lutego, ale nie wiadomo które modele przyjdą. Trochę tego nie rozumiem, jak można nie wiedzieć jaki towar sprowadza się na sklep. Rachunek mam wystawiony na datę 17.12.2013, gdzie w preorderze zamówiłem mk18 mod1 sa-a03, razem ze znajomym ;) Quote Link to post Share on other sites
rocker21 Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Trochę czasu minęło więc zapytam ponownie o to jakich magów używacie. Czy po za magami boya (które trza podkleić rzepem) i pmagów Beta project ktoś używa innych ? Magi JG również siedzą poprawnie i podają jak należy, mid capy King Armsa też podają bezproblemowo, na dniach jeszcze sprawdzę chinskiego Pmaga. Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 chiński PMAG (120 kulasów) ładnie podaje, lekko siedzi i nie klekocze, sam wychodzi z gniazda po zwolnieniu, mam już takie po podpiłowaniach do body G&P ale z SA też działają. Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 A metalowe GFC ktoś próbował ? Quote Link to post Share on other sites
Kuba98 Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Skoro mowa o magazynkach, używał ktoś low-cap od ASG (http://gunfire.pl/product-pol-1152200841-Magazynek-low-cap-10-sztuk-do-replik-typu-M4-M16.html) ? Quote Link to post Share on other sites
crecik Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Używam pmagów od Bety i podają bez problemów. Zdarza się, że 1 strzał jest pusty, potem już ok. Najlepiej podkleić trochę boki gniazda mag, bo pmagi bety lekko na boki latają. Użyłem taśmy dwustronnej a na nią coś w rodzaju zbitej gąbki o drubości ok 1 mm. Nie przeszkadza to używać stalowych magów od boyi (są o wiele grubsze) a te nie wkurzają klekotaniem. Quote Link to post Share on other sites
Rechot Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 (edited) Rachunek mam wystawiony na datę 17.12.2013, gdzie w preorderze zamówiłem mk18 mod1 sa-a03, razem ze znajomym :icon_wink: Ale to preorder. Mogło być kilka mk18, ale nie wrzucali na stronę tylko wysyłali tym co zamówili wcześnie. Edited February 4, 2014 by Rechot Quote Link to post Share on other sites
samuraj13 Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 @Rechot - faktycznie, o tym nie pomyślałem ;) Co do magów; Używam metalowych low-capów od BOYI'a i po podklejeniu rzepem podają bezproblemowo. Quote Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted February 9, 2014 Author Report Share Posted February 9, 2014 Tak ni w pi, ni w oko... Ale muszę napisać. Prawie rok używania, i w końcu pierwszy defekt. Urwana dźwignia przeładowania :D Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Tak ni w pi, ni w oko... Ale muszę napisać. Prawie rok używania, i w końcu pierwszy defekt. Urwana dźwignia przeładowania :icon_biggrin: Zakupiłeś w lipcu 2013...no to faktycznie prawie rok używania ;P Quote Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted February 9, 2014 Author Report Share Posted February 9, 2014 Cholera, faktycznie za duże zaokrąglenie. Byłem przekonany, ze mam ja nieco dłużej... W takim razie, pól roku używania. ;) Quote Link to post Share on other sites
GaX Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Ciekawi mnie czy konstrukcja gearboxa nie jest osłabiona przez ten system wymiany sprężyny ? Chodzi mi o tył GB jest tam dziura czyli tak jakby konstrukcja wydaje się słabsza. Quote Link to post Share on other sites
MaxV Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 (edited) Do standardowej kolby SF jakie lipo wejdzie 7,4 V z największą pojemnością ? Edited February 9, 2014 by MaxV Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 1500mAh 7,4V Quote Link to post Share on other sites
MaxV Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Tej nie da rady upchnąć tam ? http://bbmax.com.pl/akumulator-lipo-2000mah-74v-1525c-turnigy-2pak-p-929.html Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Ciekawi mnie czy konstrukcja gearboxa nie jest osłabiona przez ten system wymiany sprężyny ? Chodzi mi o tył GB jest tam dziura czyli tak jakby konstrukcja wydaje się słabsza. Nie ma jak jej osłabić bo tył GB jest oparty o body repliki. Dodatkowo nie ma tak dużego pier... jak na głowicy tłoka bo sprężyna w prowadnicę nie bije a miękko zmienia nacisk...don't worry. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Tej nie da rady upchnąć tam ? http://bbmax.com.pl/...2pak-p-929.html Jak połączysz dwa pakiety 1500mAh 7,4V równolegle to będziesz miał jeden pakiet 7,4V 3000mAh i C sięgającym 50-60A :!: Quote Link to post Share on other sites
crecik Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Tej nie da rady upchnąć tam ? http://bbmax.com.pl/...2pak-p-929.html Na pewno da rady do kolby sf włożyć, bo ja mam taką i rof w sa-a05 ok 17k/s (ta słaba sprężyna włożona i ubiła się do 300fps po ok 2k kulek) Quote Link to post Share on other sites
MaxV Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 (edited) a to super jak wejdzie to mi starczy dzięki za odp. wtyki są w replikach mini tamiya czy T Edited February 9, 2014 by MaxV Quote Link to post Share on other sites
dybek Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Mini tamiya. U mnie na styk wchodzi taki http://gunfire.pl/product-pol-1152198581-Akumulator-Redox-LiPo-2400-mAh-7-4V-20C.html Quote Link to post Share on other sites
MaxV Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 (edited) oki ale sam przelutowałeś na T czy masz przejściówkę ? Edited February 9, 2014 by MaxV Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts