Tasiu Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Dobra, M6 skręcony, ale nie chce strzelać, nie podaje kulek :/ O co chodzi? Quote Link to post Share on other sites
oski Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Rozkręć , sprawdź dokładnie czy wszystkie śrubki i części są na miejscu czy dobrze wszystko poskładałeś, sprawdź hopa , czy nie jest brudny. Quote Link to post Share on other sites
Yautja Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Albo przesmaruj magi jeżeli nic nie pomaga... Quote Link to post Share on other sites
Tasiu Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Ludzie pierwszy raz rozkładałem replikę i nie wiem czy wszystko jest OK, na moje oko tak, ale... Jak wsadziłem ręcznie kulkę (bo mag nie podaje kulek i lufa sie przesuwa :/) przed HU i załadowałem to... zasięg spadł o 20m, idzie tak jak przy wyłączonym hop upie. Ratunku :( Quote Link to post Share on other sites
oski Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Lufa sie przesówa ?? Na bank źle złożyłeś ..... , poszukaj na youtube.com filmików z M6 , koles tam na jednym filmiku pokazywał jak rozkładac i złożyć m6 .... Quote Link to post Share on other sites
Tasiu Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Dobry pomysł z tym youtube, teraz nie brakuje mi ani jednej śrubki ;P Ale ciągle hop siup nie działa :/ Tzn. działa, ale tak jakby był "wyłączony", i nie słychać "klik-klik" przy przestawianiu :/ Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Major.8 Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Też posiadam replikę Black Eagle M6 i jestem z niej zadowolony. To znaczy nie do końca zadowolony ... Fakt faktem jak na 260zł to jest bardzo dobrą repliką ale przeszkadza mi to, że po strzale już każdy wie gdzie się schowałem ... Nie wiem czy da się ją czymkolwiek wyciszyć. Próbował ktoś coś przy niej majstrować jeżeli chodzi o jej wyciszenie ? Quote Link to post Share on other sites
militarius5 Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Smar grafitowy na sprężynę ale nie ma się jak dostać do tej sprężyny :) Quote Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Smar grafitowy na sprężynę ale nie ma się jak dostać do tej sprężyny :) Wystarczy wyjąć cały cylinder :) Zobaczysz spręzynę tam napewno ;] Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Witam Zakupiłem niedawno na allegro replikę Mosina, właśnie na bazie M6 i mam problem. Wlaściciel polecił mi wymianę gumki na BAXa, czytając opisy replik troche sie zastanawiam czemu takowej nie ma od razu, ale to mało ważne ;) W każdym razie problem leży w regulacji Hopka, gdyż kulkami 0,23 moje M6 pluje na odległośc nie większą niż 15 metrów. Regulacja znajduje się z przodu repliki, jest to taki kwadratowy dzyndzelek wystający z body ? Quote Link to post Share on other sites
Glocker1 Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Witam przepraszam ze pytam ale nie doczytalem. Ktos zmienial w tym karabinie sprężyne moze ? Czytalem ze podobno mozna przez dziure czy cos... w kazdym badz razie prosze o odp. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts