Domin007 Posted May 11, 2018 Report Share Posted May 11, 2018 Come on! Liczyłem na siódemkę! ;) Quote Link to post Share on other sites
wish Posted May 11, 2018 Author Report Share Posted May 11, 2018 Mówisz i masz Oś: 1. Ashigara 2. XrayPL 3. Dziećka Alianci: 1. Wish 2. Matt 3. Cortes 4. Kolba 5. PIT 6. Vlad 007. Domin 8. Miapow Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted May 11, 2018 Report Share Posted May 11, 2018 A danke! Jak mówiłem, nie wiem czy będę na 100%, ale nawet jakby mnie nie było to i tak polecam ta imprezę. ;) Quote Link to post Share on other sites
wish Posted May 11, 2018 Author Report Share Posted May 11, 2018 Siły alianckie się rozrastają w niesamowitym tempie, kolejny na liście. Na razie układ siły 1/3. Oś: 1. Ashigara 2. XrayPL 3. Dziećka Alianci: 1. Wish 2. Matt 3. Cortes 4. Kolba 5. PIT 6. Vlad 007. Domin 8. Miapow 9. Sikor Quote Link to post Share on other sites
wish Posted May 23, 2018 Author Report Share Posted May 23, 2018 Coś na razie wpłaty nie spływają. Ale kilka zgłoszeń przyszło. Mam nadzieję, że ludzie nie zapomnieli o grze. Pamiętajcie im wcześniej będzie kworum tym szybciej potwierdzimy imprezę i tym szybciej będziemy mogli myśleć nad dodatkowymi smaczkami. Także kto jeszcze nie jest pewny niech się decyduje. Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted May 23, 2018 Report Share Posted May 23, 2018 E tam, nie zapomnieli. Na "Orła" zapisujemy się na "styk", a gdzie tam deadline na 30.06. :) Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted May 23, 2018 Report Share Posted May 23, 2018 Ja będę ale oficjalny zapis i wpłata będzie na Matki Boskiej Pieniężnej. Quote Link to post Share on other sites
wish Posted June 18, 2018 Author Report Share Posted June 18, 2018 No panowie dość pierdzielenia robota czeka. Jak mówiłem do końca czerwca musimy klepnąć teren. Zostały nie całe 2 tygodnie i 18 wakatów. Oczywiście po podanym terminie będą możliwe dalsze zapisy. Ale jeśli do tego czasu nie będzie 30 chętnych, gra się nie odbędzie. Wzywam tu przede wszystkim stronę niemiecko- włoską. W zeszłym roku było ponad 20 osób. Liczę, że w tym będzie więcej. Aliantów mamy już 9 ale wiem, że lada dzień spłyną kolejne zgłoszenia. Quote Link to post Share on other sites
wish Posted June 20, 2018 Author Report Share Posted June 20, 2018 No, wystarczyło trochę pogadać i pojawiły się kolejne zgłoszenia i wpłaty. Mam nadzieję, że to nie koniec na ten tydzień. 1. Ashigara2. XrayPL3. Dziećka 4. Czarne Buty Alianci: 1. Wish2. Matt3. Cortes4. Kolba5. PIT6. Vlad007. Domin8. Miapow9. Sikor 10. Camper 11. Mati 12, Kuken 13. Paweł Jak widać, przewaga aliantów znaczna, mobilizować kogo się da. Wszystko idzie ku dobremu więc chyba powoli czas wybrać się w teren i jeszcze raz zastanowić się nad założeniami scenariusza, żebyście się nie nudzili :) Quote Link to post Share on other sites
kboj Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 ZK przyjedzie na pewno, w sile minimum 5 osób, a być może nawet 8 ( wszystko do Osi) . Wpłaty będą niestety w następnym tygodniu. Quote Link to post Share on other sites
c4mper Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Tak mi się widzi, że można dokonać "rezerwacji lotniczych" :) ... i bardzo się z tego powodu cieszymy, desant nadchodzi :)... Quote Link to post Share on other sites
wish Posted June 21, 2018 Author Report Share Posted June 21, 2018 No i mamy kolejnego chętnego: 1. Ashigara 2. XrayPL 3. Dziećka 4. Czarne Buty Alianci: 1. Wish 2. Matt 3. Cortes 4. Kolba 5. PIT 6. Vlad 007. Domin 8. Miapow 9. Sikor 10. Camper 11. Mati 12, Kuken 13. Paweł 14. Mareq Jest już 18 śmiałków, do pełni szczęścia brakuje 12, mam tyle deklaracji, tylko brakuje wpłat. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Warto. Warto. Zdecydowanie warto przyjechać do Poznania na kolejną już edycję "Operacji Husky". - Bogusław Wołoszański "Operacja Husky vol. 1" była mocniejsza niż "Dunkierka" Nolana i bardziej krwawa niż "Kill Bill" Tarantino. Znakomita akcja. - Wiesław Kot Przyjedźcie na Sycylię, zanim Sycylia przyjedzie do was. I nie mówię tu o mafii. - Patryk Vega Szanowne Koleżeństwo, czy mając takie rekomendacje można odpuścić planowaną przez Wisha i spółkę grę? Jednak jak powszechnie wiadomo z pustego to i Salomon nie naleje, więc poszukajcie oszczędności (np na jedzeniu. Ja nie jem i żyję) i opłaćcie wpisowe. Znacznie to ułatwia proces organizacji gry i oszczędza organizatorom nerwów. A spokojny i nie zdenerwowany org to gwarancja dobrej gry. Amen! Quote Link to post Share on other sites
wish Posted June 21, 2018 Author Report Share Posted June 21, 2018 (edited) Dominiku, dziękuję za reklamę, przynosi rezultaty. Zgłaszają się niemcy na razie jeden, ale zawsze coś 1. Ashigara 2. XrayPL 3. Dziećka 4. Czarne Buty 5. Cress Alianci: 1. Wish 2. Matt 3. Cortes 4. Kolba 5. PIT 6. Vlad 007. Domin 8. Miapow 9. Sikor 10. Camper 11. Mati 12, Kuken 13. Paweł 14. Mareq Możemy zacząć odliczanie -11, mam nadzieję że do końca przyszłego tygodnia wyjdziemy na "+" :D Edited June 21, 2018 by wish Quote Link to post Share on other sites
cressco Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Cześć wszystkim, Jeśli do Aliantów ponownie dołączy Kapitan Ameryka to na pierwszy rzut oka ... rozkład sił wdaje się wyrównany ;-))) Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 (edited) Macie jakieś wunderwaffe, żeby kolega Janik znowu musiał wdziewać te fatałaszki? :) Mimo wszystko przydałaby się jakaś mobilizacja po stronie osi, bo jak nie to za przeciwnika będziemy mieli grzybiarzy :) . Edited June 21, 2018 by mareq Quote Link to post Share on other sites
Vlad Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 (edited) Coś Wish musisz wymyślić dla Niemców, bo chyba boją się przegrać . ;) Hmm już wiem Pizzeria i pizza na wynos kto ją zdobędzie ;) Edited June 21, 2018 by Vlad Quote Link to post Share on other sites
wish Posted June 21, 2018 Author Report Share Posted June 21, 2018 Bardzo proszę o nie spamowanie w wątku, na to przyjdzie czas po imprezie. Na razie zachęcajmy znajomych, żeby się zgłaszali. Z deklaracji, które zebrałem powinniśmy spokojnie zamknąć listę obowiązkową a nawet powinno być kilku graczy więcej niż potrzebne minimum. Jakoś tak ułożymy scenariusz/respy, żeby dało się grać. A w razie co "kapian sFastyka" wskoczy do gry w swoim latającym Tygrysie i zarzuci bombami pozycje alianckie. No i nowa osoba na liście OŚ: 1. Ashigara 2. XrayPL 3. Dziećka 4. Czarne Buty 5. Cress Alianci: 1. Wish 2. Matt 3. Cortes 4. Kolba 5. PIT 6. Vlad 007. Domin 8. Miapow 9. Sikor 10. Camper 11. Mati 12, Kuken 13. Paweł 14. Mareq 15. Wade Już tylko -10, temperatura rośnie :) Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Wiesz... to nie spamowanie tylko pozycjonowanie, żeby temat był wysoko. Łatwiej przypomnieć tym, którzy sobie zapomnieli o nim :) . Quote Link to post Share on other sites
cressco Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Może pomysł zupełnie nietrafiony, ale … czy próbowaliście „dogadać” się np. z Nestofem, żeby informowali w swoim newsletterze o takich imprezach? W końcu im tez powinno zależeć na rozwoju ASH. Quote Link to post Share on other sites
wish Posted June 22, 2018 Author Report Share Posted June 22, 2018 Strona niemiecka zaczyna się umacniać, powoli bo powoli, ale zawsze. Do września uzbierają komplet ;) OŚ: 1. Ashigara 2. XrayPL 3. Dziećka 4. Czarne Buty 5. Cress 6. Sturmpionier Oberschutze Ryba (Trójmiasto wraca do gry, PIT wybacz, że tak pisze, ale Twoja obecność na ASH to w zasadzie standard) Alianci: 1. Wish 2. Matt 3. Cortes 4. Kolba 5. PIT 6. Vlad 007. Domin 8. Miapow 9. Sikor 10. Camper 11. Mati 12, Kuken 13. Paweł 14. Mareq 15. Wade Quote Link to post Share on other sites
SikorPL Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 21 godzin temu, cressco napisał: Może pomysł zupełnie nietrafiony, ale … czy próbowaliście „dogadać” się np. z Nestofem, żeby informowali w swoim newsletterze o takich imprezach? W końcu im tez powinno zależeć na rozwoju ASH. To pewnie temat do wątku "Problemy ASH" (czy jakoś tak) ale faktycznie mini-sponsoring Paragraf22/Nestoff/Rekonstrukcja działałby korzystnie w obie strony. Quote Link to post Share on other sites
wish Posted June 22, 2018 Author Report Share Posted June 22, 2018 Jeśli komuś się chce i ma ochotę może próbować uderzać do ww.sklepów. Ja temat odpuszczam. Wolę skupić się na tym jak Wam uprzykrzyć życie podczas strzelania. Pojawiają się nowe pomysły. Przy czym jeden z nich chyba jeszcze w ASH nie był wykorzystany :), ale mogę się mylić. A tak poza tym to cieplej, cieplej już tylko -8 na osi. OŚ: 1. Ashigara 2. XrayPL 3. Dziećka 4. Czarne Buty 5. Cress 6. Ryba 7. Wochu Alianci: 1. Wish 2. Matt 3. Cortes 4. Kolba 5. PIT 6. Vlad 007. Domin 8. Miapow 9. Sikor 10. Camper 11. Mati 12, Kuken 13. Paweł 14. Mareq 15. Wade Quote Link to post Share on other sites
wish Posted June 25, 2018 Author Report Share Posted June 25, 2018 Hej, do terminu rezerwacji co raz mniej czasu. A zapisów przez weekend nie przybyło. Brakuje jeszcze 8 ludzi by zamknąć listę. W zeszłym roku było ponad 40 osób. W tym mam nadzieję, że będzie podobnie, tylko nie damy rady ruszyć jeśli do końca tygodnia nie dostanę jeszcze 8 wpłat. Panowie, proszę się mobilizować, chyba nie chcemy, żeby dobra impreza przeleciała nam koło nosa. W ostatni weekend byliśmy z kilkoma osobami (XRay, Sikor i nowy kolega Grzegorz) w terenie i wszyscy stwierdziliśmy, że będzie co robić. Krzaki, powalone drzewa, wąwozy, pagórki, słowem to co lubimy najbardziej. Będzie ciekawie. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 33 minuty temu, wish napisał: (...) Krzaki, powalone drzewa, wąwozy, pagórki, słowem to co lubimy najbardziej. Chyba Ty. Ja tam lubię czyste, ciepły, wygodny sztab, w ostateczności czyste pole ostrzału i dużo miejsca do szybkich manewrów. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts