Ślepak Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 A, zapomniałem w ogóle wspomnieć o ETS 2. Chociaż nigdy nie interesowałem się ciężarówkami, tak bardzo lubię grać w tę grę. Nawet, jeśli chce się od niej spać po kilku zleceniach. :D Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 To z doświadczeń brata mogę Ci, Ślepak, powiedzieć, że American Truck Simulator jest biedny w porównaniu do europejskiego. Niewielka część USA, teren mało zróżnicowany. Ogólnie brat woli wersję europejską Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Wiem, wiem. Czytałem trochę i oglądałem na temat ATS. Biedna mapa, choć chyba powoli dodają. Tak mi się zdaje. Już lepiej znaleźć mody tych ciężarówek i wrzucić do ETSa. :D Quote Link to post Share on other sites
jansobota1980 Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Na battlefielda 4 sie sporo wydało Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Aktualnie znowu katuję M&B: Warband, zakupiłem w końcu Pillars of Eternity. Fantastyczna gra. No i kupiłem dostęp do Glorii Victis. Obiecujący projekt, szczególnie, że już rozwijany od wielu lat. Nadal zamknięta Alpha. Quote Link to post Share on other sites
Ayyon Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Europa Universalis IV + dodatki - łącznie najwięcej mnie kosztowała, już nawet nie liczę :) Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Ja najwięcej wydałem na BF4 miesiąc po premierze, jakieś 150 zł. Zazwyczaj kupuje gry za grosze na g2a.com np. ostatnio zdobyłem Middle-Earth Shadow of Mordor za 15 zł i Saints Row 2 za DWA złote. Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Sumarycznie najwięcej kosztował mnie Payday 2 (DLC!) i seria Mass Effect (również DLC). Nie żałuję, zwłaszcza ME, który po dziś dzień jest moją ulubioną serią gier. Jeżeli chodzi o pojedynczy tytuł bez dodatków, to Silent Hill 3 na PC, niestety już sprzedane. Czekam na okazję ponownego zakupu, ponieważ jest to moja druga ulubiona seria gier ;). Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 O właśnie, mnie na Mass Effect kasy również nie było szkoda. Chociaż na Origin można je kupić czasem w promocji i to w bardzo adekwatnej cenie. ME nie jest absolutnie perfekcyjny, bo ma swoje mankamenty ale bardzo w moim typie bo lubię sci-fi wszelakie. Można przy nim spędzić wiele godzin w singlu a do tego trójka ma bardzo fajny multi, w którym nadal da się spotkać aktywnych graczy. Z niecierpliwością czekam na ME Andromeda. Quote Link to post Share on other sites
karolbiegan Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 GTA 5, zreszta na wszystkie części Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Hotline miami 1/2, GTA (różne części), Battlefield (pc daje radę tylko z 3 :teethh: ), Red Dead Redemption - liczę na kontynuację. Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Z kupowaniem gier mi się nie śpieszy, zwykle czekam aż wyjdzie w wersji ze wszystkimi dodatkami i poprawkami w jakiejś kolekcji klasyki za 20-50 zł. Jedyne wyjątki zrobiłem dla Mass Effect 3 (kupiony parę dni przed pierwszym ukończeniem 2), Thief 4 kupiony przedpremierowo, Fallout New Vegas i Zew Prypeci. Aktualnie na gog.com dla spokoju sumienia skupuję w przecenach za parę zł gry, w które w młodości grałem na piratach. Z ciekawych rzeczy na jakie można tam trafić to Wiedźmin 1 i 2 przeceniony na $2. Quote Link to post Share on other sites
ZłyDuch Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Path of Exile. Free to play, ale tak zajebiste, że nie szkoda mi pieniędzy na czysto kosmetyczne efekty, byleby wesprzeć twórców :). Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 (edited) 1. Jagged Alliance 2 (+Wildfire +1.13) Moja najlepsza gra ever od dema w 1998r. O! Dzięki, że mi przypomniałeś - muszę ogarnąć wersje na siódemkę 64 bitową. https://www.gog.com/...h=jagged&page=1 Przeceny o 50-75% są raz na 2-3 miesiące. Edited June 17, 2016 by sledz Quote Link to post Share on other sites
Zawisza Szary Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Osobiście najwięcej wydałem i najwięcej frajdy przyniosła mi seria Total war. Obejmuje ona prawie wszystkie znaczące okresy historyczne, ma świetną grafikę i genialny tryb - na mapie kampanii jest system turowy, natomiast w bitwach czas rzeczywisty. Ze "strzelanek taktycznych" - Arma z kontynuacjami, Hidden and Dangerous i Operation flashpoint. Quote Link to post Share on other sites
Kazik94 Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Gothic 1, 2 Noc Kruka, 3 i Starcraft 2 Quote Link to post Share on other sites
OjciecMateusz Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Czołem! Z FPS Online: seria Battlefield, Call of duty, Offline: Fallout, Far Cry. Zazwyczaj mam preordery tych tytułów. Quote Link to post Share on other sites
Game007 Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Dzięki, przydało się. Quote Link to post Share on other sites
Glock19 Posted January 2, 2019 Report Share Posted January 2, 2019 Najwięcej wydałem na Warframe, 2 razy po 200 na najdroższą paczkę waluty premium (platyny) co normalnie kosztuje 800 ale wylosowałem promocję -75% w codziennym logowaniu ;-) i do tego około 300 na jakieś inne paczki, czyli razem +/- 700 ziko w ciągu 3 lat? Coś koło tego... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts