PeePee Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Taka luźna uwaga: Panowie w sklepie mają bardzo ciekawe godziny pracy 8) To chyba powinno cieszyć że przyładają sie do roboty nie? :D Quote Link to post Share on other sites
skunks Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Witam Zakupiłem tam niedawno kamizelke taktyczną. Towar jak należy, miła obsługa (nie mogłem odebrać e-maila to zadzwonili do mnie), wszystko wprost idealnie. Na wszystkie moje pytania odpowiedali bardzo szybko. A teraz mają baaaaaardzo ciekawą i tanią oferte replik :D pzdr Skunks Quote Link to post Share on other sites
wojas4031 Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Rowniez polecam ten sklep. Kontakt telefoniczny byl bardzo mily, wysylka nastapila zaraz po moim telefonie. Mozna liczyc na wiele cennych porad itp. Ceny sa nieskie w porownaniu z innymi sklepami. Zauwazylem, ze staraja sie miec produkty tansze o kilka zl niz na mg. Podsumowujac: po zakupach w mg i fa ten skep zrobil na mnie lepsze wrazenie. Quote Link to post Share on other sites
polch Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Rewelacyjny kontakt mailowy. Fachowe i "przyjazne" dla portfela porady przy doborze części, no i towar zamówiony telefonicznie wczoraj o godzinie dwónastej już dzisiaj jest u mnie. Szczerze polecam! Quote Link to post Share on other sites
tomow Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 sklep jest rewelacyjny!!! kupiłem u nich M15A4 Rifle CA w bardzo dobrej cenie, w wersji tuningowanej do 415fps i jestem bardzo zadowolony :) mimo małych problemów natury technicznej (które zostały przez chłopaków rozwiązane w mgnieniu oka) wszystko odbyło szybko i sprawnie sprzedawcy potrafią doradzic w każdej kwestii, wybiorą dla każdego najkorzystniejsze rozwiązanie,podejscie do klienta - super!! pozatym widać że to maniacy ASG i obługują klientów tak jak sami chcieliby być obsłużeni :D POLECAM KAŻDEMU!!!!!!!!! i pozdrawiam załogę ASG shopu :D Quote Link to post Share on other sites
naytec Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Polecam :-) Sklep zrobil na mnie bardzo dobre wrażenie. Szybka wysyłka i dobre pakowanie to raczej standard, więc nie będę się na ten temat rozpisywał. Na wysyłane przed zakupem maile bardzo szybko otrzymywałem rzeczowe odpowiedzi (a pytania ciężkie ;), w końcu pierwszy aeg). Po dokonaniu zamówienia - telefon ze sklepu, krótka miła rozmowa, wyjaśnienie kilku kwestii i wysyłka sprzętu. Panowie (i pani(e) ;)) z ASG Shop dbają o klientelę i znają się na rzeczy. Pewnie jeszcze nieraz będę w tym sklepie robił zakupy :-). Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 duży plus dla sklepu- zwracam tylko uwagę na "piętrowe" pakowanie-ta paczka przetrwałaby bombę atomową a nie tylką naszą pocztę, plus miłe gadgety - kalendarzyki, zakładki blabla polecam! Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 -ta paczka przetrwałaby bombę atomową a nie tylką naszą pocztę A jednak, do mnie doszła paczka tez bardzo pancerna, niestety towar w środku ulegl uszkodzeniu. Działa więc został u mnie ale obsługa sama zaproponowała wymianę. Nie było to uszkodzenie które dyskwalifikowało z uzytku. Terminowość i obsługa na bardzo wysokim poziomie. Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 a jednak poczta górą :twisted: biorąc pod uwagę, ze jeszcze mogli zgubić to miałeś Wilku szczęście :lol: Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
eston Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 BArdzo polecam sklep: Bardzo miła i kompetentna obsługa. Swietny kontakt mailowy i telefoniczny. Podobnie jak tomow kupiłem u nich rifle z 415 fps - w bardzo konkurencyjnej cenie. Ogólni duuuuuży plus dla sklepu :lol: Quote Link to post Share on other sites
zibid Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 W zasadzie nie powinienem ale zdradzę... Niedługo w asgshop'ie będzie dostępny MP7 :P Quote Link to post Share on other sites
anek Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 gigantyczny + dla sklepu zamowione w w niedziele dzisiaj czyli wtorek doreczone POLECAM=] Quote Link to post Share on other sites
Salieri Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Wielki + dla sklepu. Przyjacielska obsługa, bardzo dobry kontakt, zamówiłem we wtorek wieczorem, dzisiaj (czwartek) o 13 paczka doszła. Była drobna pomyłka z kwotą za przesyłkę, ale różnica została przelana mi na konto. Wiec wszystko jak na razie w 100% ok! POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
Q-Yon Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Obsługa sklepu faktycznie jest świetna - szybko odpowiadają na maile, a gdy miałem małe wątpliwości co do zamówienia, od razu skontaktowali się ze mną i wszystko wyjaśnili... ceny też są tam bardzo konkurencyjne, więc polecam z czystym sumieniem. Quote Link to post Share on other sites
piachu Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 I love this shop ;) Szybkie odpowiedzi nawet na najglupsze pytania, paczka zamowiona w poniedzialek w domku byla w srode, pancerne opakowanie... wieeeeelki + dla sklepu! Bede robic zakupy TYLKO tam! :) Quote Link to post Share on other sites
żylet Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Witajcie No to kilka groszy z mojej strony :wink: Zdecydowałem się na tuning mojego siga552, a jako że został zakupiony w MG tam też się udał. Po dwóch tygodniach leżenia w serwisie MG ( przez ten czas nawet do niego nie zajrzeli !!)kilku telefonach mailach i "miłych słowach" (mimo że napisali że czekają, kiedy pytałem o wysyłkę i zaraz się nim zajmą jak przyjdzie) poprosiłem o odesłanie i dorzucenie części które u nich zamówiłem. Trzeba przyznać że to im wyszło bo po "krytycznej" rozmowie ze sprzedawcą sprzęt powrócił w 2 dni ... A teraz do celu.... Przedzwoniłem do ASG Shop-u i umówiłem się na wykonanie usługi tuningu u Nich. I tu pierwsze zdziwienie - pomimo że przyniosłem części ze sobą, zapłaciłem połowę ceny, jaką liczył sobie za taką usługę serwis MG(na ich częściach !!!) Usługa tuningu została wykonana w zakresie o jaki prosiłem, w tym wymiana części ,smarowanie, pomiar fps przed i po modernizacji i dostałem wszystkie fabryczne części w pudełkach. Dodatkowo sprzęt był gotowy przed terminem odbioru, który ustaliliśmy, o czym zostałem poinformowany. Ogólnie - profesjonalizm w pełym zakresie. Jeszcze raz wielkie dzięki :) Pozdrawiam żylet Quote Link to post Share on other sites
Kinko Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Kase wpłaciłem w poniedziałek, doszła do nich we wtorek, od razu wysłali paczkę no i już dziś przyszła paczuszka (środa) :) Duży + Polecam Quote Link to post Share on other sites
MichelCat Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Zamówiłem replikę, dodatkowo dokupiłem części (prelufa, gumka guardera). Zalewałem ich pytaniami. Dużo można pisać ale z tak profesjonalnym i znakomitym sklepem z taką obsługą w dziedzinie ASG jeszcze się nie spotkałem (w dziedzinie oporządzenia podobne wrażenie zrobił na mnie specshop). Ogromny plus za obsługę, za rzetelność, za szybkość, za ceny!!! Idealny wzór sklepu nie tylko ASG, jak by każdy sklep tak działał jak oni, to nigdy nie byłoby żadnych niezadowolonych nawet wśród najbardziej upierdliwych i wymagających klientów. Polecam, to rewolucyjny sklep! Quote Link to post Share on other sites
alias Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Czyli nie zawiode sie jesli zamowie u nich berettke M9 ksc i cos bedzie nie tak(w sensie ze mozna odeslac naprawa itp.)? :F Quote Link to post Share on other sites
Kinko Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Czyli nie zawiode sie jesli zamowie u nich berettke M9 ksc i cos bedzie nie tak(w sensie ze mozna odeslac naprawa itp.)? :F Napewno nie, to jest naprawde porządny sklep. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 POLECAM kupiłem ładowarkę mikroprocesorową i wszystko narazie jest ok! :) Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Doszła do mnie dziś paczuszka z berettka i kilkoma innymi szpajgałami- wszystko w jak najlepszym pożądku. Bardzo miła obsługa (w odrównieniu od niektórych z konkurencji...) i bardzo dobry kontakt. Oby tak dalej!!! + Quote Link to post Share on other sites
aZahiel Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Skoro wszyscy chwala to ja tez :D wielki + po prostu super. Oddalem m4 do serwisu we wtorek, w srode dostalem telefon ze moge juz go odebrac, odebralem w czwartek. Bardzo szybko i fajna obsluga POLECAM Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Moja pierwsza przygoda z Asgshopem jeszcze trwa... ale od początku. SLR 105 z pgreadem - miło, że robią takie rzeczy i wiadomo co wkładają do środka. . Dzwonię i pytam się czy się wyrobią tak, żeby AEG był u mnie do piątku. Sami się domyślili, że chodzi o wyjazd do Nysy i zaproponowali, że przywiozą mi SLR-a na manewry - bo też będą. Zaoszcżędziłem na przesyłce :) Elementy stockowe dostałem w pudełku z repliką Niestety, po kilkunastu minutach manewrów, w tłoku został wyrwany pierwszy ząb - nie znam się na tym, nie wiem dlaczego - podobno za mocna bateria - ale od ręki wymienili na nowy i zaproponowali inna baterię (szli już - w pełnym oporządzeniu - się strzelać - ale zawrócili i mi pomogli) :) Potem im jeszcze zawracałem głowę z zacięciami (a to już wina moich średniej jakości kulek - za dobra lufę sobie wybralem) - byli cierpliwi i pomocni :) Po powrocie do domu dostalem maila z informacją, że są mi winni 40 zł - bo ta nowa bateria jest tańsza i czy wszystko ok. Ponieważ znowu coś nie gra za tłokiem, zaproponowali żebym go odeslał to sprawdzą co się dzieje. Ponieważ bardzo mi odpowiada takie podejście do klienta, to przy okazji znowu u nich kupuję następne elementy do upgreadu. Nawet nie chcę mysleć :roll: jak by wyglądała podobna sytuacja w .... sami wiecie którym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Willard Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Niedlugo beda musieli wypuscic uslgue "twoj serwisant na polu walki". Jak z ich SLRem bylem pierwszy raz w polu to bateria klekla (w 3minuty mialem zastepcza od nich), potem mag niedomagal - w 3min rozbiorka i przesmarowanie... na polu walki rzecz jasna. Koszt zerowy - poczucie zadowolonego klienta bezcenne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts