Garoo Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Świetna gra strategiczno/rpg-owa. Jesteśmy najemnikami mającymi uwolnić ludność kraju Arulco od dyktatorki Deidranny. Systemowo przypomina gry z serii Fallout, Komandos. Grał w nią ktoś oprócz mnie?? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 ...możesz nie zadawać głupich pytań? Ice Williams rządzi! Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Nie ma jak pokazowy strzał w głowę przeciwnika stojącego tuż obok z C.A.W.S'a :twisted: Quote Link to post Share on other sites
PAT_Jezior Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Dobra dobra, przeszedłem chyba z 15 razy w różnych konfiguracjach, pomimo tego jeszcze sie nie znudziła :) "What`s up woodie ? :)", "Grandma Gontarsky blesse`s me frome above with great riches", czy coś takiego, teksty wymiatają :) Quote Link to post Share on other sites
malachai Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Ha...klasyka :D Niedlugo znow sobie w nia zagram... n-ty raz z kolei... :) Quote Link to post Share on other sites
Faroo Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Noooo ba :D G11 w łapkę, gogle UV na oczy, kamuflaż na skórę i do akcji :D Quote Link to post Share on other sites
Rainbow Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Świetna gierka przeszedłem nie raz :) Akcje nocą z Dargunovem w ręku pierwsza klasa :wink: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Walker86 Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Ja polecam Fn mini i Fn-Fala (ach ta moc powala) :evil: Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 W dodatku "Wildfire" znakomicie sprawdza się P90+tłumik+wskaźnik laserowy+luneta podczas działań nocnych. Oczywiście użytkownikiem jest "Shadow" mający NOD. Pamiętam te nieprzespane wieczory :roll: Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Systemowo przypomina gry z serii ... Fallout fallouta nie do końca A na Jaggeda przetraciłem od cholery czasu. Sledz + Shadow + 2x MP5K z tłumikiem + noc = masakra Jakiś czas temu zainstalowałem dodatek Urban Chaos. Skąd bierze się tam pieniądze? kumpel mówił coś mówił o przejmowaniu fabryk, ale gadam ze wszystkimi w lokacji i nic. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Hehe gierka klasysk, chodz musze stwierdzic ze Wildfirea nie tknalem, jednak przez podstawke mialem wiele nieprzespanych nocy i opuszczonych dni w szkole (nie polecam mlodziezy szanownej :wink: ) Quote Link to post Share on other sites
fogofwar Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Gra kultowa, a co ciekawe podobno JA3 jest w drodze ;) Z niecierpliwością czekam, zwłaszcza, że dużo czasu poświęciłem na JA2 oraz (duzo mniej) UB :) Quote Link to post Share on other sites
Shab Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 W Urban Chaos zamiast kopalni sa rzeczywiscie fabryki umiejscowione w tych samych miejscach co w JA2 byly kopalnie :wink: By rozpoczac robienie kasy, zagadaj z zarzadca fabryki. Wnetrze "kopalni" tez warto zwiedzic, bo w skrzyniach znajduja sie przyspieszacze leczenia (gotowe, oraz w wersji zrob-to-sam :wink:) Ogolnie modzik fajny, bo duzo sektorow do strzelania, ale niektore stacje metra sa przegiete. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 A ja ile razy gralem nigdy nie moglem polapac sie w tuningach broni wq Slodowego. Zawsze lecialem na hmmm stockowych hehe Quote Link to post Share on other sites
Garoo Posted November 12, 2006 Author Report Share Posted November 12, 2006 Miło mi że tym tematem przypomniałem ludiom o tak kultowej grze. Wiecie moe do czego była amunicja 5,7?? Znalazłem to raz i do końca gry nie zczaiłem do czego to pasuje... :F Jacy są wasi ulubieni najemnicy?? Moi to: Steroid (jego teksty mnie rozwalają...) Lynx z G11 poprostu wymiatał... Scope z Dragunowem, lunetą, dwójnogiem i cel. laserowym jest świetnym snajperem, ale pod koniec gry gorzej się sprawdzała. Raven również była świetna...Dawało się jej gogle UV HK21 i wszystko masakrowała w nocy... Quote Link to post Share on other sites
Shadus Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Jagged Alliance...klasyka :) Od czasu do czasu ją sobie puszczam, żeby znowu poczuć ten klimat ;) No oczywiście w oczekiwaniu na trójke ;) Quote Link to post Share on other sites
crossman Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Mam Wildfirea i jest zajefajna, grałem w ja2 zwykłą i mnie wciągneła :D Fajna gra na długie zimowe wieczory :D mój ulubiony najemnik to Lynx, ze snajpą wymiata hehe pozdro dla maniaków tej klasyki :D Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Raz udalo mi sie wyczaic jedno p-90 w orcie do ktorego byla ta amunicja, a moim ulubionyn najemnikiem bylem ja, i zawsze tak go tworzylem aby miec nocne operacje i bron automatyczna wtedy tylko pod koniec M16 z optyka i laserem UVki lub nokto kamo, do tego jeszcze jakies 2 3 osoby z podobnymi atrybutami i moglem isc tylko nimi, chodz taka zabawa robila sie nudna jak zaczynalo sie non stop wygrywac hehe :roll: Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Łezka się w oku kręci. I ta adrenalina przy przechodzeniu gry od a-z tylko i wyłącznie z mp5k :D Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 przechodzeniu gry od a-z tylko i wyłącznie z mp5k :D a tego to nigdy nie robilem , ale musze sie pochwalic skonczylem gre w przeciagu 3 czy 4rech dni growych na najtrudniejszym poziomie :) Quote Link to post Share on other sites
Dariusz Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 :cry: Jestem fanem JA2 :cry: Przeszedlem 2,5 i 2 ,a w Wildfire juz tylko zostalo mi jedno miasto do zdobycia i Meduna :)...a i zdobylem robota! Dla mnie najlepszym najemnikiem jest Conrad ,koles jest do zdobycia w Almie(w Wildfire jak i w JA2). Ma umiejetnosci specjalne "Bron automatyczna" i "Szkolenie". Trzeba go dobrze zagadac ,bo jezeli sie to nie uda to Was zaatakuje :D ,a jak sie go jeszcze lepiej zagada to nawet obnizy cene. Gra jest naprawde super... Quote Link to post Share on other sites
wojciechg2 Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Najlepszym najemnikiem był tworzony przezemnie skradanie exp. i nóż do rzucania..... Mioooooodzio :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Zanabylem Wildfire'a i cos mi nie pasi 1. Dlaczego majac questa aby zagadac z ksiedzem po pomoc dla Miguela jak ide Ira badz kimkolwiek innym to nie slysze od niego "Miguel Cordona need's my assitent?" tylko chlejus narzeka ze mu sie piwo mszalne skonczylo? 2. Jak jest z kasa? mam drassen zdobylem chitzene bo w mailu mialem ze musze kontrolowac port i nadal nie moge rozmawiac z szefami kopalni :( Quote Link to post Share on other sites
Witos Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Zanabylem Wildfire'a i cos mi nie pasi 1. Dlaczego majac questa aby zagadac z ksiedzem po pomoc dla Miguela jak ide Ira badz kimkolwiek innym to nie slysze od niego "Miguel Cordona need's my assitent?" tylko chlejus narzeka ze mu sie piwo mszalne skonczylo? 2. Jak jest z kasa? mam drassen zdobylem chitzene bo w mailu mialem ze musze kontrolowac port i nadal nie moge rozmawiac z szefami kopalni :( Bo Wildfire jest pełne bugów niestety-miałem ten sam problem z księdzem, róznie kombinowałem, kupowałem alkohol, ale to i tak nie chciał ze mną gadać. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Ha! doszedlem trzeba miec spora lojalnosc, zajete cale miasto i samoobrone w niej wtedy bedzie git Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts