Vender Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Mam wersję na CO2. Na jednej kapsule wystrzelę niecałe 2 magazynki (nie wiem czy to dobry czy zły wynik). Blow Back jak ktoś wspomniał wcześniej to poezja, sam dźwięk zamka jak i "kopnięcie" - miodzio :D Magazynek - mi tam ten "zadek" nie wadzi ale komuś może się nie podobać. Ogólnie zobaczę jak sprawa będzie wyglądać po strzelance. Quote Link to post Share on other sites
Jarhead903 Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Witam, Odświeżam trochę temat, ale po co pisać nowe ;) . Poleciał mi chyba "ząbek" na cylindrze Kp-07 i takie pytanie, czy da się gdzieś w ogóle kupić cylinder do colta kjw ? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Colta kjw nie mam pod ręką, ale ten od guardera powinien pasować. 10x taniej jest wypust elementa. Quote Link to post Share on other sites
Jarhead903 Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 (edited) Pisałem, do któregoś ze sklepów i podobno guarder nie pasuje Edited December 5, 2017 by Jarhead903 Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Spytaj się lesia, ale tak jak sprzedawał TEN cylinder: http://wmasg.pl/pl/consignment/show/707743 to pisał, że pasuje do TM/KJW Sporo elementów z KJW zamieniałem z army. Pomijając drobne różnice to, po prostu KJW były wzmocnione (przez możliwość użycia CO2). Quote Link to post Share on other sites
Jarhead903 Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Dzięki wielkie Quote Link to post Share on other sites
Halama Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Piszesz do TG i kupujesz za 15 zl. 2 razy to robiłem. Bo na co2 latem rozwala cylinder. Dlatego jak jest powyżej 10 stopni używam gg Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted February 2, 2018 Report Share Posted February 2, 2018 Witam! Co może być z zaworem nie tak, że gaz nie chce wpłynąć? Wlatuje trochę oparów. Na innych magazynkach wszystko jest dobrze. Quote Link to post Share on other sites
mocnyandrzej1 Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Witam! Jestem nowym użytkownikiem tego forum, nie(stety) sytuacja z tytułową repliką zmusiła mnie do rejestracji na forum. Podobnie jak koledze wyżej, w ciągu 2 tygodni od zamówienia, w wersji na CO2, przy strzelaniu pękł cylinder. Na wcgshop jest niedostępny, ten od guardera ponoć nie pasuje, a od TG nie dostałem jeszcze odpowiedzi. Czy wiecie może, które cylindry/tłoki pasują i są dostępne? Mam też drugie pytanie - czy posiadając replikę na CO2, przy zakupie magazynka na GG będę mógł strzelać używając GG? "Odciąży" to mechanizmy wewnętrzne repliki? Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 (edited) Co do drugiego pytania - Jeżeli mag na GG technicznie jest rozwiązany tak samo jak ten na CO2 - "wyjścia"/dysze gazu plus w tym samym miejscu zawór ze "zbijakiem" to nie powinno być problemu. Edited May 31, 2018 by thor_ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts