filo16 Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Z wiazku z poszukiwaniami róznych osób załozyłęm ten temat. Sam szukałem i znalazłem. Innym osobą tez sie przyda. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Pisz do kolegi sayaret z forum, albo do PONTON82 z allegro. Jest jeszcze YuriK80, ale on ma drożej i niewiadomo czy byś się utargował do tej ceny. Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Poza tym kolega Yurik przekręt na marapatach wywinął. Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 8O A można wiedzieć jaki? Bo ja u niego kupowałem... :roll: Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Problem w tym, że chyba ani Sayaret ani Ponton MCCUU nie posiadają obecnie. Yurik eny ma na MCCUU dośc wysokie standardowe, a jakieś okazje się zdarzają u niego, ale tylko od czasu do czasu. Tak więc topic powinien zawierać pytanie, gdzie kupic obecnie MCCUU na kontrakcie po cenie niższej niż to 450-500 zł. Tyle Percent Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 ebay czasem coś na allegro sie pojawi ale w chwili obecnej: ebay. Quote Link to post Share on other sites
filo16 Posted April 16, 2006 Author Report Share Posted April 16, 2006 MCCUU nie ma ani u sarayet'a ani u pontona. Sprawdzałem. Yourik średnio ma ochote sprowadzać ale uderze z koniecznosci i przy "napoju wyskokowym" troche sie potarguje.... co do e-bay'a ani konta ani czasu za jego załozenie. Stali dostawcy staffu od panów z USMC pocieszają mnie ze koło wakacji cos sie znajdzie.... ja bym im pokjazał jak sie ciesze gdybym na realu rozmawiał :evil: :evil: :ściana: a były czasy ze to oni sie prosili o to zeby kupic.... jak sie wkurze to kupie ACU i zestawem markerów przemaluje pixele <lol> Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 ponton mieć nie będzie już. Yurik, cóż, nie zabardzo sie u niego kalkuluje. Sayaret nie będzie miał marpatów do połowy maja/ poczatku czerwca Szaszłyk sprowadzał, ok 400 stów za komplet bez mycki A jak nie chcesz u nikogo kupować i psioczysz na nich, to nie pierdol, że nie maz czasu na założenie itp. Jakbyś rozmawiał pewnie z nimi w realu takim tonem, to byś po mordzie dostał i tyle. Nie ma w tej chwili nikt, to chuj- kombinuj. Ja mówie: ebay. żaden problem założyć kurwa konto. 5 min. Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 8O A można wiedzieć jaki? Bo ja u niego kupowałem... :roll: Pisałem juz na forum, że znajomi zamówili 5 kompletow z myckami, policz ile to pieniędzy, kasa poszła. Mundurów niema -tyle. Po tym jak to napisałem na forum jurek przysłał mi PW zebym to naprostował jak mu opisałem co i jak to się już nie odezwał. Zazwyczaj milczę jak czytam sfat.org albo jurik-allegro, ale czasem trzeba wyciagnąć takie sprawy. Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 :lol: kurcze wcięło mi PW ale szło jakoś tak: "Żadnych interesów marpatowych (data) nie robiłem". Nie oddał kasy, inaczej nie było by przecież o czym mówić. Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 No to nieźle. Ja zawsze miałem z nim problemy typu: - ile czasu mniej więcej będę musiał czekać na towar? - koło 2 tygodni miesiąc później: - i jak z moim MARPATem? - niestety nie było mnie w kraju, żona zajmowała się interesami i miała wysłać, ale dostawa nie doszła z USA. Ale za 2 tygodnie powinno być. 2 tygodnie później: - o co z mundurem? Miał być już dawno... - powinienem mieć go na dniach. - tylko ja za tydzień wyjeżdźam za granicę na 2 miesiące. Jeżeli do tego czasu nie dojdzie i nie zdążysz mi wysłać paczki to proszę o zwrot pieniędzy - zamówię jeszcze raz po powrocie. - ok. Oczywiście nie doszło, kasy też nie dostałem przez całe te 2 miesiące mimo kilku maili i sms-ów. Ale po moim powrocie już wszystko poszło gładko, mundur dostałem w ciągu tygodnia... Były też inne ekscesy - zwrot kasy do mnie: - i jak z tą kasą? - wysłałem wczoraj przelew. Doszła po tygodniu... Więc moje doświadczenia wyglądają tak - niby uczciwie, ale jak nie masz cierpliwości niczym tybetański mnich to lepiej nie kupuj na zamówienie u Yurika - chyba że towar ma na stanie. Ale zrobił nam się wątek o Yuriku zamiast o MARPATach :) Na allegro spodnie+bluza możesz ustrzelić do 300zł, ale będziesz musiał długo polować. Za 350 bez większego problemu. Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 M - regular był za 270 niedawno, pod tytułem ubraniem usmc, kilka sztuk gość miał. http://allegro.pl/show_user.php?uid=1622155 Zapytaj może ma jeszcze. Quote Link to post Share on other sites
filo16 Posted April 17, 2006 Author Report Share Posted April 17, 2006 THX.... poluje :) A pan strazak bedzie miał koło wakacji dopiero :roll: Quote Link to post Share on other sites
Shadus Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Czy chodzi o to i to ? Laik jestem więc nie bijcie jak to nie to :wink: Jeżeli to jednak to jest to, musiałbyś by do nich napisać w sprawie dostępności. pozdro Quote Link to post Share on other sites
grevil Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Na bron.pl sprzedają marpaty firmy TRU-SPEC, a nie oryginały kontraktowe. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Podróba aż miło, ale jedno ma tekie jak oryginał - cenę... Quote Link to post Share on other sites
Smokey Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Czy na usarmy.pl mają orginalnego marpata czy kopie? (tak wiem zapytaj sie ich, tylko że napisałem i nie odpisują) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Czy na usarmy.pl mają orginalnego marpata czy kopie? (tak wiem zapytaj sie ich, tylko że napisałem i nie odpisują) Kopie TRU-SPEC'a Quote Link to post Share on other sites
brok Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 W predatorze ostatnio widzialem spodnie Marpata pustynne i woodland, oczywisice kontraktowe byly nawet metki. NIestety ceny nie znam bnie pytalem sie, ale pewnie drogo i pewnie tylko te dwie sztuki. Quote Link to post Share on other sites
kubaflame Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Ja bym chętnie kupiuł rozmiar M/R więc jak ktoś ma to proszę o kontakt Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 ja tak samo jestem zainteresowany kupnem raczej nowych fabrycznie "Woodland MARPAT" - - bojowki; - kurtki polowej ze skosnymi kieszeniami gornymi (przypomina "skosna" a'la VN). - kapelusz "boonie" rozmiar S/R albo M/R, raczej S/R... jezeli ktos ma uzywane do sprzedazy to ewentualnie tez jestem zainteresowany lecz nie chce spranych!! oczywiscie tylko kontrakt. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Chetnych na mappety na PW prosze Quote Link to post Share on other sites
borgils Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Ja rownierz zapraszam na PW chetnych na kupno MARPAT-ow. :D Quote Link to post Share on other sites
Karczycho Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 No to ja też się dołoże , chętnych na wersje desert zapraszam na PW. PS. Mundury są już w Polsce , nie trzeba czekać aż dotrą z USA. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts