_Koala_ Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Czy ta bateria wejdzie do mp5 Galaxy? Bo jest tam strzasznie mało miejsca i czy ta bateria w ogóle jest dobra. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Średniaawa jesti nie wejdzie raczej, za gruba. Link to post Share on other sites
arend Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Potrzebny ci będzie pakiet o gabarytach szerokości nie przekraczający 18mm. Szukaj pakietów z firm NanoTech lub GE Power, bo wiem że robią takie wąskie. Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Patrząc na wymiary ta wejdzie: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=91_126&products_id=913 Ja u siebie mam taką: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=91_126&products_id=2307 ale ona już weszła po "małej" ingerencji w korpus. Link to post Share on other sites
Powała Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 A na izolce nie można przykleić do korpusu? Najpierw pomyśl - później pisz... Na taśmie izolacyjnej możesz powiesić sobie nawet akumulator od ciężarówki, ale nie każdy chce wyglądać jak idiota... :icon_confused3: Patrząc na wymiary ta wejdzie: http://zbrojownia.li...products_id=913 (...) Wejdzie na pewno, takiej używam w moim MP5K. Jest w zupełności wystarczająca do tej repliki. Link to post Share on other sites
tamerPL Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 Na taśmie izolacyjnej możesz powiesić sobie nawet akumulator od ciężarówki, ale nie każdy chce wyglądać jak idiota... :icon_confused3: Wejdzie na pewno, takiej używam w moim MP5K. Jest w zupełności wystarczająca do tej repliki. A po co wieszać akumulator od ciężarówki do mp5k?? Jakiś dziwny przykład... Link to post Share on other sites
Powała Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 (edited) Tamer, wyrywasz z kontekstu. Przeczytaj cały post łącznie z zamieszczonym cytatem... :icon_evil: Edited October 9, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
_Koala_ Posted October 11, 2014 Author Report Share Posted October 11, 2014 (edited) A ta batka?Wszystko takie same tańsza, tylko może wejdzie tak na styk z tego co pisał arend Potrzebny ci będzie pakiet o gabarytach szerokości nie przekraczający 18mm. Edited October 11, 2014 by _Koala_ Link to post Share on other sites
arend Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 Powinna wejść., Acz Michał nie ma kurczaka żeby upewnić się na 100%. Natomiast od siebie powiem że wchodzi do boyowskiego kałasza równie ciasno jak i stik NiMha. Link to post Share on other sites
AREK99999 Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 (edited) To ja się jeszcze zapytam czy ta wejdzie jest trocze większa niż ta co podał zajcu97 ale wymiary sie zgadzają. Edited November 22, 2014 by AREK99999 Link to post Share on other sites
argawen Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 To ja się jeszcze zapytam czy ta wejdzie jest trocze większa niż ta co podał zajcu97 ale wymiary sie zgadzają. Mam taką w MP5 Galaxy i wchodzi lepiej od stockowej. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Panowie, tu "użytkownikom" nie wolno odświeżać :icon_wink: Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts