Bart_Forrester Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 ma ktoś adres facebooka Megamana? Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 (edited) *link usunięty* mam też numer telefonu, pisać pw gg. *link usunięty* *link usunięty* - ekipa Edited May 4, 2017 by -K2- Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 dzięky. może coś się ruszy. Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted January 11, 2013 Author Report Share Posted January 11, 2013 Lesiu ,czyżby Megaman znów zaatakował? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 około 20 dni temu dokonałem wpłaty, do dziś nie ma ani paki, ani kontaktu. na poczcie sprawdziłem - nic do mnie od niego nie nadano. na konto FB i WMASG loguje się codziennie - ale nie odpisuje. więc.. Quote Link to post Share on other sites
gajdziu Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 (edited) U mnie to samo. Przed świętami wysłałem kasę i nic. Dzwoniłem do niego w czwartek rano i niby odesłał pieniądze. Mają czas dojść do Poniedziałku. Na razie czekam. Tak z ciekawości, może ktoś jeszcze kupił od niego "tego samego eotecha" ? Edited January 12, 2013 by gajdziu Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 ja kupiłem ACOGa. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 (edited) wiadomości na FB i WMASG odczytane, oczywiście bez odzewu. EDIT: napisałem na tablicy tutaj: *link usunięty* i do kilku jego znajomych. Edited May 4, 2017 by -K2- Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 EDIT: napisałem na tablicy tutaj: *link usunięty* i do kilku jego znajomych. Hmmmm... Wszedłem z ciekawości zobaczyć co tam napisałeś i czy był jakiś odzew. Otóż, jakoś nie widzę żadnego posta, który mógłby pochodzić od Ciebie. Czyżby usunęli? Aha, zaznaczam, że na facebooka wchodzę tylko pare razy w tygodniu by dowiedzieć się co ludzie ze studiów piszą (informacje o wpisach, kołach itp.) więc mogłem nie znaleźć bo szukałem w złym miejscu. Ale wracając do meritum. Jeśli post został usunięty to radziłbym unikać całej ekipy. Quote Link to post Share on other sites
RedViper Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Był, widziałem, pewnie usunął. Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 (edited) Tak, usunął, a patrząc po 40 identycznych zdjęciach ze sobą w roli głównej, zakładam, że to on go kieruje. Google+: *link usunięty* Edited May 4, 2017 by -K2- Quote Link to post Share on other sites
gajdziu Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 U mnie to samo. Przed świętami wysłałem kasę i nic. Dzwoniłem do niego w czwartek rano i niby odesłał pieniądze. Mają czas dojść do Poniedziałku. Na razie czekam. Tak z ciekawości, może ktoś jeszcze kupił od niego "tego samego eotecha" ? Ani kasy ani potwierdzenia przelewu. Czyli "WAŁEK" jak nic. Do zobaczenia Mr. Quote Link to post Share on other sites
Scharf Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Panowie, jeżeli chcecie, mogę coś ogarnąć w temacie bo mieszkam i poniekąd znam Pana Jakuba :) nr gg i fona znajdziecie u mnie w profilu, lub zwykłe PW. Quote Link to post Share on other sites
gajdziu Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 (edited) Panie Jakubie, dotarło 107zł, a gdzie 12? Proszę o dopłatę 12 zł. Wysłałem Panu 119zł i takiego zwrotu oczekuję. Nie licząc odsetek - bezprocentowa pożyczka? Edited January 17, 2013 by gajdziu Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 oszust napisał mi, że wysłał 11 stycznia. dziś wysłał potwierdzenie - wysłał 15 stycznia. ale nic jeszcze nie dotarło. oczywiście zrobił na przekór i zamiast oddać hajs, wysłał przedmiot. Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Nie wiem czy czytaliście moje posty, ale mi wmawiał, że paczkę wysłał, ale coś źle było zaadresowane i wysłał jeszcze raz, ( czego i tak nie zrobił) Domgałem się pieniędzy.... Pisałem na facie kilku krotnie do nie go jego partnerki, cud że wogóle oddał mi te pieniądze, ponieważ koleś dalej robi wałki, proponuje żeby zajął się tym jakiś moderator, admin itp. i usunąć czy zablokować konto, oraz ostrzegać przed nim w komisie, dane już większość zna ;) Ale czy można je podać głowy nie dam... Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Scharf Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Nie wiem czy czytaliście moje posty, ale mi wmawiał, że paczkę wysłał, ale coś źle było zaadresowane i wysłał jeszcze raz Listonosz źle adresuje paczki, taką mamy pocztę w tym kraju :D A tak na poważnie to Mr Megaman/Gomez, działa już w taki sposób od kilku lat i dalej jest to samo. Czegoś więc nie rozumiem, albo wy dajecie się ładować w du, albo Megaman ma takie gadane że to już nie wasza wina :D . Mi jak sprzedał "idealną" muszkę od Boya to stwierdziłem że jest tylu rzetelnych sprzedawców w Śląskim (pozdro Bamper) że Kubusia omijam z daleka :) Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Co nie pasowało z twoją muszką? Co do sytuacji. Chyba czas coś wyjaśnić. 19.12.2012r zostałem zatrzymany przez Kryminalnych z Bytomia. Powód? Dzień wcześniej gdzie pracuje odbył się napad z bronią w ręku. Puścili w lokalnej telewizji materiał z zamazaną twarzą sprawcy - ot wysoki chłop coś koło 2m normalnie ubrany. Moja sąsiadka wiedząc jakie mam hobby zadzwoniła na Policję w Bytomiu twierdząc że to mogłem być ja... I tak panowie znaleźli się u mnie. Zarekwirowali mi prawie wszystko co jest związane z AS. Oto świstek od nich z tym co mi zarekwirowali. Pewnie powiecie co to wnosi. Ale wnosi i to dużo. Sprzedałem eo552 użytkownikowi gajdziu. Przesłał pieniądze itp. Tyle że było to przed 19.12.12r... Po wyjaśnieniu wszystkiego Policja twierdziła że odzyskam rzeczy w ciągu paru dni - do dziś wszystkiego jeszcze nie mam... I tak też mu napisałem. Niestety wyszło jak wyszło i odesłałem mu kwotę 107zł - taką jaką on przelał mi na konto. Przelanie pieniędzy nastąpiło jakoś 2tygodnie po zatrzymaniu - ciągle myślałem że odzyskam EO i mu go wyślę bo tak zapewniała Policja. Nic nie było zrządzeniem mojej złej woli - wszystko przez to że jakaś baba zakablowała jakie mam hobby i że "mogłem być sprawcą napadu"... Pewnie że AS jest legalne. Ale wytłumaczcie to Policji - oni musieli odesłać rzeczy do eksperta i dopiero on potwierdził że to zabawki... Quote Link to post Share on other sites
Scharf Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Co nie pasowało z twoją muszką? Facepalm... Quote Link to post Share on other sites
gajdziu Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Mr, proszę o dopłatę 12 zł. Wysłałem Ci 119zł a nie 107zł i takiego zwrotu oczekuję. Więc proszę tu ludziom oczu nie mydlić. Ty do rzetelnych na pewno nie należysz. Quote Link to post Share on other sites
Guest Michal892 Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Chwila, chwila Mr MegaMan, od kiedy dokumenty się wypełnia ołówkiem? Każdy dokument powinno się wypisywać długopisem. Gdzie podpis funkcjonariusza rekwirującego sprzęt? Też podpis napisany ołówkiem? Co za ściema... Twoja dziewczyna jakby to widziała, to by się spaliła ze wstydu, co ty tu wyrabiasz. Twoja zaś, jakby zobaczyła pisownię Waćpana, to niejeden ujrzałby niewiastę, do księgarni po słownik skocznie bieżącą. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Bo ja wiem czy to ołówek, jak dla mnie to równie dobrze może to być też jakiś czarny długopis albo kopia. Nie wiem jak to się dokładnie nazywa ale chodzi mi o taką jak przy wpłacie na poczcie - dwa papierki, jak piszemy na górnym to na dolnym się odbija. Quote Link to post Share on other sites
hubercik12311 Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Mi się wydaje, że to druga strona druku samokopiującego. Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Chyba samokopiującego przez kalkę... Roztrząsacie panowie. Nie jesteście w stanie ani potwierdzić ani obalić wersji delikwenta. A bardziej interesujący od tych nieczytelnych miniaturek jest ich opis: bla bla, chuj Symptomatyczne. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 czyli teraz Policja rekwiruje pół chaty, a dodatkowo loguje się na konta FB i WMASG i odczytuje wiadomości, ale nie odpisuje. co ten zły Tusk z naszym krajem zrobił... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts