gregorius7 Posted December 3, 2017 Author Report Share Posted December 3, 2017 (edited) Lista na dziś: Gregorius-Larp Klauss- Larp Alianci: 1. Domin - Larp 2. Cortes - GB/Larp 3. Michał - USA 4. Wish - USA 5. Matt Baker - USA 6. Michelle - USA 7. Mattson - USA 8. Pit - GB 9. Thompson - USA 10. Miapow - USA 11. Mareq GB WH/SS 1. Raposa-Larp 2. Borec-Larp 3. Schwarzman 4. Dziećka 5. Xraypl 6. Ozi Istnieje szansa na dopełnienie strony Niemieckiej dlatego na zgłoszenia czekam jeszcze do 10 grudnia. Edited December 3, 2017 by gregorius7 Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted December 4, 2017 Report Share Posted December 4, 2017 Panowie, mobilizować się :D Quote Link to post Share on other sites
TomekCK Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 Zgłaszam 3 chętnych, najlepiej jako AK :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 Znaczy się Afika Korps? :) Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Ta miejscówka jest dość znana, może rzućcie cywilów po stronie Niemców, to na pewno wpadnie parę osób ze zwykłego asg po cywilu. 2 sprawa. Jak ktoś ma mundur o który wybitnie dba i nie wyobraża sobie, żeby coś się mu stało.. hhm.. niech uważa albo bierze coś innego. Mój przeszedł już 3 pralnie chemiczne i żadna nie wybawiła tłustych, różówych plam po kulkach od farmy, których tam jest wszędzie pełno. Gdzieś się otarłem i mam 2 wielkie tłuste różówe plamy. Ja mam na to z leksza wy... bo ;D, ale wiem, że są osoby, które na tym punkcie są czułe. Jak ktoś chce mogę foty posłać ;D Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 (...) może rzućcie cywilów po stronie Niemców, to na pewno wpadnie parę osób ze zwykłego asg po cywilu. (...) A Ty wpadniesz na grę jeżeli będzie taka opcja? Bo przecież jest frakcja partyzantów AK - w cywilnych ciuchach do wyboru. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Po niemieckiej stronie są braki. Pewnie mozna by wrzucić cywili w roli np. naukowców czy jakiejś tajnej formacji pracującej po cywilu. Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Mogą być robotnicy z organizacji Todt. Wystarczy kombinezon roboczy, czapka z daszkiem lub beret. Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Ja jestem po stronie USa Tak jest frakcja cywilów, ale mi chodzi o przeniesienie jej/zrobienie nowej po stronie Niemieckiej, żeby się siły zrównały Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 (edited) A to pardonsik, nie dostrzegłem na liście. :icon_wink: Ale co do Volkssturmu to chyba będzie ciężko - skoro to jakiś tajny niemiecki eksperyment to dopuszczenie cywilów do najgłębiej skrywanych tajemnic SS-Spezial Projekt Abteilung mogłoby nie być dobrze widziane w RSHA. :icon_wink: Grzesiowi mówiłem, że w razie W może mnie przerzucić na ciemną stronę mocy. Swoją drogą można się bawić jak powiedział Cortes: Edited December 11, 2017 by Domin007 Quote Link to post Share on other sites
TomekCK Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Znaczy się Afika Korps? :icon_smile: Operacja zimowe mundury dla Afrika Korps ? ;) Jeśli zajdzie taka potrzeba spokojnie możemy przyjechać jako Volkssturm :) Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Gregor krótka piłka z Twojej strony. Jest ta gra czy nie? Bo nie wiem jaką stylowke szykować ;) Quote Link to post Share on other sites
gregorius7 Posted December 12, 2017 Author Report Share Posted December 12, 2017 Reasumując. Minimum uczestników powinno udać się osiągnąć i zrobić Eksperyment. Z powodu małej obsady strony niemieckiej konieczna jest korekta i utworzenie Szturmu ludowego - Volkssturm, w miejsce AK. a5d4f1 i TomekCK jest to propozycja nie do odrzucenia dla was, możecie też sie stylizować na pracowników kompleksu, wystarczy kombinezon i furażerka po kosztach. Przypominam o konieczności zgłoszenia meilowego !!! - micju34 i TomekCK. W sobotę 16 zamykam listę i zapada ostateczna decyzja. Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted December 13, 2017 Report Share Posted December 13, 2017 Z powodu małej obsady strony niemieckiej konieczna jest korekta i utworzenie Szturmu ludowego - Volkssturm, w miejsce AK. a5d4f1 i TomekCK jest to propozycja nie do odrzucenia dla was, możecie też sie stylizować na pracowników kompleksu, wystarczy kombinezon i furażerka po kosztach. Od pierwszego maila już się na to nastawiam, także nie ma najmniejszego problemu ;) Volkssturm może być wystylizowany cywilnie, czy czymś się wyróżniali? Co do rozgrywki, to pomimo poligonu, jej większa część odbędzie się w bunkrach, tak? Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted December 13, 2017 Report Share Posted December 13, 2017 Niestety nie mogę już edytować... Kwestia Volkssturm już jasna, ale mam pytanie czy ktoś będzie miał Enfielda i/ lub Kar98? Z chęcią ściągnąłbym parę wymiarów i rozwiązań ;) Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted December 13, 2017 Report Share Posted December 13, 2017 Ja emaila posłałem, bo jestem na liście ;D Quote Link to post Share on other sites
TomekCK Posted December 13, 2017 Report Share Posted December 13, 2017 Zgłoszenie mailowe poszło. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted December 13, 2017 Report Share Posted December 13, 2017 Mogę wziąć mojego Lee Enfielda do obmacania. ;) Quote Link to post Share on other sites
gregorius7 Posted December 13, 2017 Author Report Share Posted December 13, 2017 Korekty zrobione. Quote Link to post Share on other sites
gregorius7 Posted December 13, 2017 Author Report Share Posted December 13, 2017 Przewidziane 3 scenariusze z tego dwa w bunkrze. Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 Mogę wziąć mojego Lee Enfielda do obmacania. :icon_wink: Byłbym wdzięczny :) Quote Link to post Share on other sites
gregorius7 Posted December 17, 2017 Author Report Share Posted December 17, 2017 Oficjalnie informuje że Eksperyment odbędzie się w zaplanowanym terminie. Informacje dotyczące wpisowego prześlę na maila lub priv. Pozostałe szczegóły wkrótce. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Oficjalnie informuje że Eksperyment odbędzie się w zaplanowanym terminie. (...) Pierwsza dobra wiadomość w tym tygodniu. ;) Widzisz - przypada Ci chałwa ogra imprezy otwierającej sezon 2018. Quote Link to post Share on other sites
pete_asg Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 (edited) Pierwsza dobra wiadomość w tym tygodniu. :icon_wink: Widzisz - przypada Ci chałwa ogra imprezy otwierającej sezon 2018. A Ogry lubieją chałwę ? ;-) Edited December 18, 2017 by pete_asg Quote Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Impreza rodzi się w bólach... to chyba dobry znak, że będzie bardzo udana :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts