StachuM Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 Czesc na taiwanie za 300 zl oplaca sie kupic vintoreza ? tuning odrazu mu zrobie za 300 zl i wiem jaki :) ? Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 Cześć, nikt nie rozumie o co pytasz ;-) Może skup się i użyj umiejętności nabytych w szkole, aby lepiej wyartykułować swoje pytanie i zamierzenia. Dostałem parę raportów na ten post, że jest nieczytelny. Quote Link to post Share on other sites
tomekon Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 (edited) Chyba mu o to chodzi czy warto kupić jedną z tych replik: http://www.taiwangun...?campaign-id=13 http://www.taiwangun...?campaign-id=13 Ja też jestem ciekaw. Edited August 6, 2016 by tomekon Quote Link to post Share on other sites
utalkin Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 nie warto. co z tego że przeceniony z 918 jak na gunfire wisial ponad pół roku tez na przecenie i nikt tego nie kupował. jednym slowem szkoda kasy na cos takiego. zle spasowany, czesci wewnętrzne tez pozostawiają wiele do życzenia oraz magazynki to koszmar. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 nie warto. co z tego że przeceniony z 918 jak na gunfire wisial ponad pół roku tez na przecenie i nikt tego nie kupował. jednym slowem szkoda kasy na cos takiego. zle spasowany, czesci wewnętrzne tez pozostawiają wiele do życzenia oraz magazynki to koszmar. 1. Części wewnętrzne akurat są całkiem spoko, fajny silnik, zębatki, tłok 2. Spasowanie- pewnie zależy od egzemplarza, ja nie narzekałem 3. Magi tylko hicapy, są tacy co lubią mieć sporo kulek pod paluchem. Z resztą, Mendi przerabiał na lowcapy metodą z shellsem. Trzebaby popatrzeć, czy krótki mag od mp5 też się zmieści Quote Link to post Share on other sites
Endranii Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 ad.3 Mag od mp5 wchodzi bo kumpel przerabiał i smigaja aż miło. Quote Link to post Share on other sites
BBombello3 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Ludzie tak narzekają bo nie kosztuje 1900 tylko 600 czy tam 700 więc musi być kupa. Z doświadczenia wiem, że dobrze poskładana replika za 300zł będzie lepsza niż kijowo poskładane wyścigi po 2k. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Dobrze poskładane mp5 galaxy będzie lepsze niż G&P, w którym pan serwisant źle wypodkładkował zębatki? :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
BBombello3 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Galaxy które miałem na serwisie działa pięknie już 3 lata, a mp5 od G&G padło kumplowi po 3 tygodniach, gearbox pękł. Więc wszystko zależy jak kto dba oraz jak się replikę złożyło ( oraz z jakich bebechów ). Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 G&G zawsze pęka przy tuningu Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 G&G zawsze pęka przy tuningu Dziwne... mi jakoś nie pękło, ale skoro masz taką wiedzę to pewnie przeserwisowałeś xxx replik G&G. Quote Link to post Share on other sites
BBombello3 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Moje zdanie jest takie, że każda replika czy to tańsza czy droższa ma prawo się zepsuć ( fakt tańsze częściej ), ale jak się o to zadba i dobrze zrobi to tańsza może strzelać nie gorzej niż droga. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Moje zdanie jest takie, że każda replika czy to tańsza czy droższa ma prawo się zepsuć ( fakt tańsze częściej ), ale jak się o to zadba i dobrze zrobi to tańsza może strzelać nie gorzej niż droga. Po prostu w szkielecie, który dostałeś było więcej metalu niż szczurów. Quote Link to post Share on other sites
TomekBaszta Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Wie ktoś gdzie można kupić magazynki pasujące do replik Koera? LCT chyba nie pasuje ;/ Quote Link to post Share on other sites
Endranii Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Tylko hi-capy a jak nie to przerabianie maga tak by w środku siedział shells badź wkład od krótkiego maga mp5. Quote Link to post Share on other sites
TomekBaszta Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Kolego, masz może informacje w jakim sklepie są one dostępne (hi-cap) ? TG, GF i Cytadela nie posiadają (nie znają też terminów przewidywanych dostaw). Quote Link to post Share on other sites
Kriss88 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Odzywajcie się do magików drukarek 3D Quote Link to post Share on other sites
musicasaweapon Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Osobiście posiadam ową replikę, kupiłem na GF za 500 zł. Nie była aż tak zła na początek (nadal i tak jestem zielony). Dobrze spasowana nic nie trzeszczało, celnością nie grzeszyła. Miałem problem z założeniem PSO od E&L, ABS na kolbie jest strasznie chamski, bardzo łatwo go uszkodził podczas wyciągania, wkładania pinów na miejsca. Żadnego tuningu nie robiłem więc ziemi obiecanej nie oczekiwałem, jednak za te pieniądze można lepsze repliki nabyć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts