Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Początek - jakie ASG wybrać do 400 złoty

Recommended Posts

Witam

Mieszkam w Gdyni i ostatnio się zaciekawiłem ASG. Rozmawiałem z kolegami i spodobało mi się to. Jestem osobą patrzącą na szczegóły i dlatego mam problem z wybraniem broni ponieważ dużo czytałem że łatwo kupić jakieś tanie dziadostwo. Na samą broń chcę przeznaczyć 400 złoty z pewnego źródła. Chodzi mi o ASG z rodziny M... lub jakąś inną replikę amerykańskiej broni. Bardzo nie lubię AK i tym podobnych rosyjskich broni.

Czy moglibyście jako bardziej obeznani w zakupie i strzelaniu pomóc mi proszę wybrać tę pierwszą broń ASG? Mogą być też droższe propozycje.

Edited by osa98

Chodzi o to, że w budżecie 400zł nie ma na rynku wartej uwagi repliki emki. Najtansze z tych, na które nie ma większych narzekań są chyba tylko Specny i ew. budżetowe wersje G&G z plastikowym body, aczkolwiek tutaj nie jestem pewien co do nich. Jak chcesz amerykańca to rozejrzyj się za jakąś MP5-tką z JG, lub własnie proponowane wyżej G36, aczkolwiek tutaj też będzie ciężko do 400 sie wyrobić.

Od siebie polece jednak kałasza. Konkretnie legendarny model CM028. Możesz nawet wziąć używke za 200zł i powinna ci slużyć, bo te karabiny są niezniszczalne. Sam kupiłem takiego 4 lata temu, po roku sprzedałem jednemu typowi, teraz mój kumpel go odkupił za 60 zł, bo były problemy z selektorem (wystarczyło go zwyczajnie dokręcić) i karabin nadal działa. Cały czas był używany na stockowej baterii i ładowarce, które wciąż działają! Nawet zasięgu zbytnio nie stracił (sam byłem w szoku jak zobaczyłem starą zabawke po trzech latach na strzelance). Jedyna rzecz jaka przez ten czas była w nim wymieniona to gumka hop-up na czarną systeme, którą sam kazałem wymienić tajwanowi przy składaniu zamówienia. Dlatego z mojej strony proponuje poszukać używki jednak tego kałasza i w międzyczasie dozbierać na porządną eMke.

P.S. pierwszy post ;-)

Osa, Piledriver proszę żeby kolejne wasze wpisy były zgodne z zasadami poprawnej polszczyzny.

Proszę o stosowanie wielkich liter, znaków przestankowych, diakrytycznych itp.

Osa zmartwię cię, w kwocie 400pln nie kupisz żadnej eMki choćby przyzwoitej. Największe szanse stwarza podwojenie tej kwoty. Wtedy już się można nad czymś w miarę przyzwoitym rozejrzeć.

Poczytaj tez poradnik z tematów przyklejonych, tam możesz znaleźć propozycje replik w różnych przedziałach cenowych.

Jak coś połamiesz czy zniszczysz sam, to nie podlega to gwarancji, choćbyś się zarzekał, że takie było w paczce. Mimo, że używasz jej miesiąc czy dwa. Poczytaj sobie w internecie na czym polega gwarancja.

Nie wiem ile razy można powtarzać, ale nie kupuj tych emek od DG. Nie odradzamy przecież dlatego, że są dobre, bo nie są.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...