Gallain Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Witam, nie wiecie może, do jakiej kabury wejdzie USP z latarką taktyczną i gdzie ewentulanie można taką kaburkę kupić? Będę wdzięczny za jakieś info. pozdrawiam, Gallain Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Myślę że safarilandy :mrgreen: Spytaj na http://www.kydex-kabury.com/ , powinno sie coś znaleść Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Hmmm moze sprecyzuj jaka to ma byc kabura (udowa/pas, zamknieta/otwarta)? Jesli udowa otwarta to polecam Safariland'a 6004 Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted October 23, 2006 Author Report Share Posted October 23, 2006 Raczej udowa, chociaż na pas też może być. Poszukałem na googlach tych safarilandów, ale kabura za 400-500pln mnie nie przekonuje :) Nie ma niczego tańszego na rynku? :/ Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Spytaj na http://www.kydex-kabury.com/ :roll: Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted October 23, 2006 Author Report Share Posted October 23, 2006 Spytaj na http://www.kydex-kabury.com/ :roll: Dziękuję - dałeś mi już ten link w poprzednim poście. W ofercie mają tylko kabury do Glocka 17 i 19 z laserem. Nic o innych pistoletach z laserem/latarką nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 To napisz do nich, przecież nie biorą tych kabur z Chin tylko sami robią, to mogą Ci zrobić taką jak będziesz chciał... Czy może jeszcze zadzwonić za Ciebie, zapytać i zamówić? Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Ale przygotuj się, że nie będzie kosztować 50PLN. Myślę, że jakieś 200. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted October 23, 2006 Author Report Share Posted October 23, 2006 To napisz do nich, przecież nie biorą tych kabur z Chin tylko sami robią, to mogą Ci zrobić taką jak będziesz chciał... Czy może jeszcze zadzwonić za Ciebie, zapytać i zamówić? Jak ja kocham tą Twoją ironię :) Jeśli mógłbyś, to będę wdzięczny. Do tego proszę zimne piwko, paczkę popcornu i kapcie na nogi. Jakbyś mógł, to proszę jeszcze o włączenie telewizora ;) A tak serio to dzięki, nie wiedziałem, że sami je robią - tylko przejrzałem ich ofertę. Chiciaż szczerze mówiąc, wolałbym jakąś z cordury. Jeśli nic nie znajdę, to pewnie sam uszyję :roll: Pozdrówka Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Ja bym tam mojej kydexowej w życiu nie zamienił na materiałową :) Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Chiciaż szczerze mówiąc, wolałbym jakąś z cordury. Nosiłeś dobrą kaburę udową z kydexu (sztywną)? Chyba nie - stąd zamiłowanie do miękkich. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted October 23, 2006 Author Report Share Posted October 23, 2006 Skoro tak mówicie, to pewnie macie rację. Ale po prostu nie chciałbym ograniczać się do kabury pod jeden pistolet - wymienię go na inny albo dokupię drugi i kabura kudexowa mi się nie będzie przydawać. Naprawdę nie ma czegoś z cordury? Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Są kabury uniwersalne. Ale jak coś służy do wszystkiego, to tak naprawdę nie nadaje się do niczego. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted October 23, 2006 Author Report Share Posted October 23, 2006 Są kabury uniwersalne. Ale jak coś służy do wszystkiego, to tak naprawdę nie nadaje się do niczego. Nie ma służyć do wszystkiego, tylko do klamki z latarką. Wiesz gdzie można takie coś znaleźć? Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Do kilku klamek z latarką, o ile dobrze zrozumiałem. Niestety, w takim układzie z żadną nie będzie dobrze współpracować. Nie, nie wiem gdzie można znaleźć, bo sam używam sztywnej. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 BHI np. robi takie. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Guarder. Pytaj u dealera czyli w asgshopie. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted October 23, 2006 Author Report Share Posted October 23, 2006 Ooookej, dzięki wszystkim za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Zaczep do pasa ładownice na jeden magazynek od M4 i wsadź do środka klamke z latarką ;) Tanio, może mało wygodnie, ale jak troche przerobisz to będzie znośnie. Żeby nie było, nie uzywałem, ale z tego co czytałem, słyszałem też polecał bym tą z kydexu. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Ja tylko przypomnę że kabury kydexowe są zwykle dedykowane do określonego combo czyli trzeba brać pod uwagę konkretny model latarki i jej montażu przy zamawianiu. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted October 24, 2006 Author Report Share Posted October 24, 2006 Ja tylko przypomnę że kabury kydexowe są zwykle dedykowane do określonego combo czyli trzeba brać pod uwagę konkretny model latarki i jej montażu przy zamawianiu. No właśnie, a dokładnie tego chciałbym uniknąć :/ No nic, jak przyjdzie czas, tozadzwonie do asgshopu, bo na stronie guardera znalazłem kilka intersujących pozycji :) Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Jak z cordury to tak jak pisze Wukasz - kabura Guardera - Tornato sie to cudo nazywa :D . Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Punk77 Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Może to pomoże http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Category? Panther Fully Adjustable Holster Nie jest idealna, ale wygląda nieźle. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted October 26, 2006 Author Report Share Posted October 26, 2006 Na początku stycznia będę robił zamówienie z wgc, to wezmę sobie i tego guarderka :) Thx wszystkim za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts