RivPolska Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Do końca niedzieli jest promocja na Originie na dużo rzeczy - m.in. premium za 80 pare złotych, i BF3 + premium za 124 zł. Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Na podstawce mogę pograć. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Premium za 90zł, a urodziny w grudniu :( Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Wyślijcie mi zaproszenie na BL, nick PL-Riv94 to coś zagramy :) Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 PAnowie, pytanie techniczne. Załóżmy, że jak kupię ten pakiet premium, to jak mam to dodać do podstawki BF3? Wejść na konto z grą i "podaj kod produktu" ? Tak pytam, bo zgłupiałem :) Aha.. jest ktoś chętny na grę jutro w godzinach 12 - 16? Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Dokładnie. W originie klikasz "Podaj kod produktu" i wpisujesz. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Też chętnie z wami zagram. Nick: Mastahustla . Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Ale zależy jak kupisz: jak pudełko, to wpisujesz klucz, a jak na Originie to nic nie wpisujesz, samo się dodaje. Quote Link to post Share on other sites
Sharikq Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Na święta będzie lepsza obniżka. Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 (edited) Też o tym pomyślałem, dlatego ostatecznie nie kupiłem. Ale, zeby totalnie nie offtopować to mam jeszcze pytanie o sposób zapłaty w razie kupna w origin. Bo dotarłem do tego momentu gdzie się wybiera albo paypal, albo kartę. I tu moje pytanie: zwykła karta wystarczy - taka podstawowa, co studenciaki zakładający konto np. w (shit)mBanku otrzymują? Czy do kupna wymagane jest posiadanie jakiś kredytowych, czy innych plastików? Edited November 5, 2012 by Remington Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Nie. Musisz mieć konto na PayPalu - ze swojego konta bankowego przelewasz na PayPal, a za jego pomocą płacisz w Originie. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Kartą też można z tego co pamiętam bo raz płaciłem,ale zwykła płatnicza nie wystarczy. Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 http://battlelog.pl/zawartosc-dla-graczy-premium-listopad/ http://battlelog.pl/nowe-zadania-z-aftermath/ Są 3 pojazdy nowe - HMMWV taki rat-style, Wodnik to samo, i jakiś van z granatnikiem na dachu i kaemem. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Van będzie miał tylko KM,a Vodnik i Hummvee będą mięć KM i granatniki :P Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 (edited) Van będzie miał tylko KM,a Vodnik i Hummvee będą mięć KM i granatniki :icon_razz: Racja, pomyliło mi się :P Edited November 20, 2012 by RivPolska Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Będzie i quad i motor pewnie. Teraz tylko czekać na BMX'a i deskorolkę. Widzę że i kuszę dodali jako broń. No, no dobrze, że gra się rozwija. Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Quad już jest np na tej zimowej mapie :D Sam nie mam premium ale i bez niego jest miło :) Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Quad jest na całym Armored Kill :) Motocykl ma być podobno w ostatnim dodatku. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Kusza ma zastąpić pistolet także gra z rycerzami nie będzie chyba zbyt przyjemna :D Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 (edited) Jakby ktoś chciał pograć to mój nick: ItsGr33N :icon_wink: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/ItsGr33N/stats/289724568/ Edited November 28, 2012 by Gekon_1 Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Wie ktoś może co się dzieje ostatnio z BF3? Nie wiem, czy to ja już życia nie mam i tylko gram w BF3, czy na serio ogarnęła BF'a ciemna masa, która campi, nie potrafi strzelać i można sobie na nich łatwo pofragować? :( Wynieśli się wszyscy na Premium? Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Niestety tak jest już od jakiegoś czasu... Nie da się normalnie "poszczelać" bo będzie siedział jeden debil z drugim i kampił, strzelał z granatnika itp itd etc :D Dużo można byłoby wymieniać... Quote Link to post Share on other sites
Cleon Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 A ja mam takie małe pytanie dla grających na PS3, czy też odczuwacie mizerność ostatniej łatki dodanej wraz z Dogrywką? Odkąd ten patch weszedł w życie mam takie opóźnienie że komfort grania totalnie zanikł, do tego sporadyczne bugi zaczeły występować dosłownie co chwile. Oczywiście chodzi mi o Multi. Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 W BF3 tyle jest bugow, ze juz przestalem zauwazac, ktory juz byl, a ktory dopiero sie pojawil Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 W BF3 tyle jest bugow, ze juz przestalem zauwazac, ktory juz byl, a ktory dopiero sie pojawil Przy większym lagu można wejść do zamkniętego kontenera :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts