Giersu Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Hmm, wydawało mi się że już raz ten wątek zakładałem... Enyłej, chciałem się pochwalić nową stroną RBB. Tym razem dzieło nie jest moje, lecz Kate (znajdziecie jej profil w dziale members/członkowie na stronie). Zapraszam do podziwiania :o) Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Nowa strona i nowa jakość. Pogratulować nowej utalentowanej Webmasterki i jej dziełą w wersji Mark VIII. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 RBB sa spoko, macie znaczek jakosci W jak wozny, oficjalnie, dokumenty wysle poczta. A Padre to z roku na rok coraz mlodszy! Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ładna strona pod wzdlędem wizualnym i czytelności. Dobrze ze w Polsce są tego typu ekipy :) Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Giersu Posted May 19, 2006 Author Report Share Posted May 19, 2006 "Horrors of war" to nowa seria krótkich form filmowych autorstwa Royal Blood Berets. Ma to być cykl nastrojowych miniatur obrazujących dramat żołnierzy na polu walki. Zapraszam do obejrzenia pierwszej części cyklu - THE TRENCH. Quote Link to post Share on other sites
GOT_Veto Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 RBB Giersu>> Bardzo dobrze przedstawiliście dramat pola walki w czasie ciężkiego ostrzału altyleryjskiego ;) Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki :) Quote Link to post Share on other sites
zia Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 i koniec zmuszający do przemyślen na temat wojny i jej bezsensu.. :cry: Quote Link to post Share on other sites
Miedza Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Było baaardzo dramatycznie.... Raz się rozpłakałem. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Do każdej roli obsadzeni sami specjaliści... ;> Quote Link to post Share on other sites
wiciak Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Nic odkrywczego nie wniosę. Bardzo ładna i czytelna stronka.Bez żadnych udziwnień,dopracowana...aż chce się ogladać. Quote Link to post Share on other sites
Smokey Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Kolejny kawałek powinien być o herbacie:) Ten horror kiedy nie można spokojnie wyjąć paputka podczas oblężenia, a wróg nie rozumie powagi sytuacji. Wojna jest okropna. Quote Link to post Share on other sites
Bullzeye Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 hmm, ja mam że " nie można wyświetlić strony " szkoda, bo filmu też ściągnąć nie mogę :| Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 stronka juz chodzi... pewnie byly jakies klopoty z serwerem. Quote Link to post Share on other sites
Giersu Posted June 17, 2006 Author Report Share Posted June 17, 2006 Zapraszamy na kolejną część cyklu "Horrors of war". Film nosi tytuł "Ultimate Price" i opowiada krótką historię żołnierza i najcenniejszej ofiary, jaką przyszło mu złożyć na polu walki. Zapraszamy - ULTIMATE PRICE. Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Jesteście boscy :)) Oskar dla Padre <cmok> Pozdrawiam całą ekipę RBB, Cappuccio Quote Link to post Share on other sites
Smokey Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Bardzo dobre! Keep going! Rozwalił mnie kawałek z połamanym karabinem. Quote Link to post Share on other sites
Giersu Posted February 18, 2008 Author Report Share Posted February 18, 2008 RBB znów wraca na ekrany. Zapraszamy do obejrzenia 3 części "Horrors of war", zatytułowanej "Duty Calls". Jest to miniatura (autorstwa naszej Kate) opowiadająca o dzielnych ludziach, nie wahających się poświęcić wszystkiego dla spraw, które są najważniejsze... Zapraszamy na YouTube, lub do ściągnięcia z naszej strony. Miłego oglądania! Quote Link to post Share on other sites
Wojtass Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Genialne. :mrgreen: Świetny scenariusz. :D Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 ... a Padre w domu ma inaczej czapkę ubraną, a inaczej jak wychodzi... ;) Quote Link to post Share on other sites
Yarpen Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 RBB - Rybacy Błotnistych Bajor :twisted: Fajnie się ogląda. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 a Padre w domu ma inaczej czapkę ubraną, a inaczej jak wychodziTo jeszcze nic. W domu ma MultiCama i na nim kamizelkę, a na zewnątrz ma pod kamizelką kurtkę DPM ;) Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Z przyjemnością dołączam się do niekończącej się listy postów pochwalnych. Nie wiem co jeszcze można dodać, TO jest po prostu dobre. Quote Link to post Share on other sites
lup Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Dla mnie Miedza "mistrz drugiego planu" :) Quote Link to post Share on other sites
Giersu Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 Gdyby przypadkiem ktoś próbował wejść na stronę RBB i dziwił się, że nie może - służę odpowiedzią: strona przestała istnieć, grupa również. Dziękuję za uwagę :o) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts