dziadekmarek1 Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Spectre robią: matrix, force core,echo1,agm.Tylu producentów że aż dziwne dlaczego nie można sprowadzić magazynków?! Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Przecież to klepie jedna fabryka, a reszta sobie branduje :D. Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Przecież to klepie jedna fabryka, a reszta sobie branduje :icon_biggrin:. Odgrzanie: hi zrobiłem jak Kocur a lowy kupiłem na ebay. Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Jeszcze jedno odgrzanie: Komora czerwona elementa(duracon) dodała 50fps! :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Szuwarek79 Posted April 22, 2021 Report Share Posted April 22, 2021 Wiem, że nie jest to odpowiednie miejsce, ale mało jest tych replik więc uderzę do użytkowników. Czy posiada ktoś kolbę do niej na zbyciu? Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted November 3, 2021 Report Share Posted November 3, 2021 W dniu 22.04.2021 o 15:58, Szuwarek79 napisał: Wiem, że nie jest to odpowiednie miejsce, ale mało jest tych replik więc uderzę do użytkowników. Czy posiada ktoś kolbę do niej na zbyciu? Powodzenia w szukaniu . Replik w kraju jest mało za to w Szwecji te repliki występują i da się kupić za około tysiaka Rzuciłem okiem na lokalny komis ( tak się składa że w SE przebywam ) i nie ma żadnych używek ani cześci do nich na sprzedaż. Quote Link to post Share on other sites
Tanaj Posted December 2, 2021 Report Share Posted December 2, 2021 W swoim czasie miałem straszną chrapkę na to coś, przeszukałem chyba cały internet i nigdzie nie szło dostać. A szkoda. Quote Link to post Share on other sites
Szuwarek79 Posted December 2, 2021 Report Share Posted December 2, 2021 Zgłoś się do mnie na PW. Ja niestety nie mogłem nigdzie znaleźć kolby i chcę się z nią rozstać. Nie uznaje bezkolbowców. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts