pafcio Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Te z allegro http://allegro.pl/item96791905_profilowane...000_sztuk_.html na zdjęciach nie wyglądają najgożej. Quote Link to post Share on other sites
rosomaczysko Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Te kulki są tragiczne... Sprzedawca tak samo... Kulki- szwy cholerne, nitki wystają i każda ma pierścienie niczym Saturn. (Jak bardzo chcecie mogą być zdjęcia :q ) O sprzedawcy też można coś dodać... Ma mojego negatywa. Nie odpowiada na e-maile, paczke wysyła 3-4 tygodnie po zamówieniu a bezczelnie oszukuję, że wysłał 2 dni po kupieniu. Idiota nawet nie wie, że na paczce jest data wysłania 8O Quote Link to post Share on other sites
woma Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 http://www.allegro.pl/item97788223_kulki_a...wanie_1_kg.html a co z tym z obliczen wynika ze to 5000 jak jakosc? Quote Link to post Share on other sites
mayger Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Kupiłem ostatni te kulki 0,2 Dopiero zaczynam ASG i może się nieznam ale te kulki mają w środku powietrze i nazewnątrz takie małe cypelki chyba od wtryskarek. Jak nimi strzelam to skręcają i myśle że przesto :) __________________________ www.kasa-euro.prv.pl Quote Link to post Share on other sites
gurek Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 kulki sa beznadziejne- mowie o 0,25 kupilem 500 sztuk tego tego, wyraznie widac ze sklada sie z 2 polowek, przy czym jedna jest przesunieta w stosunku do frugiej odradzam- leca byle gdzie i jak chca... Quote Link to post Share on other sites
szelus Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 A co powiecie o kulkensach od CG?? Ujda czy jednak sa lipne?? [ uzywalem ich jakies 3 miechy w sprez. od CG, teraz mam AEG-a innej firemki i czy nie bede teraz sprawialy jakis klopotow? ] PS: Prec. lufy nie mam...jeszcze. Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 No jasne że będą wporządku. Lepsze takie od shitu z allegro. Quote Link to post Share on other sites
pandora Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 a ja wam zabije cwieka : http://sklep.airsoftguns.pl/search.php?cat...713625&lang=pol calkiem niezly produkt kuleczki bardo fajnie wykonane i lataja tez pieknie zero zaciec i podobno juz niedlugo beda w extra cenie. z jednego sie ciesze ze wreszcie we Wrocławiu mamy porzadne kulki :) Pozdrowka Pandi Quote Link to post Share on other sites
augustox Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 witam miałem te kulki od airshitguns'a 0,25(te co są na początku tego wątku) mam sr4 przestrzelałem na nim ok.2000kulek,tylko jedna mi sie zacięła przy wejściu do GB,a tak to ok. , kulki sa wykonane jakby z "cementu" znaczy sa plastikowe ale posypane jakims białym proszkiem... gdy rozkręciłem guna zobaczyłem komre HU.... była cała biała,wysypana jakims proszkiem.Te kulki wg. mnie nie są bezszwowe,sa obsypane tym proszkiem. ogolnie nie polecam.... Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 http://www.allegro.pl/item97788223_kulki_asg_0_2g_opakowanie_1_kg.html a co z tym z obliczen wynika ze to 5000 jak jakosc? Na snajperasg tyle dasz za 6000 goldfire'ow takze moim zdaniem nie ma co inwestowac w ciemno Pozdrawiam!! [ Dodano: Wto 30 Maj' date=' 2006[/i'] ] Te super ektra kulki extreme sa juz dostepne. Sprzedawca twierdzi, ze sa lepszej jakosci od TM i Excel :wink: . Pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 no właśnie co to za kuleczki ? warto je nabyć ? faktycznie są robione w kooperacji z CA ? pozdro Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Hmmm, jak mi przyjdzie kasa za sprzet to chyba je przetestuje, szkoda, ze nie sprzedaja po 1000. Airsoftguns ostatnio nawet nie kreca w opisach, w sumie to moglaby byc firma produkujaca tansze kulki, bo jakby nie patrzyc to to jest kilo granulowanego plastiku... Quote Link to post Share on other sites
lucky_1992 Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Witam, Nie kupujcie tych kulek 0,25g 4000szt. przedstawionych na drugim zdjeciu w pierwszym poscie!!! szajs kulki sa wyraznie robione z dwoch polowek i zacierane jakas substancja jakby "gipsem" nie wiem co to jest ale po 2000 szt. tak zasyfia guna ze strzelac nie idzie Quote Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 więc jak w końcu z nimi jest ? są do dupy czy nie ? bo zdania są podzielone :? zamówiłem 2 paczki 0,23 za pobraniem więc jak są faktycznie tragiczne to mogę nie odebrać :roll: Quote Link to post Share on other sites
Enderhawk Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 o ile sie niemyle, to oni mówili o innych kulkach :) te extreme mogą byc całkiem nieżłe.. kupował je już ktoś? Quote Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 ops ... faktycznie :F sory za zamieszanie :lol: Quote Link to post Share on other sites
Enderhawk Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 no i jak? dobre są? bo zamówił bym sobie troche... byle sie nie zacinały w mid-capie :) Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Nie są dobre i będą się zacinały. Szczególnie w mid-capie :) Quote Link to post Share on other sites
rosomaczysko Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Enderhawk, ni w dupe ni w oko wpasował się z pytaniem o extreme precision, jeśli się nie mylę (wnioskuję z jego poprzedniego posta). Jest o nich oddzielny temat, więc nie róbcie tu syfu. Krytykowane są gówniane kuleczki z allegro, jakieś no-name. Nie mówi tu nikt o extreme precision sprzedawanych na airsoftguns.pl ! Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Ale przecież airshitguns to właśnie gówniany syf z allegro. Quote Link to post Share on other sites
rosomaczysko Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Przeczytaj moją wypowiedź jeszcze raz... Naprawdę pominąłeś "extreme precision"?? Jest o nich oddzielny temat i są one polecane. A gówna no-name, nie są polecane. A i to i to sprzedaję airsoftguns.pl, z tym że extreme precision nie ma na allegro. Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Nigdy nie słyszałem o kulkach extreme precision. Ale słyszałem o Excelach, TM, Guarderach, a jak już koniecznie musisz oszczędzić te kilka złotych to Blasterach. Quote Link to post Share on other sites
N.A.T.Siwy Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Witam Wczoraj na strzelace mialiśmy możliwość testowania kulek "Xtrem Precision" w wadze 0,20, 023 , 0,25 , 0,28 g . Osobiści na wystrzelonych 600 kulek 0,25 g - miałem 0 zacięć to samo z 0,20g Kulki dobre . NIe wiem czy są lepsze od TM czy innych markowych kulek - napewno mają tą przewagę nad GF żę nie są puste w środku . Nie skałają sie z dwóch czy więcej połówek itp. Pożądnie wykonana amunicja ASG. Pozdrawim Siwy Quote Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Nigdy nie słyszałem o kulkach extreme precision człowiek uczy się przez całe życie :wink: Quote Link to post Share on other sites
kj_fan Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Mam kulki SIIS .25g-nie tykać 4 metrowym kijem;czemu? ŻADNA kulka nie jest idealnie okrągła(tzn nawet żadna nie przypomina takiej). Na całe szczęście te kulki zostały wycofane ze sprzedaży, ale jak wrócą-NIE KUPOWAĆ Przez te kulki, gumka HU poszła się :kochać: . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts