KANIBAL Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Czy ktos wie kiedy w Polsce pokaże sie Steyr Aug produkowany przez Classic Army? albo w ogole jakies informacje na temat tego nowo powstałego modelu :?: Quote Link to post Share on other sites
Ritter Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 AUG z CA? Świat się kończy, nie ma świętości... :wink: :lol: Widziałem, że robią trochę dodatków do AUGa (raczej części zamiennych), ale czy aby na pewno wypuścili już całą replikę na rynek? U producenta nie ma nawet w zapowiedziach. - Quote Link to post Share on other sites
KaT Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Jest w zapowiedziach, nawet fotki probnych egzemplarzy juz byly na forum. Premiera podobno we wrzesniu. LINK LINK LINK M15A4 C.Q.B. - End July CA249 MK II - End July (few customers) and Mid August (for everybody). CA36k, CA36 - August. SLR 105 A1 (AK74) - Sep. B&T MP5 and STEYR AUG. - Sep-Oct. [Nauczcie się posługiwać BBCode i nie rozwalajcie forum!! Foka] Quote Link to post Share on other sites
Ritter Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Chodziło mi o to, że na stronie CA nie ma. Może źle szukałem. Ale skoro Ty podajesz linki do Arnie's Airsoft a nie do CA, to pewnie nie tak źle... Mniejsza z tym. Nie wierzę, żeby był lepszy niż ten z TM... :wink: (napisał AUGofil Ritter). - Quote Link to post Share on other sites
Szakal Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Jak juz pewnie część osób zainteresowanych AUG'iem zauważyła, że na przełomie kwietnia i maja ma nastąpić europejska premiera tego oto modelu ale dla tych co rzadko czytają o nowościach napisze. AUG A1 z Classic Army!!! Długo oczekiwana wiadomość dla wielbicieli AUG. Classic Army ogłosiło, iż europejska premiera nowego modelu ze stajni CA odbędzie się na przełomie kwietnia/maja 2006r Główne cechy nowego AUG to: -Gerbox na 7mm łożyskach -Silnik o dużej wydajności -Hi-Cap na 330 kulek -Możliwość zastosowanie baterii typu Large -Logo producenta prawdziwej broni oraz indywidualny numer seryjny. Poniżej linki do promocyjnych plakatów: http://www.smartstep.se/ssp/uplimages/37548/0.jpg http://www.smartstep.se/ssp/uplimages/37549/0.jpg Te informacje pochodzą ze sklepu www.asgshop.pl , który jest autoryzowanym sprzedawcą wyrobów CA wiec myśle, że nie skończy się na zapowiedziach jak poprzednim razem. Co prawda na stronie CA nie ma nawet wzmianki o tym modelu no ale czas pokaże i zobaczymy jak to będzie. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
sebas Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Co ma byc to bedzie :D Ciekawe jaka cene dadza :roll: :roll: Quote Link to post Share on other sites
Xqwaz Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Ile za AUG wezmą nie wiem, ale za SLR105 A1 chcą 1199zł :) Jest już u nich dostępny! Quote Link to post Share on other sites
KANIBAL Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 Jestem Żywo zainteresowany AUG-iem z CA jeśli ktoś znajdzie jeszcze jakies wzmianki o nim prosze tutaj zamieścić, a swoją drogą ciekaw jestem ile FPS-ów będzie miał ? :roll: Quote Link to post Share on other sites
carl Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 za pewne 300 Quote Link to post Share on other sites
Styp Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Jest juz na wgc http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...-AUGA1_srch_AUG Quote Link to post Share on other sites
ross154 Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 AUG A1 z Classic Army!!!Główne cechy nowego AUG to: -Możliwość zastosowanie baterii typu Large Jest juz na wgchttp://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?itm=CA-AEG-AUGA1_srch_AUG Moze czegos nie rozumiem ale na stronie podanej przez Stypa jest wyraznie napisane: Battery: 8,4V Mini Type Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Ładnie, jeden z najtańszych Classiców (oprócz MP5-tek) Za 288$ Gearbox 3 to chyba niedużo... W polsce zapewne cena będzie oscylowała około 1000zł max 1100zł... :wink: Quote Link to post Share on other sites
zydelek1990 Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Jest dostępny jakiś dwójnóg do tego AUG-a????? Quote Link to post Share on other sites
Hornet Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Czy magazynki do AUG różnią się (znacząco - rozmiarem oczywiście :!: ) od magazynków do M'ek :?: Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 jest grubszy Quote Link to post Share on other sites
lup Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 A wiadomo coś o planach wypuszczenia wersji cywilnej CA czyli z szyną zamiast lunetki. Znalazłem jak na razie tylko zdjecia takich aug-ow z logiem CA z jakis targów ale nic więcej. Jakąś date może ktoś zna? :) Quote Link to post Share on other sites
xionc Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Z tego co widzę po sklepach i stronie CA, chba nie mają zamiaru wypuszczenia wersji z RIS'em, szkoda... Jakieś dokładniejsze daty pojawienia się w polskich sklepach ktoś zna? Quote Link to post Share on other sites
mishak Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Dowiadywałem się w Capri. Karabinu nie ma jeszcze w ofercie sklepu. Zapytałem czy uda się sprowadzić: Przewidywany termin realizacji zamówienia: 29-31.05.2006 Wpłacam zaliczkę;) Quote Link to post Share on other sites
xionc Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Witam!Niestety nie jestem wstanie podać dokładnej daty ponieważ na razie ta replika nie jest dostępna. Jednak jak tylko się pojawi u europejskiego dostawcy CA to na pewno będziemy ja mieli. Zresztą mamy już je zamówione :) Ceny w tym okresie nie jestem wstanie podać lecz nie będzie odbiegała od innych produktów CA. Może nawet być wcześniej niż na capri, bo zamówione już mają. Z tego co widze na wgc to chyba cena będzie niższa niż g36k, czyli gdzieś pod 1000 zeta, albo około. Quote Link to post Share on other sites
Wadim Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Tu masz link do Steyr'a http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...3541415a3e28712 Quote Link to post Share on other sites
xionc Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Przeczytaj tytuł topicka. CA to skrót od Classic Army, firmy robiącej repliki ASG. Link jest do wersji TM (Tokyo Marui), która jest już na rynku od dłuższego czasu. Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Tu masz link do Steyr'ahttp://www.machinegun.pl/sklep/product_info.php?cPath=36&products_id=252&osCsid=d1f6d3eaf27e946fb3541415a3e28712 To jest AUG TM, nie CA... :roll: Quote Link to post Share on other sites
xionc Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Mnie dziwi trochę cena Aug'a (CA) na WGC. Jest dosyć niższa, niż chociażby mój poprzedni cel: G36K. EDIT: gdzieś w sieci znalazłem, że CA w planie na 2006 rok ma też wydać Steyr Aug'a A2, czyli tego z RIS'em, robią chwyt marketingowy i najpierw wypuszczą a1, zeby ludziom zachciało się większej lunety, i wypuszczą a-dwójki. Szkoda, że razem nie wypuścili a2 i a1.... Chyba będzie trzeba wiercić i RIS'a do A1 zamontować, bleh... Quote Link to post Share on other sites
mishak Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Ja rozmawiałem też z asgshopem. I generalnie w Capri sytuacja jest podobna. Po naciskach w Capri podali mi konkretny termin, podobno uzgodniony z dystrybutorem. Czyli wg. Capri bardzo realny. Jak się wywiażą dostaną dużego plusa;) Oczywiście liczę się z tym, że mogą być opóźnienia. Cena 1150,- Nie jest to cena z regularnej oferty Capri. Więc pewnie trochę przepłacę. Aczkolwiek mam dość czekania na ten karabin:) Zobaczymy czy przyjdzie pod koniec maja. Quote Link to post Share on other sites
lup Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 EDIT: gdzieś w sieci znalazłem, że CA w planie na 2006 rok ma też wydać Steyr Aug'a A2, czyli tego z RIS'em, robią chwyt marketingowy i najpierw wypuszczą a1, zeby ludziom zachciało się większej lunety, i wypuszczą a-dwójki. Szkoda, że razem nie wypuścili a2 i a1.... ja wiem nawet gdzie.. strona z katalogu Classic Army :)))) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts