gewer12 Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Witam, 3 miesiące temu zakupiłem od użytkownika gOmezz chwyt transportowy do m16(25zł może nie dużo ale zawsze coś) . Minęły 2 miesiące cisza no to pisze wiadomości też cisza no to napisałem mu w komisie w komentarzu gdzie jest mó chwyt transportowy a on na to że pieniędzy nie dostał i chce potwierdzenie przelewu. Wysłałem mu potwierdzenie i do dzisiaj głucho.z Pozdrawiam gewer Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Do dziś nie dostałem skanu potwierdzenia przelewu na email. Jedyny twój dowód to napisane dane o rzekomym przelewie. Napisałem miesiąc temu że jeżeli to prawda i na dobre dane poszedł przelew to wyślę chwyt oraz zrekompensuje czas. Najpierw jednak trzeba się postarać i coś wysłać. Nie jesteś jedyną osobą z którą robiłem interesy na forum i jest to jedyny przypadek tego typu. Kto ode mnie kupował bądź ja kupowałem coś od kogoś na pewno to potwierdzi. Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted October 12, 2011 Author Report Share Posted October 12, 2011 (edited) Potwierdzenie na maila wysłałem. Edited October 12, 2011 by gewer12 Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Ale przepraszam gOmezz czy ty nie masz historii operacji? To jest po prostu przedłużanie nie wiadomo czego. Ja zawsze jakoś sprawdzam stan konta jeśli coś sprzedaję. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Właśnie sprawdzałem i sprawdzam co tydzień w pt więc tym bardziej czekam na skan od gewera. Jest godzina 20.25 gdy piszę posta i do tej pory nic od cb nie mam na emailu. Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted October 12, 2011 Author Report Share Posted October 12, 2011 Wyślę ci jutro około 19:30-20:00. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 W takim razie czekam. Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 No i nie ma ... Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted October 13, 2011 Author Report Share Posted October 13, 2011 Mortis, nie ma to mojego chwytu transportowego a dowód wpłaty wyśle gOmezzowi najpóźniej jutro. Quote Link to post Share on other sites
RedViper Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Dlaczego nie dzisiaj, tak jak było umówione? Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Umawiałeś się na dzisiaj, nawet przedział czasowy podałeś. Coś kręcisz kolego. :) Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted October 13, 2011 Author Report Share Posted October 13, 2011 Tak umawiałem się na dzisiaj ,ale nie z tobą. Wyśle jutro dowód wpłaty. Co mam kręcić? Tak poprostu napisałem ten temat bo mi się nudziło? Quote Link to post Share on other sites
RedViper Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Wiesz, równie dobrze to ty możesz chcieć naciągnąć gOmezza, że niby zapłaciłeś, a pisząc ten temat pierwszy automatycznie jesteś uznawany za bardziej wiarygodnego w tej sprawie. My tego nie wiemy, nie znamy Cię. Ale jeśli chcesz być godny zaufania to dotrzymuj obietnic. Pisząc publicznie, o której wyślesz to potwierdzenie, umawiasz się tak jakby z nami wszystkimi. Jeden dzień to wystarczająco dużo czasu do wysłania głupiego potwierdzenia, które przecież dało by całkowity obraz sprawy. Więc ja również myślę, że coś jest nie tak. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, powodzenia :-) Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Dalej nie ma potwierdzenia. Chyba nie tak ciężko zrobić foto i wrzucić przez usb na komputer? Tak jak mówiłem dalej czekam. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Wysłałem mu potwierdzenie gOmezz, on Ci w ogóle wysłał to potwierdzenie wcześniej, czy to też bajanie jak z tym "najpóźniej jutro"? Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Tak umawiałem się na dzisiaj ,ale nie z tobą. Kolego, to TY upubliczniłeś tę sprawę, więc teraz nie zgrywaj obrażonej pannicy. Mnie też, podobnie jak innym, sprawa zaczyna lekko śmierdzieć, ale teraz wiaterek zawiewa to gówienko z twojej strony. Narobiłeś gomezzowi koło pióra, jeśli jest winny to masz doskonałą okazję to udowodnić, jeśli nie powinieneś go jak najszybciej przeprosić. BTW: jaki to bank że zajmuje Ci tyle czasu uzyskanie dowodu wpłaty sprzed 3 miesięcy, Narodowy Bank Zimbabwe?! Nawet jeśli nie możesz wydrukować sobie sam tego dowodu (albo uzyskać screen shota) to nawet wyprawa do oddziału i oddruk na miejscu nie powinien zająć więcej niż 24h - tym bardziej, że nie było po drodze łykendu. A jak masz już wydruk, to podpowiadam - możesz pożyczyć od kolegi telefon z aparatem (jak sam nie masz) i wysłać gomezzowi MMS-a (drogo nie jest). Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted October 14, 2011 Author Report Share Posted October 14, 2011 Dowód wpłaty wysłany. Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 W takim razie, czekamy na odpowiedź Gomeza w tej sprawie. Wtedy wszystko powinno się wyjaśnić. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Poczta sprawdzona brak twojej wiadomości. Mój email jakub.hst@op.pl WYŚLIJ TO W KOŃCU bo to już nie jest śmieszne. Piszesz że wysłałeś a dalej nic. Co ja mam teraz zrobić? Na twoje słowo wysłać item + gratis? Czekam dziś do 15 na skan. Jeśli nie dostanę to uważam sprawę za zamkniętą i domagam się przeprosin oczywiście publicznie najlepiej w tym temacie. Tu chodzi o moją dalszą działalność handlową na tym forum jakby nie patrzeć. Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted October 15, 2011 Author Report Share Posted October 15, 2011 Powiem tak wiadomość wysłałem już 2 razy teraz wysyłam po raz 3. Nie wiem co ty masz z tą pocztą (twojego maila wpisałem jeszcze raz dla pewności, oczywiście pojawiło mi się że już wysyłałem wiadomości pod taki mail, Quote Link to post Share on other sites
pumbishon Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 To może wrzuć to potwierdzenie tutaj po prostu. Oczywiście z "kamuflażem" ważnych danych :) Quote Link to post Share on other sites
gudi21 Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Moze zle wpisal dane konta i nie dostal Quote Link to post Share on other sites
babski Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 (edited) Powiem tak wiadomość wysłałem już 2 razy teraz wysyłam po raz 3. Nie wiem co ty masz z tą pocztą (twojego maila wpisałem jeszcze raz dla pewności, oczywiście pojawiło mi się że już wysyłałem wiadomości pod taki mail Spakuj i wrzuć na serwis hostingowy, linka podaj kontrahentowi. Lub przez gadu gadu. Albo skype, albo PW...No rany, ludzie, tyle jest możliwości-nie tylko poczta. Edited October 15, 2011 by babski Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted October 15, 2011 Author Report Share Posted October 15, 2011 (edited) https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment?ui=2&ik=5bad7ed78b&view=att&th=133070cfa4bcb6dc&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gtsfxbxq0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P9NcKFP4w_4bz3Pbg3dMVhH&sadet=1318677522744&sads=LKVZpIsPfVv-w0FYeCfD3UqUm5I Oto potwierdzenie. Edited October 15, 2011 by gewer12 Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Jaja sobie robisz, prawda? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts