Halik Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Chcialem sie zapytac o sprzet jaki pojawil sie z w/w filmie. Konkretnie interesuje mnie strzelec wyborowy, ten co siedzial na drzewie :) Mile widziane jakies zdjecia jako, ze nie mam dostepu do filmu :> Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Ten z M21 nosił ALICE +jakieś tam maskowanie, ten drugi z M'ka albo ALICE albo TAC-1/Omegę. Wszyscy na plecach mieli 3day packi BHI. to tak na szybko co mi sie udało uwstalić. Do tego kabura udowa, zielona, albo M12 albo BHI jakaś, sprzęt radiowy i takie na tam. Na glowach bonnie haty (w tej scenie na drzewie). Quote Link to post Share on other sites
brok Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 A czy przypadkiem ktorys z nich nie mial jakies ITLBV czy ELBV? Quote Link to post Share on other sites
FIX Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Może to rozjaśni troche sprawę Ponadto: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=tears+...he+sun+pics&lr= Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Piotruś nie BHI tylko Eagle... no i generalnie custom ALICE'owy, plus wtedy jako cud świata jakaś lbv'ka :roll: , którą zreszta nosi snajper... Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Willis miał szelki i pas Blackhawka... Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 I odwrotnie założonego Aimpointa w połowie scen :lol: Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 I odwrotnie założonego Aimpointa w połowie scen :lol: I Emersona wlozonego do pochwy na odwrot ;) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Kurde nawet nie zwróciłem uwagi. Jest jeszcze napalm zrzucany przez gołe F/A 18. Dobrze że chociaż ubłocona Bellucci tam jest. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Wolałbym ubłocone F-18 i gołą Bellucci. :roll: Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Jeden z tych na fotce (drugi od lewej)którą wstawił FIX ma chyba kamizelke dla operatora granatnika 40mm. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Owszem, ale nie jest to zadna regulaminowa tylko BHI... Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 A w SpecForce'ach nie jest tak że w większosci przypadków generalnie kazdy sam sobie dopasowuje sprzęt i oporządzenie tak żeby było mu wygodnie ?? Nie tyle chodzi mi o sam film co o to że Ci którzy ten film robili mogli wyjść własnie z takiego założenia i stąd taki "bajzel" w "sprzęcie". Może nawet są tacy co wolą miec AimPointa odwrotnie bo tak im "wygodniej" :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Może nawet są tacy co wolą miec AimPointa odwrotnie bo tak im "wygodniej" Nie znasz się, przecież to jasne, że M68 na odwróconym montażu ułatwia szybkie poruszanie się, bo zmienjsza opór powietrza :lol: . Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Wszyscy pi...eprzycie głupoty... Willis chciał, żeby przeciwnik spojrzał mu prosto w oczy przed śmiercią i dlatego odwracał m68'ke... Edit. Literówka. Quote Link to post Share on other sites
super Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 znalazłem Quote Link to post Share on other sites
MAJCHER Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 Ciekawe swoja droga ile konsultant wzial zielska za przykrecenie kolimatora tylem na przod? Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 Może był to kaprys gwiazdy :P ? Quote Link to post Share on other sites
Tymbark Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Odkopię i wybaczcie . Sanitariusz z łzy słońca posiada jakieś dziwne oporządzenie którego nie potrafię zidentyfikować - tak jakby dziwna wersja Granate Vest-a , + dziwny pas z dziwnym buttpackiem . Jeżeli ktoś oglądał i wie co to jest , to prosił bym aby mi powiedział : Cóż to za plecak owy ,,operator'',,żołnierz'' ,,aktor'' czy jak go inaczej nazwać posiada Co to za kamizelka , pas i buttpack , oraz jakieś ciekawostki odnośnie oporządzenia. Wydaje mi się że plecak który ma to raczej nie 3day , bynajmniej 3 day chyba jest mniejszy. Z góry dziękuje. Up. http://www.asgpyrzyce.fora.pl/filmy-zdjecia-gry-i-literatura,10/film-lzy-slonca-tears-of-the-sun-2003,669.html - tu jest zdjęcie , 7 licząc od pierwszego posta na tej stronie. Edited April 11, 2011 by Tymbark Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Pas to LC2 z comfortpadem. Kamizelka to któryś Tac V Grenadier. Jakiś model Eagla, na czuja strzelam. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Dokładnie to Blackhawk Omega Operator Vest - 40mm/Rifle http://www.blackhawk.com/product/Omega-Operator-Vest-40mmRifle,1132,85.htm. Firma BHI była sponsorem filmu. Quote Link to post Share on other sites
super Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Te wygodniś .... a przejrzałeś cały wątek ? Jak byk jest tam mój link gdzie podane jest co ma DOC Quote Link to post Share on other sites
Tweed Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 a co to sa za sluchawki w uszach takie za małżowiny w uszach i czy da sie to kupić gdzieś w polsce ? Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 (edited) a co to sa za sluchawki w uszach takie za małżowiny w uszach i czy da sie to kupić gdzieś w polsce ? Produkt Navcomm`a proszę: http://www.navcomm.eu/product_info.php?cPath=27_44&products_id=136 Edited April 13, 2011 by raeone Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts