maciekSTW Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Witam ostatnio trafilem na taki adapter https://gunfire.pl/product-pol-1152209169-Regulowany-adapter-CO2-na-pojemniki-12g.html I teraz pytanie czy takim adapterem z kapsula Co2 napelnie magazynek przystosowany do GG ? Tzn. wiem ze teoretycznie napelnie... pytanie czy to bedzie dzialac, nie rozwali czegos itd itp. Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Zależy jakie magazynki. Napisz konkretnie co chcesz nabijać. Quote Link to post Share on other sites
maciekSTW Posted June 24, 2017 Author Report Share Posted June 24, 2017 magi WE M4 Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Pomijając, że wystrzelisz 2 kulki xD To chyba, życie Ci nie miłe. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Ciesz się strzelaniem na GG chyba, chcesz wymienić pół repliki. Możesz GG zastąpić propanem albo podłączyć wężem CO2 lub HPA przez reduktor. Przy opcji z wężem możesz sobie zmajstrować magazynek highcap. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 (edited) Te adaptery są stworzone z myślą o granatach i innych takich, które wywalają wszystko co mają, na raz. Nabijając czymś takim magazynek na GG strzelisz góra kilka razy i tylko niepotrzebnie nadwerężysz gnata. Jak chcesz strzelać z CO2, kupuj Mancrafta albo magazynki na CO2. Edited June 24, 2017 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
maciekSTW Posted June 24, 2017 Author Report Share Posted June 24, 2017 o sama m4 sie nie boje bo w srodku wszystko ra-techa, gorzej z trwaloscia magazynkow.... co do propanu to nie wiem czy u mnie gdzies napelnie butle czystym propanem z tego co widzialem to tylko propan-butan a to odpada. co do magow z wezykiem w takiej opacji nie dziala bolt catch :D no i do HP potrzebne jest to cale ustrojstwo, butla, reduktor itd. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Propan lub kup magi na co2 to nie ghk Quote Link to post Share on other sites
I3ongo Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Skoro w środku masz samego ratecha to ja bym się bał - najbliższy do pęknięcia jest w takim razie korpus, chyba że kupiłeś AAC .300 z ratecha. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Propan colemana masz po ok. 40zł za butelkę, z przesyłką. Kupowałem w USA bo najtaniej... Pistolet strzela nieporównywalnie lepiej niż na jakimkolwiek GG. Butle 453g. Pasują do nich popularne adaptery do ładowania magów. Napełnianianie podobno upierdliwe, ale póki co mam 3 takie butle i będę martwić się jak mi jedna zostanie. Quote Link to post Share on other sites
maciekSTW Posted August 12, 2017 Author Report Share Posted August 12, 2017 (edited) a jak sprawa wyglada z propanem.... mam butle turystyczna 1 kg co bede jeszcze potrzebowal ? po za adapterem ? jakas przejsciuwka aby moc przykrecic adapter ? Znacie jakiegos speca ktory moglby dorobic ewentualnie taki adapter ? bo madbull drogawy.... Edited August 12, 2017 by maciekSTW Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts