Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Problem pomiędzy SCARem, AUGiem, G36tką.

Recommended Posts

Witam. Jest to mój pierwszy post na tym forum więc prosił bym o wyrozumiałość. Przychodzę do was z problemem natury technicznej dokładnie chodzi mi o wasze opinie dotyczące dokładnie trzech replik:

-Boyi SC-02 (SCAR-H)

-Boyi G-001 (G36)

-JG JG0450A - AU-3G (AUG)

Zależy mi najbardziej na opiniach ludzi którzy posiadają jedną z tych trzech replik ,ponieważ nasłuchałem się już trochę o tym jakie to one złe i dla tego chciałbym wysłuchać większej ilości pozytywnych/negatywnych opini o powyżej wymienionych replikach.

Nie ukrywam że na replice AUGa mi najbardziej zależy jeżeli by istniała jakaś inna replika warta ceny poniżej 1000zł również chętnie bym ją zobaczył. Dziękuje za pomoc i przepraszam jeżeli wpisałem się w złym dziale. :icon_razz2:

Z zewnątrz solidny chińczyk, nawet fajnie jak ktoś lubi takie klimaty.Trzeba tylko solidnie poskręcać. Kolby lubią się psuć, ale to przypadłość wszystkich scarów. Gearbox nie najlepszy ale jak nie będziesz robił szalonego tuningu to trochę potrzyma.

Raczej polecał bym wersję SC-01.

Jak na replikę do asg nie jest to najlepsze ale jak na replikę scara jest bardzo dobrę.

Ta, JG ma śmieszne gładziutkie body, świetnie imitujące bazarową klasę replik. APS jest chropowaty i łapa nie lata po nim jak żyd po pustym sklepie.

Gearbox w JG to stare zmurszałe i pokryte warstwą skamieliny JG. Działa, ale bez żadnych rewelacji. W GFC/APS masz możliwość dostoswoania fps na potrzeby strzelania, jak i sam gearbox jest wyraźnie wydajniejszy. Oferuje większego rofa na dzień dobry. Oczywiście nie jest to ten tragiczny APSowski nuj wie co Hybrid Shitbox z ich AK czy M4.