maxavelli Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Do tej pory firma znana jedynie z allegrowych aukcji. Ktos ma juz jakies doswiadczenia? Kupowal cos? Quote Link to post Share on other sites
Cyku Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Kupiłem od nich DPM'a. Żadnych problemów, ładny kontakt, błyskawiczna przesyłka. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Kupiłem LBV, pytałem o komplet Woodland. Żadnych problemów, bardzo mili ludzie. Quote Link to post Share on other sites
yuri629 Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Mam od nich kamizelkę i kilka innych gratów. Ogólnie polecam ten sklep!!!! Quote Link to post Share on other sites
Dobermann Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Na razie kupiłem od nich kaburę udową i pas - 0 problemów, dobry kontakt. Sklep internetowy wypróbuję na dniach. Quote Link to post Share on other sites
runer11 Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Na zlocie w Darłowie spotkałem sprzedawców z tego sklepu i powiem, sa naprawde mili pomogą w każdej sprawie. Quote Link to post Share on other sites
Dobermann Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Ok. Zamówiłem, zapłaciłem, zrealizowali bardzo szybko :] A dokładniej: zamówiłem nakolanniki, pałatkę i farbę kamuflującą - zamówienie złożyłem 08.08.06. Wybrałem zapłatę przelewem i dostawę za pośrednictwem Poczty Polskiej. Wieczorem tego samego dnia dokonałem przelewu. 09.08.06 - otrzymałem maila o zmianie statusu zamówienia na "w trakcie realizacji". 10.08.06 - ok. 6.30 rano otrzymałem maila o wysłaniu paczki, natomiast ok. 15 dowiedziałem się, że paczka czeka już na mnie w domu. Pakowanie przypomina styl "taiwangun'owski" - czarna folia porządnie zabezpieczająca przesyłkę. W środku była zamówiona pałatka w woodlad, w pałatkę zawinięte były zapakowane nakolanniki i farba maskująca. Wszystko ok. Mam tylko jedną uwagę - takie rzeczy jak pałatka raczej powinny być zapakowane w jakiś karton, gdyż w sumie mało brakowało, żebym przy rozcinaniu folii uszkodził towar, a to nie było by zbyt ciekawe. Ogólnie jak w przypadku poprzedniego kontaktu via allegro, transakcja przebiegła bez najmniejszych przeszkód a ceny wydaje mi się, że są u nich bardzo zadowalające. Quote Link to post Share on other sites
Yarpen Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Kupowałem u nich przez Allegro. Zawsze szybka przesyłka, dobry (zgodny z opisem) towar. Pewnego razu gdy paczka zawieruszyła się Poczcie Polskiej, obiecali przysłać drugą przesyłkę. Na szczęście paczka się znalazła (wina PP była ewidentna). Można śmiało polecić. Quote Link to post Share on other sites
nordavind_1 Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Witam kupilem u nich juz kilka rzeczy i sklep jest naprawde OK ,po drugim zamowieniu zostalem powiedomiony o przyslugujacym mi rabacie 10% ,ktory to bedzie uwzgledniony przy nastepnym zamowieniu.Ogolnie ekspresowy kontakt,wysylka a jakosc towaru na wysokim poziomie .Polecam Quote Link to post Share on other sites
doktorre Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Kupiłem manierke. Przyszła szybko ale na miejscu okazało sie że przecieka. Wymienili bez gadania - szybciutko, dostałem nowszą (droższą?) od tej którą zamawiałem. Quote Link to post Share on other sites
Drong Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Ja z kolei kupiłem od nich na Allegro hełm M1 z pokrowcem, fasunkiem i cat eyesami - wszystko w porządku- paczka szybko, towar nieuszkodzony. Quote Link to post Share on other sites
Kychu_sxe Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 ja zamowilem w srode towar, do tej pory go nie wyslali. Tydzien na wyslanie paczki to chyba troche długo. Quote Link to post Share on other sites
DaVID AntiTerrorist Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Witam!! Szukałem, ale nie znalazłem stosownego wątku. Do rzeczy, zamawialiśmy z kumpalmi manierki, ogólnie: -wyższa cena niż na Allegro +bardzo szybkie zaksięgowanie +szybka wysyłka +ogólnie w porządku POLECAM!!...mimo dość wysokich cen Pozdeawiam DaVID AT Quote Link to post Share on other sites
krzeselko Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 A kupował ktoś od nick ubrania z demobilu? Mam zamiar kupić, ale nie jestem pewien czy dostane to w szybkim czasie, bo jak chciałem zamówić w rangershopie to sprzedawcy sami nie wiedzieli kiedy będą mieli towar, który zamówiłem. Quote Link to post Share on other sites
CHEMIK Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Plecak, chusta, butt-pack, ładownica - wszystko zgodne z opisem. Doszło 4 dnia od zamowienia. Bez żadnych problemów. Polecam ! Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Wkład do M1 z pokrowcem i czapke.. mialem na nastepny dzien po wysłaniu. Quote Link to post Share on other sites
Faroo Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Cóż, niedawno kupiłem od nich nowy mundur... Bez kłopotów i jeszcze przysłali mi długopisik, który zdążył mnie już uratować w szkole, gdy zapomniałem mojego :P Quote Link to post Share on other sites
CHEMIK Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Kolejne zamówienie. Towar na czas. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 nigdy z nimi nie mialem problemow - ale moje ostatnie zamowienie traktuja chyba po macoszemu :/ Od poniedzialku jest w trakcie realizacji... napisalem to nich emaila o co chodzi - ale od paru dni bez odzewu... jak narazie - Quote Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ja równiez polecam, bo nie ważne czy zamawia sie drobnice czy wieksze rzeczy, to zawsze paczka szybko dociera do adresata :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 u mnie bylo troche zamotania z kamizelka (troche z mojej troche z ich winy) ale wszystko sie wkoncu udalo :) nawet przesylka trafila do mnie w sobote (!) przed gwizadka (to byl prezent :) ) generalnie to jest naprawde niezly sklep Quote Link to post Share on other sites
Walker86 Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Brałem u nich, nakolanniki, całe oporządzenie DPM, manierkę i ponczo. Wszystko w stanie magazynowym bez uszkodzeń. Sklep fachowy i szybki w realizacji zamówień. Jest OK Quote Link to post Share on other sites
Raven Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Kupowałem u nich parę rzeczy w kamuflarzu DPM. Wszystko bardzo dobrej jakości, niezbyt sprane (nie licząc manierki, ale taką też przedstawiali na zdjęciu, więc problemu nie ma). Co prawda przysłali mi chustę oliwkową zamiast DPM, ale po liście do nich, bez zbytniego namawiania napisali, że przyślą odpowiednią. Bardzo miła obsługa, więc jednym słowem bardzo polecam. Quote Link to post Share on other sites
Ghosty Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Kiedyś kupiłem u nich parę rzeczy, m.in mundur, pas, manierke itp. Dobry kontakt, szybka wysyłka, towar elegancko zapakowany, wszystko w jak najlepszym porządku. Jak najbardziej polecam. Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Dobry sklep szybki i bardzo miły kontakt :) Wysyłka również teżbardzo szybka poprostu POLECAM :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts